gecikmeli de olsa burda purple'ın çeyizi:)

Cok zevkli secimler.Beyaz ve mor renk secimlerin tam benlik.Her bir parca ozenle secilmis belliki.Allah gule gule kullanmayi nasip etsin.sevgiler...

ben henüz yıkamadım ama evet çok yumuşacık,evde film ya da tv izlerken yanında sevgiliyle mükemmel gidiyo...

uzun zamandır bu kadar zevkle gezdiğim bi çeyiz topiği olmamıştı belkide bende bir mor aşığı olarak sevdim senin eşyalarını:) hepsi çok güzel çok şık yatak odan çok zarif olmuş bende istiyorum

Aman Allah'ım purple sen benim yüreğimemi indirceksn bu kadar moru bi araya koyup paylaşmışsın çok kızkandım şu anda benim bulamadığım morları bulmuşsun ve tam benim istediğim ton bu
çok güzeller
yatak odan da mor dimi nerden o nerden??
bide köşe koltukların nerden ay dönüp dönüp bakasım geliyor
ok güzel olmuş herşeyin güle güle zevkle kullan o morlar hiç solmasın eskimesin inşallah

artık sorar dururum o nerden bu nerden diye
mesela mor kapaklı saklama kapların nerden?
birde benim yemek takımım da kare supla nası bulcam diyodum çünkü hep yuvarlaklar
sende yuvarlak supla almışsın nası olur ki kare tabağa yuvarlak supla:26:

herşeyin cok güzel güle güle kullan..bu yatak odaısnı ınternetten bende görup begenmıstım.fiyatı hakkında bılgı werebılırmısın?

maşallah... çeyizlerin çok hoş özellikle perde ve avize seçimlerin gerçekten zevkli... Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin...

canım hepsi çok güzel hepsini ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah.canım sana birşey sorucam şu siyah tencere takımın varya siyah tombik gibi olan işte onu ne kadara aldın inan dün bir mağazada aynısını gördüm indirimdeymiş seninkinin markası ne kullanışlımı teflonmu çelikmi hemen cevap yazarsan sevinirim canım ben gördüm stanttada elimle dokunamadım indirimde dediler bayağı hoş büyük tencereler güzele benziyoır alsammı almasammı diye kararsız kaldım sendede görünce sevindim iyi sana sorayım çok soru sordum affına sığınarak canım merak ettiğim teflonmu çelikmi markası ne memnunmusun ve birde ağırmı yoksa hafifmi bana önerirmisintekrar mutlu mutlu otur evinde inş.

Herşeyin çok güzel çok cici, bende tam bir mor hastayım şuan mutfağım mosmor
Yalnız avizelerine bayıldım bizimde bir tek halı ve avize eksiğimiz kaldı nerden aldığını öğrenebilirmiyim acaba :)

canım mutfağına aldığın lambayı nerden aldın acaba daha doğrusu markasını ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim ????
çeyizin on numara olmuş hepsini güle güle kullan canım benim :)))

Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum sözlerineİnşallah daha güzelleri senin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…