Gecikmenin 9cu günü testine bakar mısın lütfen

Baştan sona yorumları heyecanla okudum durumumuz o kadar benziyor ki ikiz noktasına kadar sağlıkla gelsin minnaklar
Ya çok teşekkür ederim hala şaşkınım tek dileğim sağlıcakla kucağıma almak rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ya çok teşekkür ederim hala şaşkınım tek dileğim sağlıcakla kucağıma almak rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın
Bende 5 haziranda Ovitrelle yaptım 16 haziranda beta 0.971 di 19unda bu değer yükselmez gelecek ay aşılama yaparız (1 yıldır mucize bekliyoruz) zaten kistleşmiş yumurta 3.5 cm kadar dedi tamam dedim 20sinde regl olup gidecektim 23te . Olmadım 21de test yaptım pozitif inanmadım bi 7-8 test yaptım hepsi pozitif pazartesi kan verdim 251 sonra 570-1400-4120 gitti 6+2de kalp atışı duyduk 6+6da ikiz olduklarını öğrendik tek yumurta ikizleri o an ayrı bir korku sonrası mutluluktu zaten . 6+2de 4.7 mm dediği bebeğe 3.7mm dedi dedim aha sağlıksız ama sağlıksız olsa büyümezdi suya mı çekti çocuk . Meğer benim şakacı ikinci fasülyemmiş

Çok sevindim canım ben de aynı durumu yaşadım kist vardı 9 gün gecikti hiç önemsemedim bir bakmışım hamileyim ikizi duyunca biraz korktum açıkçası endişeliyim sağlıcakla gelsin ben çok anlamıyorum bu kese 6+2 falan nasıl oluyo bana 5 haftalık dediler başka da birşey yok heycandan sormayı unuttum

6+2 6 hafta 2 günlük demek gebelikte gün hesabı bile yapılır çünkü bir gün bile çok önemli sağlıkla kalp atışlarını duyarsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim kist şuan 6 cm. civarı şeninde büyürse korkma 12 17 haftadan sonra küçülür dedi Dr biz şuan 12+3üz

Canım tebrik ederim öncelikle Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin bebeklerini. Gebelik uygulamaları oluyor onu indirdiğinde son adet tarihini girdiğin zaman gebelik haftanı vs hesaplıyor. Ben Happy mom kullanıyorum

Maşallah sağlıcakla kucağına al inşallah canım benim de 5+2 gosteriyo uygulama

Teşekkür ederim canım bende onu indirdim şimdi 5+2 gosteriyo şuan miniğim

Teşekkür ederim canım
Hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Acaba belirtileriniz nelerdi . Ben de Haziran'da klomen ve çatlatma artı letu kullandm kist oldu 1 ay Yasmin kullandim . Bu ayı ilaçsız deneyelim dedik ovulasyon testi yaparak ilerledim pek umudum yok ama yine nasip Rabbim ol demişse olmuştur

Teşekkür ederim canım ben de senin gibi Haziran'da klomen+çatlatma iğnesi olmuştum temmuzda iki gün regli oldum temmuz 31'inde doktora muayeneye gittim kist oluştuğunu söyledi regli ile atacağını söylemişti ben de bu ay hiç önemsemedim gecikti kistten dolayıdır dedim sadece göğüs hassasiyeti vardı bir de kasık ağrısı batma oluyordu başka birşey yok ümitsiz olma canım beklemediğin bir anda oluyor her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…