- 12 Mart 2024
- 145
- 38
- 18
- 32
Sonucunuz çıktı mıKan vermeye gidiyorum canım inşallah
Malesef veremedim daha dogrusu almadılar tekrar eve geldim. Yarın sabah sağlık ocağına gidicemSonucunuz çıktı mı
Bence hamilesiniz yarın sonucu yazın mutlakaMalesef veremedim daha dogrusu almadılar tekrar eve geldim. Yarın sabah sağlık ocağına gidicem
İnsallah çokta umitlenmek istemiyorum. Çünkü çok yalancı pozitif gördüm umarım bu sefer yanıltmaz dua eder misinBence hamilesiniz yarın sonucu yazın mutlaka
Hayırlısı olsun insallah her şey gönlünce olsunİnsallah çokta umitlenmek istemiyorum. Çünkü çok yalancı pozitif gördüm umarım bu sefer yanıltmaz dua eder misin
Rabbim hepimizin gonlune göre versin inşallahHayırlısı olsun insallah her şey gönlünce olsun
İnşallah canımBence var gönlünüzce olsun
Bu kadar koyu yalancı pozitif olamazz hamilesiniz kesin tebriklerİnsallah çokta umitlenmek istemiyorum. Çünkü çok yalancı pozitif gördüm umarım bu sefer yanıltmaz dua eder misin
Ayy inşallah vardırBaya da yüksek bence betanız
Canımm günaydın , sonucun kesin pozitif 3 farklı test oldu çünkü hepsinde yanlış çıkması normal bir şey değilTekrar test yaptım softec marka kan verdim sağlık ocağına bekliyorum
Eki Görüntüle 3631439
Çıkmış olması lazım verdiysen yaptırdın miAyy inşallah vardırkan sonucu çıksın hemen yazarım size
Amin inşallah doğrudur o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki umarım bu sefer bu mutluluğu yaşarımCanımm günaydın , sonucun kesin pozitif 3 farklı test oldu çünkü hepsinde yanlış çıkması normal bir şey değil
Daha bekliyorum canım çıksın hemen yazicamÇıkmış olması lazım verdiysen yaptırdın mi
Normalde freely yanlış çıkarabiliyor ama bu baya kırmızı genede umut olsun istemem ama bence bırak testi bi kan ver canım umarım vardirGecikmenin 9cu günü kızlar marka frleey. Haziran'da çatlatma iğnesi olmuştum kiste dönüşmüştü 9dur gecikmem var ne olur bı yardımcı olun
Eki Görüntüle 3631342
En son softec markayla yaptım oda aynı şekilde çıkardı kan verdim sonucu bekliyorum canımNormalde freely yanlış çıkarabiliyor ama bu baya kırmızı genede umut olsun istemem ama bence bırak testi bi kan ver canım umarım vardir
Hadi inşallah canım benimAmin inşallah doğrudur o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki umarım bu sefer bu mutluluğu yaşarım1 gün sonra evlilik yıldönümümuz 1sene olacak bizim için güzel hediye olacak
Sonucunuz çıktı mıEn son softec markayla yaptım oda aynı şekilde çıkardı kan verdim sonucu bekliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?