Olmazsan kan ver tekrar aynen teste para verme artıkEvet oyle yapmayi dusunuyorum yaa en kotu 1 hafta daha beklim olucak gibi agrim var ama ne gelen var ne giden var
Var çizgi kan ver hemen canımBugun yaptigim testler ilk saniyede cikti
Zeynep var da kan negetifti 3 gun once biraz daha beklim gidip kan vercem ama ozeldeVar çizgi kan ver hemen canım
Yaaaaa olsun stres yapma sakinnn hersey nasibi bekler bende sabah klktimben 2 gun erken elendim maalesef
ben hic beklemiyordum ya birden kanamam yogun bi sekilde başladi nasip bu ay da olmadi sen ozele git istersenYaaaaa olsun stres yapma sakinnn hersey nasibi bekler bende sabah klktim
Bi karin agrisi dedim oluyorum galiba ama bu saat oldu gelen yok giden yok acaba bugun gidip ozelemi versem
Kaset yaptm negatif ama yani tek cizgi digeri gölgeben hic beklemiyordum ya birden kanamam yogun bi sekilde başladi nasip bu ay da olmadi sen ozele git istersen
Ama iki saat kadar idrarla oda en fazlaben hic beklemiyordum ya birden kanamam yogun bi sekilde başladi nasip bu ay da olmadi sen ozele git istersen
sen bence ozele git bi muayene ol canim bu sekilde daha cok strese girersinAma iki saat kadar idrarla oda en fazla
Bencede muayne olman mantıklıAma iki saat kadar idrarla oda en fazla
Bencede muayne olman mantıklı
Varda koyu degil daha silik sanki bugun telrar yapcam bi tame dahaÇizgi var orda bence canım
Dunun tarihini yanlis yazmisim buda smdi yaptigim koyulasma hala yokÇizgi var orda bence canım
Ama çizgi var bu pozitif demek değil mi bende aynı şeyi yaşıyorum şuan ne yapçağımı bilemedim dün test yaptım çok çok çok silikti bu sabah yine yaptım bu sefer bi tık daha belli kaset test bugün yaptığımDunun tarihini yanlis yazmisim buda smdi yaptigim koyulasma hala yok
İyi de sürekli çizgi çıkıyor yanğ var sankiDunun tarihini yanlis yazmisim buda smdi yaptigim koyulasma hala yok
Kan verin benceAma çizgi var bu pozitif demek değil mi bende aynı şeyi yaşıyorum şuan ne yapçağımı bilemedim dün test yaptım çok çok çok silikti bu sabah yine yaptım bu sefer bi tık daha belli kaset test bugün yaptığım
Bugün gidip vericemKan verin bence
Yani dimi olmasa neden cizgi ciksin her testtemi cikar yaaİyi de sürekli çizgi çıkıyor yanğ var sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?