- 27 Mayıs 2019
- 1
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi yandiququm
-
Ortada başka erkeklerle görüşen bir kız arkadaş var hala aldatıyor mu sorusu öfff yok bilye oynuyorlardır buluşup
Ne dıyosun kesın hamileee..boynuzların buradan gözüküyorMerhaba, 21 yaşında bir kızım, 19 yaşında bir kızla bir buçuk senedir ilişki yaşıyoruz. Ben homoseksüelim, kız arkadaşım biseksüel. Son zamanlarda cinsel yaşamımız aksamaya başladı, hatta bir aydır fiziksel olarak görüşemiyoruz bile. Bana zaman zaman bahsettiği beğendiği erkekler oluyor, bu erkeklerden bir kaçı ile de yakın zamanda görüştü kendisi. Adet takvimini takip ediyorum kendisinin ve 10 gün gecikti, bana söylediği en azından bu. Bu erkeklerden biriyle ilişki yaşadığından ve hamile kalıp beni aldatmasından şüpheleniyorum. Güven sarsıntısı vermemek adına kendisine konuyu açmadım. Sizlerin görüşlerini ve önerilerini merak ediyorum, teşekkür ederim.
Anlamadım, sevgilin başka erkeklerle görüşebilir, bunda sorun yok ama hamile kalırsa aldatmış mı sayılır? =))
Daha tutarlı bir hikaye denemesiyle seni tekrar aramızda görmek isteriz genç.
Yananququ cum bir dahakine başlığı daha dikkat çekici at ki reytingin bol olsun.
Bak şimdi ben kesin hamile olup olmadığını kk nın ultrason hisli hatunlarına soran konu içeriği sanarak girdim, ama ters köşe oldum..
Öff aman deyip bakmadan geçebilirdim..
Ben onu nasil okudum? Yandiq uqumÖfff nicki şimdi fark ettim bu nasıl bi nicktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?