gecikmeli de olsa burda purple'ın çeyizi:)

purplepurple

Evli,Mutlu,Huzurlu...<3
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
731
2
46
Ankara

Eklentiler

• $040820121017.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 111
  • $090820121027.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 102
  • $beyaz.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 100
  • $hun&#305;.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 91
  • $set.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 95
Son düzenleme:
Hepsi cok cici canim agiz tadiyla huzurla kullanin
Adindan da ceyizinden de belli ki moru sdviyorsun ben de cok severim cok begendim iyi gunler gor esinle sevgiler

Hepsi cok cici canim agiz tadiyla huzurla kullanin
Adindan da ceyizinden de belli ki moru sdviyorsun ben de cok severim cok begendim iyi gunler gor esinle sevgiler

çok teşekkür ederim daha güzeleri sizin olur inşallah evet çok severim moru bana kalsa herşeyi her yeri mor yaparım da eşimin pek hoşnut olacağını sanmıyorum:44:

çok teşekkür ederim daha güzeleri sizin olur inşallah evet çok severim moru bana kalsa herşeyi her yeri mor yaparım da eşimin pek hoşnut olacağını sanmıyorum:44:

Ay kiz cok tatlisin ya mosmor olsa heryer dimi
Sana sormadan edemeyecegim beyaz catal kasik tkmin markasi ne bir de makarna tenceren cem mi
Ayrica avizelerin cok begendim sade modern nerden aldin
bu ara almamyi dusundugum seylerdi bilgi alayim dedim

ayy ne zevklidir bunları hazırlamak, tek tek seçmek ya güzelim hayırlı olsun,ii günlerde kullanmak nasip olsun, sen de benim gibi mor renk seviyosun galiba, bu arada müzik notalı battaniyeden bende de var, çok şeker gerçekten...:)))

Ay kiz cok tatlisin ya mosmor olsa heryer dimi
Sana sormadan edemeyecegim beyaz catal kasik tkmin markasi ne bir de makarna tenceren cem mi
Ayrica avizelerin cok begendim sade modern nerden aldin
bu ara almamyi dusundugum seylerdi bilgi alayim dedim

beyaz çatal kaşık takımım esse ama kararacak o yüzden önermiyorumkararacaksa sen neden aldın dersen gözümü kararttım dayanamadım.
makarna tencerem cem evet ve avizelerimi aldığım yer adı sanı duyulmuş bir yer değil.Şöyle ki kendimi sokaklara atmış ''ne alsam,ne alsam'' diye söylenerek dolaşırken leventte bildiğin züccaciye magazalarının birinde rastladım kendilerine.Hem hesaplı hemde tam istediğim gibi modeller vardı eğer istanbulda oturuyorsan tarif edebilirim sanada

Azap bölümlerini atlattığım için evet şu anda gerçekten zevkliTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Mora bayılıyorum fakat nişanlım pek hoşlanmıyor o yüzden biraz ondan biraz benden diye ev döşüyoruzNotalı battaniyemi çok seviyorum hem çok şeker dediğiniz gibi hem de yumuşacıkinşallah yıkandıktan sonra birşey olmaz diye dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…