- 5 Ekim 2023
- 815
- 334
- 23
- 28
- Konu Sahibi Esmasevgi7777
-
Evet aniden geliyor ve gidiyor :) Siz hamile bi kadın olarak bana gönülden dua edin lütfen bu sefer çok umutluyumZaten bıçak gibi giren sizi beş saniye veya on saniye bende şimdi umitlendim inşallah vardır ya
Benimde aynı ve bacaklarım felaket ağrıyor.. bende pazartesiye kadar bekleyeceğimbizi de haberdar et unutmazsan :)
İnşallaaaaahHayırlısı olsun inşallah benimde gecikmenin 5.günü benimde aşırı bel ağrım var ama testte negatif çıktım biraz daha bekleyip tekrar test yapıcam sarsılmayı bende yaşıyorum sanki başım dönüyormuş gibi de bakalım inşallah gizel haberler alırız
ben adet olacağımı anladığım gün oluyorum zaten o ağrıyı tanıyorum fakat bu başka bi ağrı hiç öyle bi belirtim yok bu sefer bilmiyorum değişik bi durum negatif çıkmasıZaten bıçak gibi giren sizi beş saniye veya on saniye bende şimdi umitlendim inşallah vardır ya
Gününüzü ve döngünüzü siz daha iyi bilirsiniz :)17 Aralık'ta adet oldum 25 başımı yıkadım normalde kaçında adet olmam gerekiyor Ocak Şubata geçtik kaç gün gecikmiş biri bana yardımcı olurmu
Bize de haber ver muhakkak olur mu :) inşallah istediğin sonucu alırsınHayırlısı olsun inşallah benimde gecikmenin 5.günü benimde aşırı bel ağrım var ama testte negatif çıktım biraz daha bekleyip tekrar test yapıcam sarsılmayı bende yaşıyorum sanki başım dönüyormuş gibi de bakalım inşallah gizel haberler alırız
Kaç günde bir adet görüyorsunuz bence bi kadın doğum uzmanına görünün derim:)Ben çıkaramıyor bir ay gecikti kan testi verdim bişi yok
İnşallah bana dua edin inşallah olurBize de haber ver muhakkak olur mu :) inşallah istediğin sonucu alırsın
Ben gitim doktor dedi adet günü hasaplamyi bilmiyoruz bende 17 oldum 25 başımı yıkadım Ocak ayında olmadım adet şuan Şubat girdik en geç adetim 25 olmam gerekiyorKaç günde bir adet görüyorsunuz bence bi kadın doğum uzmanına görünün derim:)
30 günde bir adet görüyorsanız, En son 17 aralıkta adet oldunuz? Ve 17 ocakta tekrar adet olmanız gerekir.. fakat olmadıysanız 19 gün gecikmeniz var demektir.. tabi bu 30 günde bir düzenli döngünüz varsa :)Ben gitim doktor dedi adet günü hasaplamyi bilmiyoruz bende 17 oldum 25 başımı yıkadım Ocak ayında olmadım adet şuan Şubat girdik en geç adetim 25 olmam gerekiyor
İki ay çok duzenliydi şuan Şubat ayı geldi olmadım adet kafayı yiyecem ben bu neyden kaynaklanıyor sonu canıma kiyacam30 günde bir adet görüyorsanız, En son 17 aralıkta adet oldunuz? Ve 17 ocakta tekrar adet olmanız gerekir.. fakat olmadıysanız 19 gün gecikmeniz var demektir.. tabi bu 30 günde bir düzenli döngünüz varsa :)
Amin Allah istiyen herkese versinBize de haber ver muhakkak olur mu :) inşallah istediğin sonucu alırsın
İnşallah cnmEvet aniden geliyor ve gidiyor :) Siz hamile bi kadın olarak bana gönülden dua edin lütfen bu sefer çok umutluyum
Benim bugün geçikmenin 7. günü gelen giden yok ne yapacağımı bilmiyorumHayırlısı olsun inşallah benimde gecikmenin 5.günü benimde aşırı bel ağrım var ama testte negatif çıktım biraz daha bekleyip tekrar test yapıcam sarsılmayı bende yaşıyorum sanki başım dönüyormuş gibi de bakalım inşallah gizel haberler alırız
Benimde 6 günü hayatımda ilk defa böyle oldu yarın da olmazsam kan vericem muhakkak sizin bi belirtiniz var mıBenim bugün geçikmenin 7. günü gelen giden yok ne yapacağımı bilmiyorum
Belirtilerim; aşırı halsizim aşırı bel ve sırt ağrısı bacak ve kollarda ağrı var sanki başım dönüyor gibi sıcak basması ama ayaklarım buz gibi ara ara eğilince kasıklarıma ağrı giriyor bende bunlar var senin belirtilerin nelerBenimde 6 günü hayatımda ilk defa böyle oldu yarın da olmazsam kan vericem muhakkak sizin bi belirtiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?