- 10 Kasım 2022
- 5.131
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Gidip bir kan ver cnm sonucu hayırlı olur inşallahHayır bu ay hiç takmadım kafama son bı haftadır adet olmuyorum diye düşünüyorum sadece
İnşallah ya çok istiyoruzGidip bir kan ver cnm sonucu hayırlı olur inşallah
İnşallah cnm mutlu haberi alınca haber vermeyi unutmaİnşallah ya çok istiyoruz
Hafta sonu sağlık ocağı kapalı ama hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama acilde btahcg isterseniz yaptırabilirsinizAa
Aa Gerçekten mi yarin sağlık ocağı kapalı mı
Evet duzensizlestiriyor geciktiriyor malesefEnfeksiyon adetin geç gelmesini engeller mi acaba
İnşallah olur da ilk size haber veririmİnşallah cnm mutlu haberi alınca haber vermeyi unutma
HmmEvet duzensizlestiriyor geciktiriyor malesef
Benim yarın 6. Günüm oluyor psikolojik mi bilmiyorum ama aniden sarsılıyorum gibi oluyor, midem bulanmıyor ama çok afedersiniz öğürür gibi oluyorum.. ama bunlar adet öncesinde de olan şeyler çok benzer o yüzden seçemiyorum.. bende kanama falan olmadı her kadında olmuyor zaten, aniden ağrı giriyor ve geçiyor.. ilk defa böyle geciktim:)Aynı durumu bende yaşıyorum belim çok ağrıyor ve aşırı uyku hali halsizlik var dün test yaptım negatif ve aram aram sanki kuru mide bulantısı var gibi hissediyorum ama testte beliren bisey yok geç döllenme mi acaba diye bende düşünüyorum senin hiç yerleşme kanaması deniyor ya hafif çok silik kan akıntılı bisey geldi mi
Bende şu an bir tek geç döllenmeden umutluyum belki diye :) bugün test yaptım negatifEvde yapılan kolay kolay çıkmaz cnm çünkü gecikme beş gün on günü geçmesi gerek belki son adet tarihinden onbeş yirmi gün sonra birleşme olduysa yani döllenme normal gözükmemesi Allah'tan ümit kesilmez belkide sitres yaptın ondan olmadın biraz bekle veya doktora gidip kan ver beta 5 sin üzerinde olursa hamile sin dierler yeni olduğunu söylerler
Ben deBende şu an bir tek geç döllenmeden umutluyum belki diye :) bugün test yaptım negatif
Mesela benim son bat tarihim 11/12 ama döllenme 25 sinde oluşmuş arada kaç gün var mesela bekle bakalım cnm birazdaha kendini sitrese düşünceye sokmaBende şu an bir tek geç döllenmeden umutluyum belki diye :) bugün test yaptım negatif
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de hayırlısıyla nasip olur inşallahZaten çoğu kadında kekeleme veya kaynamaz olmaz kişiden kişiye değişiyor kendimden örnek veriyim mesajla kasik bölgenize bıçak saplaniyor gibi hissediyorsunuz göğüs perde hassasiyet oluyor üç kisimlari koyulasiyor herkezde farklı belirti oluyor benim 4 gebeligimde bunları hissettim şuan 4 evladima hamileyim
Son adet tarihine 15 gün ekle cnm dolenme bu aralıkta olusuyorBen de
Evet düşünüp sonradan hayal kırıklığına uğramak istemiyorumMesela benim son bat tarihim 11/12 ama döllenme 25 sinde oluşmuş arada kaç gün var mesela bekle bakalım cnm birazdaha kendini sitrese düşünceye sokma
20 Ocak oluyoSon adet tarihine 15 gün ekle cnm dolenme bu aralıkta olusuyor
Geç döllenme neye göre nasıl oluyor bi türlü onu anlayamıyorum sadeceSon adet tarihine 15 gün ekle cnm dolenme bu aralıkta olusuyor
Zaten bıçak gibi giren sizi beş saniye veya on saniye bende şimdi umitlendim inşallah vardır yaEvet düşünüp sonradan hayal kırıklığına uğramak istemiyorumama ilk defa negatif görmeme rağmen içimde farklı bi his var umarım yanıltmaz düşünmemeye çalışıyorum eğilince ya da ani bi hareket edince bıçak saplanır gibi bi his geliyor ve geçiyor.. 10 saniyelik ağrılarım oluyor o kadar. Ama bel ve bacak ağrım baya fazla
Hayırlısı olsun inşallah benimde gecikmenin 5.günü benimde aşırı bel ağrım var ama testte negatif çıktım biraz daha bekleyip tekrar test yapıcam sarsılmayı bende yaşıyorum sanki başım dönüyormuş gibi de bakalım inşallah gizel haberler alırızBenim yarın 6. Günüm oluyor psikolojik mi bilmiyorum ama aniden sarsılıyorum gibi oluyor, midem bulanmıyor ama çok afedersiniz öğürür gibi oluyorum.. ama bunlar adet öncesinde de olan şeyler çok benzer o yüzden seçemiyorum.. bende kanama falan olmadı her kadında olmuyor zaten, aniden ağrı giriyor ve geçiyor.. ilk defa böyle geciktim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?