- 5 Ekim 2023
- 815
- 334
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Evet dün akşam yazmıştım her ay yumurtlamıyoruz öyle bi gerçek var.. ama en azından adet gününü bekleyip stres yaşamayız. Net bi şeye göre olumlu düşünürüz. Ben böyle düşünüyorum açıkcasıİnşallah yeter bu sefer bende artık her ay yumurtlama takibi yapacam. Bugün öğrendiğim bı bilgiye göre kadınlar her ay yumurtlamıyormuş.
Yani en azından yumurtlama günümü değerlendirip beklemek var. Hiç yumurtlama olmamışken boşuna beklemek varEvet dün akşam yazmıştım her ay yumurtlamıyoruz öyle bi gerçek var.. ama en azından adet gününü bekleyip stres yaşamayız. Net bi şeye göre olumlu düşünürüz. Ben böyle düşünüyorum açıkcası
Sen mi yazmistinEvet dün akşam yazmıştım her ay yumurtlamıyoruz öyle bi gerçek var.. ama en azından adet gününü bekleyip stres yaşamayız. Net bi şeye göre olumlu düşünürüz. Ben böyle düşünüyorum açıkcası
Aynen mantıklı ay ben grip olacam sanırımYani en azından yumurtlama günümü değerlendirip beklemek var. Hiç yumurtlama olmamışken boşuna beklemek var
Eşimin ailesinin evine geldik bı hafta kalmaya eşim çok kötü soğuk almış perişan yerde yumurtlama zamanını nasıl değerlendirecez bilmiyorumAynen mantıklı ay ben grip olacam sanırım
Kötü olmuş yine de fırsat bulmaya çalışEşimin ailesinin evine geldik bı hafta kalmaya eşim çok kötü soğuk almış perişan yerde yumurtlama zamanını nasıl değerlendirecez bilmiyorum
Evet ya çok kötü olmuş ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum oda eşim hastaKötü olmuş yine de fırsat bulmaya çalış
Dur bakalım belki geç yumurtluyorsundır o zamana kadar düzelir biraz daha :)Evet ya çok kötü olmuş ilk defa ovülasyon testi kullanıyorum oda eşim hasta
Bı insan anca bu kadar şanssiz olurDur bakalım belki geç yumurtluyorsundır o zamana kadar düzelir biraz daha :)
Sen herhangi bi takviye ilaç kullanıyor musunBı insan anca bu kadar şanssiz olur
Ya normalde bi doktor folik asit önermişti ama kullanmadım çoğu kişi gebelikten sonra kullanmamı söyledi o yüzden su an hiç bi şey kullanmıyorum. Sen ?Sen herhangi bi takviye ilaç kullanıyor musun
Hiç bir şey kullanmıyorum ama acaba kullanmamız mi gerekiyor diye düşünüyorumYa normalde bi doktor folik asit önermişti ama kullanmadım çoğu kişi gebelikten sonra kullanmamı söyledi o yüzden su an hiç bi şey kullanmıyorum. Sen ?
Bence bi sorun yoksa kullanmanın bi anlamı yok.. ben kullanmayacağım normalde de mecbur kalmadıkça ilaç kullanan biri değilim. Ovülasyon değerlendirmeyi bekliyorum.Hiç bir şey kullanmıyorum ama acaba kullanmamız mi gerekiyor diye düşünüyorum
2-3 güne pik görürsün yüksek ihtimal zaten inşallahHiç bir şey kullanmıyorum ama acaba kullanmamız mi gerekiyor diye düşünüyorum
İnşallah canım2-3 güne pik görürsün yüksek ihtimal zaten inşallah
İnşallah canım
Bu testi bugün mü yapmıştın?Ben bu testlerden hiç bir şey anlamadım gitti. Dün yaptım hiç bir şey belli değildi bu sabah dün yaptığım teste baktım çizgi koyulaşmis ne yani ben dün yumurtladim mi ? Biri bana yardımcı olur mu gerçekten kafam karıştı. Sanki bugün bel ağrılarım var.
Bu dünkü test sanırım bugünkü testin nasıl baktın mı ?Ben bu testlerden hiç bir şey anlamadım gitti. Dün yaptım hiç bir şey belli değildi bu sabah dün yaptığım teste baktım çizgi koyulaşmis ne yani ben dün yumurtladim mi ? Biri bana yardımcı olur mu gerçekten kafam karıştı. Sanki bugün bel ağrılarım var.
Önemli olan ilk 5-10 dakika diye biliyorum sonradan koyulaşması geçerli mi bilmiyorumBu dünkü test sanırım bugünkü testin nasıl baktın mı ?
Dün akşam saat 17:30 da önce silikti sonra koyu olmuştuBu testi bugün mü yapmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?