Arkadaşlar eşimle cinsel isteksizlik yüzünden ayrılma noktasına geldik ama iki çocuğum var var ve küçük oğlum babasına o kadar düşkün ki yapamadık..... eşim 1 hafta evden gitti oğlumun psikolojisi bozuldu. Neyse biz bu evliliğe bir şans daha vermek istedik. Size sorum şu. Benim libidom tavan eşimde de hiç libido denen bişey yok. Ben her gün yapsa her gün isterim. Haftada 4 kere oldu bu sefer ve hep ben istiyorum. Duramıyorum. Ben ilişkiye girdikçe mutlu olan biriyim. Acaba benim böyle olmamın sebebi eşim mi. Çünkü kaçan kovalanır diye bir söz var. Sanki eşim böyle olduğu için benim daha çok yapasım geliyor takmış bir durumdayım cinselliğe . Birde bizim cinsel ilişki ön sevişme hariç en fazla 3 dakika anca sürüyor. Ben bir an önce eşim boşalmadan orgazm olmaya çalışıyorum onda da bişey anlamıyorum öyle olunca. Bildiğiniz geciktirici bir hap var mı işe yarayan. Birde benim böyle olmam normal mi. Sanki kendimi sapık gibi hissediyorum her gece yapsa hayır demem. Acaba erken boşalma olduğu için mi ben doymuyorum.