Evet bende merak ettim ama olsa derdisonucu soylemedinnnnn
Bugün kan testi kaç çıktı?Eczaneden aldm testleri kan verdim sonuc bekliyorum regl olana kadarda umudumu kaybetmicem cunku burada cok farkli seyler gordum cevremden cok fazla sey duydum varsa ne mutlu bana yoksada yapacak bisi yok
bence var ya heyecandan unuttu biziEvet bende merak ettim ama olsa derdi
Bu kimyasal nasıl oluyor. İdrar silik kan negatifkimyasal olabılır
Canm ben hic anlamadm kn negatif yazmayi unuttum bugun kaset test yaptm gene kipkirmizi cizgi acaba acilde degilde ozeldemi versem kanaaa ben 6 aydir hic korunmuyorum ama tutmadi bi türlü ya
yaa kac çıktı beta bence imkanin varsa ozelde bi kadin doguma görün hem muayene eder hemde test verirsinCanm ben hic anlamadm kn negatif yazmayi unuttum bugun kaset test yaptm gene kipkirmizi cizgi acaba acilde degilde ozeldemi versem kan
Oyle yapicam canmyaa kac çıktı beta bence imkanin varsa ozelde bi kadin doguma görün hem muayene eder hemde test verirsin
insallah vardir umudunu kaybetmeOyle yapicam canm
Simdi yaptigim testinsallah vardir umudunu kaybetme
görünüyor aslında gec dollenme olabilir sen bence vakit kaybetmeden özele git bi test vermis olirsun bide muayene eder kafan da rahatlamis olurSimdi yaptigim test
Dur bir daha cekeyim hizli cektm belli degil dunkulefle aynigörünüyor aslında gec dollenme olabilir sen bence vakit kaybetmeden özele git bi test vermis olirsun bide muayene eder kafan da rahatlamis olur
görünüyor aslında gec dollenme olabilir sen bence vakit kaybetmeden özele git bi test vermis olirsun bide muayene eder kafan da rahatlamis olur
Balim 9. Testim bu nasl yalanci cikar hepsi ayri markaBalım bunlar sanırım yalancı pozitif bende bunlarda 2 3 tane yalancı çıkardı
Ayu delircem hahahahaBalım bunlar sanırım yalancı pozitif bende bunlarda 2 3 tane yalancı çıkardı
Hahah delirme adet olmadıkça umut hep varAyu delircem hahahaha
Benim diğer aylarda 6 7 test çizgi çıkardı 2 kere kan verdim ama regl oldumBalim 9. Testim bu nasl yalanci cikar hepsi ayri marka
Gecikmenin 11 gunundeyim be testler boyle 3 gun once asiri solikti dunkuler cok netti ama gittigim hastanede asiri kotu bi hastane devlet ama en kotusu istanbulun bana klirsa hep yanlis tani felan koyuyolarBenim diğer aylarda 6 7 test çizgi çıkardı 2 kere kan verdim ama regl oldum
Başka hastanede ver bakalım testiniGecikmenin 11 gunundeyim be testler boyle 3 gun once asiri solikti dunkuler cok netti ama gittigim hastanede asiri kotu bi hastane devlet ama en kotusu istanbulun bana klirsa hep yanlis tani felan koyuyolar
Evet oyle yapmayi dusunuyorum yaa en kotu 1 hafta daha beklim olucak gibi agrim var ama ne gelen var ne giden varBaşka hastanede ver bakalım testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?