- 12 Eylül 2025
- 205
- 35
- 13
- 32
Valla ben sırf o yüzden test yapmak istemiyorum ama kanda negatif görmekten daha iyidir en azından önden olumsuz olma ihtimaline alışıyoruz...pozitife dönermi testlerimiz ne diyosun
Dimi insan istiyor ki maksimum 2 gün gecikme sonrası ya pozitif görsün ya da şak diye adet olsun. Böyle belirsizlik çok kötüAnladım biliyorım bunların hepsini sadece olay şu hani regl olmadım belirtidide yok hamileyim sanıyorum e pozitif göremedim reglde yok bi kalakaldım
Kanda negatif çıkmayan gebelikten umut kesilmez diyelimpozitife dönermi testlerimiz ne diyosun
Ya deme öyleİkinci ayım ilk ayım 10 gün gecikti sonra regl oldm
Yani bu belirsizlik insanı mahvediyoDimi insan istiyor ki maksimum 2 gün gecikme sonrası ya pozitif görsün ya da şak diye adet olsun. Böyle belirsizlik çok kötü
B berfinAk bi konuda klomen kullandığınızı gördüm yanlış görmüşte olabilirim bazı kullanılan şeyler adet gecikmeside yapabilir S Sedddddddddddddd sen bişey kullandınmıYa deme öyle
Hiçbir şey kullanmadım parol dışında ağrı kesici bile içmiyorumB berfinAk bi konuda klomen kullandığınızı gördüm yanlış görmüşte olabilirim bazı kullanılan şeyler adet gecikmeside yapabilir S Sedddddddddddddd sen bişey kullandınmı
Ya ben ılla hamıle olayımı da grctım ya hanıle degılsemde adet olayım da önümüze bakalımİşte bencede yarın 10 gibi çıkar o zaman sonuç e nabızdan görebilirsin
Ya ben ılla hamıle olayımı da grctım ya hanıle degılsemde adet olayım da önümüze bakalım
İşte bu bile bi ihtimal hamile olmak için benim çektirmedipim 20 lik dişim vardı alt çenede bi tane şuan o sızlamaya başladı hiç ağrısı olmamıştı şimdiye kadarHiçbir şey kullanmadım parol dışında ağrı kesici bile içmiyorum
Ben de dişçinin kapısından döndüm röntgene girmedim aynı sorun bende de var. Hamile değilsem sevineceğim tek bir şey var o da diş tedavisini aradan çıkarmakİşte bu bile bi ihtimal hamile olmak için benim çektirmedipim 20 lik dişim vardı alt çenede bi tane şuan o sızlamaya başladı hiç ağrısı olmamıştı şimdiye kadar
3-4 gün içinde herşey belli olacak hayırlısıyla bakalım yaBen de dişçinin kapısından döndüm röntgene girmedim aynı sorun bende de var. Hamile değilsem sevineceğim tek bir şey var o da diş tedavisini aradan çıkarmak
Yarın sabah negatif testimi atmaya geleceğim3-4 gün içinde herşey belli olacak hayırlısıyla bakalım ya
Kız sus pozitif de bariiiiYarın sabah negatif testimi atmaya geleceğim
Evt bu ay klomen kulandm ama yumurtlama takibi yapmadm sonıc geç dölenmeB berfinAk bi konuda klomen kullandığınızı gördüm yanlış görmüşte olabilirim bazı kullanılan şeyler adet gecikmeside yapabilir S Sedddddddddddddd sen bişey kullandınmı
Kız bnce bebis var bu belirtileri bmde yasadmBenimde 4.gun gecikme yine belirgin cikamdi kizlar ilk defa gecikiyo dun yazdim hatırlarsınız yarin randevumvar karnimda karincalnama ve bas agrim sadece boyle cikti
Yok ya gecikme olmaz bnde hic hta gecikmenin 7 gununde teste pozitf gordum sonra kan verdim negatif iki gün sonra regl oldm bol sancılıDeme hiç gecikirmiydi böyle peki
Bende şuan oldum galiba yerleşme kanaması sandım pembe ama devamıda geldi tam bilmiyorum ama regle benziyorYok ya gecikme olmaz bnde hic hta gecikmenin 7 gununde teste pozitf gordum sonra kan verdim negatif iki gün sonra regl oldm bol sancılı
Kız bndede bu ay iki defa disimde bi agrı oldu ama bnde genelde hamile kaldıgm ay oyle olurİşte bu bile bi ihtimal hamile olmak için benim çektirmedipim 20 lik dişim vardı alt çenede bi tane şuan o sızlamaya başladı hiç ağrısı olmamıştı şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?