- 5 Ekim 2023
- 815
- 334
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Bende öyle 20 li ovülasyon testi aldım. 2 gündür yapıyorum adetim bittiğinden beri :) bakalım ne zaman yumurtluyorum bir de öyle değerlendirip deneyeceğim bu ay.. bizim durumlarımız baya birbirine benziyor ay inşallah bu ay birbirimize güzel haber veririz yaBen artık yumurtlama günlerimi bulmak için ovülasyon testi kullanayım dedim gebelik olmazsa bile yumurtlama zamanlarimi öğrenmis olurum.
Ay İnşallah canım ya bu ay ikimiz de mutlu haberleri alırız inşallahBende öyle 20 li ovülasyon testi aldım. 2 gündür yapıyorum adetim bittiğinden beri :) bakalım ne zaman yumurtluyorum bir de öyle değerlendirip deneyeceğim bu ay.. bizim durumlarımız baya birbirine benziyor ay inşallah bu ay birbirimize güzel haber veririz ya
Benim aklıma takılan bişi var halen göğüslerim böyle gıdıklanıyor gibi çok değişik bişi anlamadımAy İnşallah canım ya bu ay ikimiz de mutlu haberleri alırız inşallah
Sen saat kaçta yapıyorsun ovülasyon testlerini bide günde kaç tane yapıyorsunBende öyle 20 li ovülasyon testi aldım. 2 gündür yapıyorum adetim bittiğinden beri :) bakalım ne zaman yumurtluyorum bir de öyle değerlendirip deneyeceğim bu ay.. bizim durumlarımız baya birbirine benziyor ay inşallah bu ay birbirimize güzel haber veririz ya
2 gün akşam saat 10 da yaptım şimdi 2 gündür de 7 buçuk 8 arası yapmaya başladım sen?Sen saat kaçta yapıyorsun ovülasyon testlerini bide günde kaç tane yapıyorsun
Ben bugün başladım yapmaya saat 12:30 da yaptım günde bı tane akşam yapmayın gündüz yapın diyorlar2 gün akşam saat 10 da yaptım şimdi 2 gündür de 7 buçuk 8 arası yapmaya başladım sen?
Bak günden güne değişiyor her zaman benimkilerde öyle T çizgisi C den daha koyu veya aynı koyulukta net belirgin olduğunda yumurtlama olmuş oluyor.. her ay da yumurtlamıyoruz. Döngün kaç günde bir bilmiyorum ama 28 günse 14. Gün 30 günse 16 gün falan görürsün büyük ihtimal bende bekliyorum:)Kimse yok mu
Bu da bugünkü testim biraz daha koyulaşmış sanırım 2 güne falan pik görürüm.. inşallaaaah tabiiiKimse yok mu
Ayrıca senin de pik tarihin yakın gibi görünüyor. İçtiğin sıvıdan falan kaynaklı silinmiş olabilir iki çizgide çok net olduktan sonrası değerlendirilmeli :)Kızlar ovülasyon testlerime bakar mısınız ?dün yaptığım testte önce bu kadar belirgin değildi ama bugün baktığımda ikinci çizgi çok belirgin ben yumurtlamayı kaçirdim mu yani
Yani daha pik tarihine var diyorsun . Ben 9 Şubat'ta regl oldum .14' te bitti 18'den beri de ovülasyon testi yapıyorum.sen benden önce pik göreceksin çünkü sen benden önce regl oldum.Ayrıca senin de pik tarihin yakın gibi görünüyor. İçtiğin sıvıdan falan kaynaklı silinmiş olabilir iki çizgide çok net olduktan sonrası değerlendirilmeli :)
Kaç günde bir oluyorsun normalde?Yani daha pik tarihine var diyorsun . Ben 9 Şubat'ta regl oldum .14' te bitti 18'den beri de ovülasyon testi yapıyorum.sen benden önce pik göreceksin çünkü sen benden önce regl oldum.
28,30 gündeKaç günde bir oluyorsun normalde?
Ben 28 gün de bir olarak hesaplarsam dün bugün pik görmem gerekirdi dün 14. Günüm bugün 15. Günüm ama 30 gün hesaplarsak bugün ya da yarın pik görmem gerekiyor.. gününde yumurtlama oluyorsa tabi :)Yani daha pik tarihine var diyorsun . Ben 9 Şubat'ta regl oldum .14' te bitti 18'den beri de ovülasyon testi yapıyorum.sen benden önce pik göreceksin çünkü sen benden önce regl oldum.
Bakalım benim de bugün yarın pik görmem gerekiyor inşallah görürüm28,30 günde
Kan testi mi verdinBakalım benim de bugün yarın pik görmem gerekiyor inşallah görürümkan tahlilimde ovülasyon değerim LH gayet iyi durumdaydı.. bekliyorum
Doktora gittiğimde bütün kan testlerini vermiştim hormon testi LH da içindeydi bakalım inşallah görürüz yumurtlamayı daKan testi mi verdin
Bakalım bazıları gündüz 4 e kadar yapın diyor bazıları akşam 8-10 arası için yapın diyor ben 7-8 arası yapıyorumBen öğlen yaptım 12:30 da koyulaşma olmuştu kasığımda ağrı vardı. akşam yaptım 17:30 da yine ikinci çizgi silikleşmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?