GECİKMEMİN 5. GÜNÜ AMA TEST NEGATİF :(

Aşırı bel agrisi ve regl olacakmış gibi karnım ağrıyordu bu 3 4 defa oldu dedim kesin regl olacam pedle gezdim yani sonra olmadım hersey normal gidiyor 2 gündür goguslerim aşırı şişmiş dokununca ağrıyor fazla hassaslar bazen midem bulanıyor kokulara aşırı hassasım Başka da birsey yok canım öyle batma filan yok gecikmenin 1.gunu negatif 4. Günü negatif 7. Günü erken gebelik testi negatif bugün 10. Gün yarın kan testi verecegim

Benim de hemen hemen aynı bacaklarım belim ağrıyor şu an hiç adet olacakmışım gibi bi ağrım yok olacağımı hemen anlarım normalde, ve çok üşüyorum midem bulanmıyor ama 5-10 saniye anlık yanıyor geçiyor hemen.. bu belirtilerin hepsi aslında adet belirtileri de normalde ama ayırt edemiyoruz tabi :) bekliyorum olsaydı testte çıkar mıydı bilmiyorum ilk defa böyleyim şu an

Bencede test verin rahatlayın 10. Gün artık kanda olması gerekiyor bence geç döllenmede olsa :) benimde göğüslerim baya şiş ama ağrı acı yok, ara sıra şiddetli bel ağrısı bacak ağrısı vuruyor geçiyor.. Of bilmiyorum içimde farklı bi his vaarrrr ümit etmek istemiyorum ama kafam çok karışıkkkk

Benimde öyle canim bende çok üşüyorum eşime hatta diyorum donuyorum ellerim ayaklarım buz gibi ısıtıcı in yanında oturuyorum mide yanması bende de var of bende bilmiyorum ümitlenmekten yoruldum inşallah vardır ikimizinkide çok stresli gerçekten

Hiç kan testi yaptırdın mı? Hangi şehirdesin bilmiyorum ama acilden bence bi kan testi ver bugün öyle bi imkanın varsa :)) bize de mutlaka haber ver olumlu olumsuz hepimiz bekliyoruz.

Benim tek umudum geç döllenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…