Hala bekliyorum çıkmadıSonucunuz çıktı mı
Çıkmadı mı dahaHala bekliyorum çıkmadı
E nabiza hala düşmedi bekliyorum canımÇıkmadı mı daha
Hayırlı olsun canım çok sevindim
10000 baya yüksek kaç günlük gecikme vardı :))Hayırlı olsun canım çok sevindim
9gun gecikme vardı canım kaç haftalık olmuş oluyo ki10000 baya yüksek kaç günlük gecikme vardı :))
Ben ikizimmmDeğere göre 7 8 arası ama ikiz gebelik olabilir mi bilmiyorum baya iyi çıkmış
Umarım bebis seninledirEn son softec markayla yaptım oda aynı şekilde çıkardı kan verdim sonucu bekliyorum canım
Randevu al baktır canim ultrasonla mutlaka görünür tek mi çift mi çok iyi değerinBen ikizimmmay inşallah ikiz olur bende ikizimm
Ayy canim ben burdayım diyor hahhahaha bu arada anne tarafında ikiz öyküsü olması etkiliyor ikiz olabilir belki usg de gözükür bile.hemen randevu al hahahaBen ikizimmmay inşallah ikiz olur bende ikizimm
Maşallah hayırlı olsun
Çok hayırlı olsun tebrik ederimm
Ben 6+5 teyim kalp atışı duyulmadı daha ama kese gözükür bence değerin yüksek alttan görmüştü keseyi ama kaç beta ile bilmiyorumKızlar peki kese kalp atışı falan duyulur mu ki bende tam bilmiyorum
Ayy çok sevindim rabbim gönlünü göre versin bize de haberdar et kesinnYarın bende doktora gideceğim gecikmenin 4. Günü test vermiştim sadece 252 çıkmıştı şuan 8 günlük gecikme var yarın doktora görüneceğim ilk kez güzel haber alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?