GECİKMEMİN 5. GÜNÜ AMA TEST NEGATİF :(

Ben artık yumurtlama günlerimi bulmak için ovülasyon testi kullanayım dedim gebelik olmazsa bile yumurtlama zamanlarimi öğrenmis olurum.
Bende öyle 20 li ovülasyon testi aldım. 2 gündür yapıyorum adetim bittiğinden beri :) bakalım ne zaman yumurtluyorum bir de öyle değerlendirip deneyeceğim bu ay.. bizim durumlarımız baya birbirine benziyor ay inşallah bu ay birbirimize güzel haber veririz ya

Ay İnşallah canım ya bu ay ikimiz de mutlu haberleri alırız inşallah

Sen saat kaçta yapıyorsun ovülasyon testlerini bide günde kaç tane yapıyorsun

Kızlar ovülasyon testlerime bakar mısınız ?dün yaptığım testte önce bu kadar belirgin değildi ama bugün baktığımda ikinci çizgi çok belirgin ben yumurtlamayı kaçirdim mu yani

Eklentiler

• IMG_20240219_124128.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 97
Bak günden güne değişiyor her zaman benimkilerde öyle T çizgisi C den daha koyu veya aynı koyulukta net belirgin olduğunda yumurtlama olmuş oluyor.. her ay da yumurtlamıyoruz. Döngün kaç günde bir bilmiyorum ama 28 günse 14. Gün 30 günse 16 gün falan görürsün büyük ihtimal bende bekliyorum:)

Eklentiler

• IMG_3274.webp
    28 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar ovülasyon testlerime bakar mısınız ?dün yaptığım testte önce bu kadar belirgin değildi ama bugün baktığımda ikinci çizgi çok belirgin ben yumurtlamayı kaçirdim mu yani
Ayrıca senin de pik tarihin yakın gibi görünüyor. İçtiğin sıvıdan falan kaynaklı silinmiş olabilir iki çizgide çok net olduktan sonrası değerlendirilmeli :)

Ayrıca senin de pik tarihin yakın gibi görünüyor. İçtiğin sıvıdan falan kaynaklı silinmiş olabilir iki çizgide çok net olduktan sonrası değerlendirilmeli :)
Yani daha pik tarihine var diyorsun . Ben 9 Şubat'ta regl oldum .14' te bitti 18'den beri de ovülasyon testi yapıyorum.sen benden önce pik göreceksin çünkü sen benden önce regl oldum.

Yani daha pik tarihine var diyorsun . Ben 9 Şubat'ta regl oldum .14' te bitti 18'den beri de ovülasyon testi yapıyorum.sen benden önce pik göreceksin çünkü sen benden önce regl oldum.
Ben 28 gün de bir olarak hesaplarsam dün bugün pik görmem gerekirdi dün 14. Günüm bugün 15. Günüm ama 30 gün hesaplarsak bugün ya da yarın pik görmem gerekiyor.. gününde yumurtlama oluyorsa tabi :)

Ben öğlen yaptım 12:30 da koyulaşma olmuştu kasığımda ağrı vardı. akşam yaptım 17:30 da yine ikinci çizgi silikleşmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…