GECİKMEMİN 5. GÜNÜ AMA TEST NEGATİF :(

Benim yarın 6. Günüm oluyor psikolojik mi bilmiyorum ama aniden sarsılıyorum gibi oluyor, midem bulanmıyor ama çok afedersiniz öğürür gibi oluyorum.. ama bunlar adet öncesinde de olan şeyler çok benzer o yüzden seçemiyorum.. bende kanama falan olmadı her kadında olmuyor zaten, aniden ağrı giriyor ve geçiyor.. ilk defa böyle geciktim:)

Bende şu an bir tek geç döllenmeden umutluyum belki diye :) bugün test yaptım negatif

Zaten çoğu kadında kekeleme veya kaynamaz olmaz kişiden kişiye değişiyor kendimden örnek veriyim mesajla kasik bölgenize bıçak saplaniyor gibi hissediyorsunuz göğüs perde hassasiyet oluyor üç kisimlari koyulasiyor herkezde farklı belirti oluyor benim 4 gebeligimde bunları hissettim şuan 4 evladima hamileyim

Bende şu an bir tek geç döllenmeden umutluyum belki diye :) bugün test yaptım negatif
Mesela benim son bat tarihim 11/12 ama döllenme 25 sinde oluşmuş arada kaç gün var mesela bekle bakalım cnm birazdaha kendini sitrese düşünceye sokma

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de hayırlısıyla nasip olur inşallah

Mesela benim son bat tarihim 11/12 ama döllenme 25 sinde oluşmuş arada kaç gün var mesela bekle bakalım cnm birazdaha kendini sitrese düşünceye sokma
Evet düşünüp sonradan hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ama ilk defa negatif görmeme rağmen içimde farklı bi his var umarım yanıltmaz düşünmemeye çalışıyorum eğilince ya da ani bi hareket edince bıçak saplanır gibi bi his geliyor ve geçiyor.. 10 saniyelik ağrılarım oluyor o kadar. Ama bel ve bacak ağrım baya fazla

Zaten bıçak gibi giren sizi beş saniye veya on saniye bende şimdi umitlendim inşallah vardır ya

Hayırlısı olsun inşallah benimde gecikmenin 5.günü benimde aşırı bel ağrım var ama testte negatif çıktım biraz daha bekleyip tekrar test yapıcam sarsılmayı bende yaşıyorum sanki başım dönüyormuş gibi de bakalım inşallah gizel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…