GECİKMEMİN 5. GÜNÜ AMA TEST NEGATİF :(

İnşallaaaaah
Zaten bıçak gibi giren sizi beş saniye veya on saniye bende şimdi umitlendim inşallah vardır ya
ben adet olacağımı anladığım gün oluyorum zaten o ağrıyı tanıyorum fakat bu başka bi ağrı hiç öyle bi belirtim yok bu sefer bilmiyorum değişik bi durum negatif çıkması

17 Aralık'ta adet oldum 25 başımı yıkadım normalde kaçında adet olmam gerekiyor Ocak Şubata geçtik kaç gün gecikmiş biri bana yardımcı olurmu

Bize de haber ver muhakkak olur mu :) inşallah istediğin sonucu alırsın

Kaç günde bir adet görüyorsunuz bence bi kadın doğum uzmanına görünün derim:)
Ben gitim doktor dedi adet günü hasaplamyi bilmiyoruz bende 17 oldum 25 başımı yıkadım Ocak ayında olmadım adet şuan Şubat girdik en geç adetim 25 olmam gerekiyor

Ben gitim doktor dedi adet günü hasaplamyi bilmiyoruz bende 17 oldum 25 başımı yıkadım Ocak ayında olmadım adet şuan Şubat girdik en geç adetim 25 olmam gerekiyor
30 günde bir adet görüyorsanız, En son 17 aralıkta adet oldunuz? Ve 17 ocakta tekrar adet olmanız gerekir.. fakat olmadıysanız 19 gün gecikmeniz var demektir.. tabi bu 30 günde bir düzenli döngünüz varsa :)

19 günde gebelik beli olmuyormu yani olması gerekiyor yumurta günü yaklamasin yakasalam olmasa rahim filmi Çekçem böyle olmuyor hamilk nezman olurşur peki erkenmi yani

30 günde bir adet görüyorsanız, En son 17 aralıkta adet oldunuz? Ve 17 ocakta tekrar adet olmanız gerekir.. fakat olmadıysanız 19 gün gecikmeniz var demektir.. tabi bu 30 günde bir düzenli döngünüz varsa :)
İki ay çok duzenliydi şuan Şubat ayı geldi olmadım adet kafayı yiyecem ben bu neyden kaynaklanıyor sonu canıma kiyacam

Benim bugün geçikmenin 7. günü gelen giden yok ne yapacağımı bilmiyorum

Merhaba kızlar gecikmemin 10 . Gunundeyim bi kaç kere bel ve kasik ağrım oldu regl oluyorum kesin dedim olmadım. Erken gebelik ve normal gebelik testlerim hep negatif çıktı. Yarını bekliyorum bazıları gec dollenme filan dediler halen umutluyum sizce gebelik var midir

Benimde 6 günü hayatımda ilk defa böyle oldu yarın da olmazsam kan vericem muhakkak sizin bi belirtiniz var mı
Belirtilerim; aşırı halsizim aşırı bel ve sırt ağrısı bacak ve kollarda ağrı var sanki başım dönüyor gibi sıcak basması ama ayaklarım buz gibi ara ara eğilince kasıklarıma ağrı giriyor bende bunlar var senin belirtilerin neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…