Gecikmenin 9cu günü testine bakar mısın lütfen

mrvkrnz

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
164
51
13
Gecikmenin 9cu günü kızlar marka frleey. Haziran'da çatlatma iğnesi olmuştum kiste dönüşmüştü 9dur gecikmem var ne olur bı yardımcı olun

Teste göre hamilesiniz, 9 gün gecikme de az değil , düzenli regl görüyorsanız, testte bozuk değilse eğer hamilesiniz hayırlı olsun.

Çatlatma iğnesi sonrası kist olmuştu doktor regli ile atarsın demişti bekliyorum ama hala gelen yok test yaptım bende kist varken hamile kalınır mi

Çatlatma iğnesi sonrası kist olmuştu doktor regli ile atarsın demişti bekliyorum ama hala gelen yok test yaptım bende kist varken hamile kalınır mi
Hazirandan beri regl olmadınız mı, hadi olmadınız kontrole gitmediniz mi, normalde düzenli mi regl , evet basit kistler gebeliğe engel değil , yine de siz yarın bir doktora görünün isterseniz.

Hazirandan beri regl olmadınız mı, hadi olmadınız kontrole gitmediniz mi, normalde düzenli mi regl , evet basit kistler gebeliğe engel değil , yine de siz yarın bir doktora görünün isterseniz.
Temmuzda 2gun regli oldum en son 31 temmuzda kan vermiştim negatifti kandan bu yana 17gun geçti ve bu ay regli olmadım 9 gün gecikti

Temmuzda 2gun regli oldum en son 31 temmuzda kan vermiştim negatifti kandan bu yana 17gun geçti ve bu ay regli olmadım 9 gün gecikti
O zaman büyük ihtimalle hamilesiniz , iki gün regl az ama parçalı pıhtılı ise kist atılmış olabilir, neticede bu ay regl olmadınız dokuz gün gibi ciddi bir gecikme var, testiniz kopkoyu başka ihtimal yok gibi hamilesiniz yarın kan verin hayırlısı olsun tekrar.

Teşekkür ederim yarın ilk isim kan vermek olacak yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim

Merhaba
Hamilesiniz tebrik ederim
Yanlışlık olsa bu kadarda net bir şekilde pozitif çıkacağını sanmıyorum

Freely marka umarım yaniltmaz ne olur dualarınıza talibim
Dualarım sizinle
2 gün regli olduğunuzu söylüyorsunuz zaten temmuz ayı içinde, peki nasıldı kanamanız?
Ayrıca bu 9 günlük gecikmede bundan önce test uygulaması yaptınız mı? Bir de belirtileriniz nelerdi.

Temmuzda 2gun koyu kahve çamur gibi bir akıntım oldu kan verdim 2defa hemde negatifi 32temmuzda memlekete gidip muayene oldum kan verdim negatif çatlatma iğnesi kiste dönüşmüş regli ile atarsın dedi ilaç bile vermedi. Bende önemsemedim bu gecikmeyi açıkçası belirti olarak sadece göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı vardı. Doktorum regli reglmezse ilaca başlayalım demişti bende ilaca başlamadan bu test yapmak istedim iki çizgi çıktı bilemiyorum

Bilemiyorum canım bu konuda bir bilgiye sahip değilim, inşallah bebişin şenindedir

Tekrar yaptım böyle çıktı bilemiyorum umarım bu sefer güzel haber alırım kan vermeye gidiyorum acile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…