- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
BenHala konu sahibinin laftan anlayacağını sanıp uzun uzun yazanlar var hayretler içindeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BenHala konu sahibinin laftan anlayacağını sanıp uzun uzun yazanlar var hayretler içindeyim![]()
Zaten ne olmuşsa düğün zamanı olmuş, öyle anlatıyor.:)Valla iyi ki yardım etmiyorlar.
Böyle eltim olsa ben ettirmem eşime asla.
Onun da bogazindan geçecek verdiğim para diye düşünürüm asla izin vermem.
Bence eşinin ailesi bu kadının farkında :)
İşi gücü para olan bir gelin için tırnaklarını oynatmıyorlar çok da iyi ediyorlar.
Herkes sinirini buradaki postlardan mı çıkarıyor .. Eğer sinir olduysanız yorum yapmayın hiç kırıcı yorum yapanların hiç sorunları yok sanırım
İyi de tatlım senin anlattıkların senin sorunun değil ki....Herkes sinirini buradaki postlardan mı çıkarıyor .. Eğer sinir olduysanız yorum yapmayın hiç kırıcı yorum yapanların hiç sorunları yok sanırım
Swan, düğün zamanı bir şeyler olmuş soğuk gidilmiş konu sahibine, anlatmıyor oraları, ay hicbise yokken böyle mesafe aldılar hatta annemgiller falan da dedi herkesler dedi ne tuhaf aile diye falan diyor.Ee kocanızın tarafı elinden geleni yapıyor, abisi soruyor da, kendi seçiminizi yapmış bu yükün altına da kendiniz için girmişsiniz, ne bekliyorsunuz tam olarak? Sorgusuz sualsiz hep bize hep bize mi olsun?
Ayrıca sadece gördüğüm kadarıyla bekarken hep ben yaptım, hem ben ettim diye kendini anlatanlar genelde karısına hava cıva için abartıyor kendini. Vermişse de bekarken yapılan edilene de siz yorum yapmayın nacizâne, sizi alâkadar etmiyor çünkü o taraf. Aile içini bilemezsiniz, farklı bir minnet durumu olabilir. Mesela babamın marklarını iş kuracak diye batırmıştı abim, evliliğinin ilk yıllarında babam emekliliğine bir yıl kala çalışmadığı için abim para verdi diye yengem ortalığı yıkmıştı. Halbuki babamın marklarının çeyreğini bile vermedi.
Üzülüyorsanız çalışın, evlilik iki taraflı sizin aileniz de elini cebine atsın. Göndersin aileniz ayda 1000 TL.
Ondan bundan para bekleyecegine, esine uzulecegine git calis yardimci olKızlar merhaba eşim ile 6 yıldır evliyiz. Hemen konuya giricem eşim evlenirken ev aldı aile apartmanında oturmak istemedi 3 senelik bir ev borcumuz var ailesi az çok yardım ettiği için kiramızı vermiyor. Aile apartmanında abisi yengesi ailesi ve alt katta kiracı var. Kaynanam memleketten yağmızı peynirimizi üstümüzü gönderir. Neyse eşim bekarken ailesine abisine çok destek olmuş para konusunda abisi iş batırmış yardım etmiş vs. Şimdi eşimin işleri durdu bu dolar yüzünden falan çalışma yok ve abisinin işleri açık zamanında hiç iyi değilmiş hani çıkarıp şunu kardeşine verim bile demiyor sadece ihtiyacın varsa söyle dedi dün biz içerdeydik onlar abi kardeş dışarda eşimde yok sağol dedi istemez huyunu biliyorum yani sorana kadar azıcık yardım etmeli diye düşünüyorum o zamanında eşimi çok sömürmüş ama eşim çok gururlu hayatta istemez sizce istemeli mi kızlar ayın 5 ne kadar kenarda 400 TL miz var sizce idare edip istemesin mi hiç içinden gelmiyor az önce abisi aradı yine.
Ayağını kaldırArkadaş, arabası kaynında olan ve onu almak için binlerce konu açan ve de aile apartmanında evi olup orda oturmayan kişi değil mi![]()
Tereyağın kilosu olmuş kaç para. Bence büyük yardım. Benim tereyağımı da KV alır hep. Konu sahibi duymasınDün yazmıştı, ailesinin maddi durumu yokmuş ama tereyağ gönderiyorlarmış.
Eşinin ailesinin evi barki olmasa, yıllarca çalışmış çocuklarının düşünüp birşeyler yapmamış derdi kesin. Ama kendi ailesi olunca onların durumu yok oluyor sadece.![]()
Neden yardim etsinler,neden istesin?Kimse mecbur değil, istese yapardı.Siz ise girin çalışınKızlar merhaba eşim ile 6 yıldır evliyiz. Hemen konuya giricem eşim evlenirken ev aldı aile apartmanında oturmak istemedi 3 senelik bir ev borcumuz var ailesi az çok yardım ettiği için kiramızı vermiyor. Aile apartmanında abisi yengesi ailesi ve alt katta kiracı var. Kaynanam memleketten yağmızı peynirimizi üstümüzü gönderir. Neyse eşim bekarken ailesine abisine çok destek olmuş para konusunda abisi iş batırmış yardım etmiş vs. Şimdi eşimin işleri durdu bu dolar yüzünden falan çalışma yok ve abisinin işleri açık zamanında hiç iyi değilmiş hani çıkarıp şunu kardeşine verim bile demiyor sadece ihtiyacın varsa söyle dedi dün biz içerdeydik onlar abi kardeş dışarda eşimde yok sağol dedi istemez huyunu biliyorum yani sorana kadar azıcık yardım etmeli diye düşünüyorum o zamanında eşimi çok sömürmüş ama eşim çok gururlu hayatta istemez sizce istemeli mi kızlar ayın 5 ne kadar kenarda 400 TL miz var sizce idare edip istemesin mi hiç içinden gelmiyor az önce abisi aradı yine.
Gerekmez ,sizin çalışmanız gerekir evde bunları kurmaktansaEşim zamanında çok yardımcı olmuş ona hani şimdide bizim elimiz dar biraz düşünmesi gerekmez mi
Valla parayı sağda solda sorumsuzca ezen, kadınlara yediren de aileme verdim diyebiliyor, iyi bakmak lazım. :)Benim konudan çıkarımım hic bir erkek sevgiliyken sozluyken ,nisanliyken hatta evlendiğin de "bekârken abime borç verdim,yardim ettim ,ablam zordaydı destek oldum,babam hastaydı evi ben gecindirdim "minvalinde olayları iyi niyetle bile olsa anlatmamalı..kardesler aralarında halleder veya etmez utanır vs istemez ama eğer bunu sorun ediyorsa mesafe koyar vs burda sizi ilgilendiren nedir?esim isteyemez derken siz mi isteyeceksiniz kaynınizdan? Yoksa bak sen vermişsin o vermiyor diyip kulağına mi fisildayacaksiniz sürekli?
Arada resmi hiçbirşey yokken kendi alın terini nereye harcarsa harcar ha nişanlıdır düğün evveli birikimi ezer nişanlısına ailem istedi verdim der o zaman da benim fikrimce kiz bunu ailede onaylatmali tepkisi belli olmalı ama bu konuda hep yardim etmiş diyor kendisinden evvel olan olaylar yani hesabını sormak karşılığını beklemek bu durumda konusahibine düşmüyor bence.Valla parayı sağda solda sorumsuzca ezen, kadınlara yediren de aileme verdim diyebiliyor, iyi bakmak lazım. :)
Yani istesin zamanında yardım etmiş o kadarKızlar merhaba eşim ile 6 yıldır evliyiz. Hemen konuya giricem eşim evlenirken ev aldı aile apartmanında oturmak istemedi 3 senelik bir ev borcumuz var ailesi az çok yardım ettiği için kiramızı vermiyor. Aile apartmanında abisi yengesi ailesi ve alt katta kiracı var. Kaynanam memleketten yağmızı peynirimizi üstümüzü gönderir. Neyse eşim bekarken ailesine abisine çok destek olmuş para konusunda abisi iş batırmış yardım etmiş vs. Şimdi eşimin işleri durdu bu dolar yüzünden falan çalışma yok ve abisinin işleri açık zamanında hiç iyi değilmiş hani çıkarıp şunu kardeşine verim bile demiyor sadece ihtiyacın varsa söyle dedi dün biz içerdeydik onlar abi kardeş dışarda eşimde yok sağol dedi istemez huyunu biliyorum yani sorana kadar azıcık yardım etmeli diye düşünüyorum o zamanında eşimi çok sömürmüş ama eşim çok gururlu hayatta istemez sizce istemeli mi kızlar ayın 5 ne kadar kenarda 400 TL miz var sizce idare edip istemesin mi hiç içinden gelmiyor az önce abisi aradı yine.
Odedikleri tek sey kredi ve faturalar. Yemek ust bas karsilaniyormus zaten. Sknti cektiklerine inanmadim ben. O kadar dert etse esine destek olurduEv almışsınız, kendi evinizde oturuyorsunuz, araba falan konuları geçiyor yorumlarda, arabanız da var sanırım, bir de üç gün sonraya yatacak paraya kadar 400 tl paranız varmış, faturalar falan da ödenmiş, yiyecek içecekte ailelerden geliyormuş cidden iyi durumdasınız bence. Kaynınız en fazla ne kadar kazanıyor olabilir ki? altı kişilik aileye bakmak hiç kolay bir şey değil. Kaldı ki ihtiyacın olursa buradayım demiş, yarın acil bir sağlık sorunu olsa yardımcı olmaya hazır birileri var arkanızda. Türkiye'de çoğu kişiden iyi durumdasınız.
Ay hatırladım Katip şimdi sen söyleyince, hıyar kocadan, damızlık, aile apartmanında hizmetçi yerindeki zavallı eltiden… Çok üzülmüştüm eltiye, konu sahibi yatsın kalksın kocasına dua etsin, bir de ailenin biraz dışında kaldı diye hayıflanıyordu, eltisini gözünün önüne getirsin.Swan, düğün zamanı bir şeyler olmuş soğuk gidilmiş konu sahibine, anlatmıyor oraları, ay hicbise yokken böyle mesafe aldılar hatta annemgiller falan da dedi herkesler dedi ne tuhaf aile diye falan diyor.Görücü usulü olmuş ama adam sevmiş bunu, bence düğün zamanı ne olduysa adama bırak dediler adam da bırakmadı, inat etti aile apartmanına girmedi, kendi imkanları ile ev aldı. Ailesinin de ara ara yardim ettiğini biliyoruz. Ama yetmiyor Mlscm 'e, zamanında kocasi beraber yaşadığı ailesine az buz yardim etti diye aile apartmanındaki evi sahipleniyor kirasını isteyebiliyor. Yardim çok ahım şahım bir şey olmayabilir, elinde hiçbir şey yoksa bu adam ev peşinatını nasıl çıkardı, aile yardim etmediyse düğün borçlarını kim ödedi, öpücükle yapılan şeyler değil malum. Baba evinden karyola takımı tabak çanak bir sandık çul çaput getiren de ailem her şeyi yaptı diyor zaten burda, ama ev aldık yardim etmiyorlar tatile gidemedik diye dövünebiliyorlar. O prezervatif özürlü hıyar kocası yüzünden 5 bebeye bakan , sabah akşam kayın aile hizmeti yapan elti bunu duyunca iyi küfür ediyordur.
Eşine o kadar üzülüyor ki korona olduğunda bile işe gitmesini istiyorduAy hatırladım Katip şimdi sen söyleyince, hıyar kocadan, damızlık, aile apartmanında hizmetçi yerindeki zavallı eltiden… Çok üzülmüştüm eltiye, konu sahibi yatsın kalksın kocasına dua etsin, bir de ailenin biraz dışında kaldı diye hayıflanıyordu, eltisini gözünün önüne getirsin.
Bence konu sahibi hiç ses etmesin, gayet de iyi kurtarmış kendini. Durumu da gayet iyi duruyor, biraz daha birikim istiyorsa çocuk da yokmuş girsin mis gibi çalışsın.
Sözüm meclisten dışarı aileye bir Iphone parası verince, yaşadığı eve biraz destek olunca aslan kesiliyor ben yaptım ben ettim benim sayemde demagojileri bitmiyor. Ailenin yaptığı ettiği verdiği hiç gözükmüyor. Ben karakter olarak haz etmem, eşine bekarken kök aileye verdiğinin dedikodusunu yapan, mağdur rollerine giren erkeklerden.