Geçim sıkıntımız da mı benim suçum

Bu durumda eşinize vreceğiniz dersin konusu ne olacak merak ediyorum.

Adamcağız çabalamasa,gayret göstermese haklısınız.

Bunalmanız normal tabiki ama emin olun eşinizin içinde de ne fırtınalar kopuyordur.

Bir sözün doğruluğuna çok inanırım.''Erkeğin iyisi para çokken,kadının iyisi para yokken anlaşılırmış''

Evlilikte her türlü durumda olan hep çocuğa olur.
Anne baba boşanır çocuk arada kalır.
Baba işsiz kalır .Çocuğun eksiği gediği alınamaz.
Anne baba kavga eder etkilenen çocuk olur.
Baba içer içer gelir anneyi döver.Çocuğun ruh sağlığı dengesi bozulur.
Baba iş sıkıntısı çeker anne evi terkeder.Peşinden çocuğu da sürükler.Olan çocuğa olur.
Bu çocuklara çok üzülüyorum...

Bence giderim falan laflarını unutun. Faturalar birikti para yok diyorsunuz bu konudaki stresinizde haklısınız..ama bunda eşinizin suçu yok bence..adam evde yan gelip yatmıyor ..çalışıyor kazanmaya çabalıyor..onu yüzüstü bırakmayın sakın..

hepimiz o imzayı "iyi günde, kötü günde...." deyip atmadık mı?
şu zor durumda eşinize destek olmak yerine ders vermekten bahsediyorsunuz..
Adam çalışmayıp aylak aylak geziyor olsa haklısın derim
her kışın ardında bir bahar vardır
sabredin, eşinize manevi destekte bulunun

ailelerinizden yardım isteseniz. sonuçta onların da torunları var ortada birçok ihtiyacı olan..en azından onun ihtiyaçlarını karşılamalarını isteseniz. ayıp değil aileden yardım istemek bence ben olsam isterdim..

Hay ağzına sağlık canım ya.

Erkekler sıkıntılardan bahsetmezler,çünkü konuşulunca daha güçsüz hissederler.Eşinin bunlardan bahsetmiyor olması düşünmediği,endişelenmediği anlamına da gelmez.
Biraz sabırlı ve metanetli olun.
Hem siz yüreklendirmişsiniz bu işe girmesi için..şimdi neden desteğinizi esirgiyorsunuz.Yazık değil mi.
Ders vermek de neyin nesi?!
Dışarıda çalışamıyorsanız da evde bir şeyler yapıp para kazanabilirsiniz.3 lira olur 5 lira olur ama en azından harçlığınız çıkmış olur.Kazanmasanız bile eşiniz çabanızı takdir edecektir.Bu da eşinizin kendine olan güvenini arttırır.
Çekip giderseniz,bana kalırsa hayatınızın hatasını yapmış olursunuz.
Hayat müşterek,anlayışlı olun biraz.

allah korusun eşin bir kaza geçirip yataklara düşseydide aynı şekilde ders vermeyi düşünürmüydün? yada annenin evine gitmeyi?

Benim baba evimde maddi durumum çok iyiydi.
Tabiri caizse yediğim önümde yemediğimse arkamdaydı.
Rahmetli babacığım her istediğimi yapardı asla ikiletmezdi...
Evlendim .Eşim kaç ay işsiz kaldı.
Kaç sene maddiyatımızı oturtamadık.
Ama asla aileme yansıtmadım.
Asla aman çekip gideyim baba ocağına diye düşünmedim.
Hep destek oldum eşime.
Üzülmemesi için hep çabaladım.
Elbet ben de üzüldüm üzülmedim değil ama ona hissettrmedim.
Allah verir dedim...
Evlilikte sorunlar hep olur.Önemli olan beraberlik sevgi güven ve sabır.

Her kışın ardında elbet bir bahar vardır...Bu lafı çok severim

geçim sıkıntısı tabiki zor,ama bunu da bi sınav gibi düşün inşallah tez zamanda iş rayına otururda cefasını çektiğiniz gibi sefasını da sürersiniz, annenin evine gitmeyi falan unut

Bazı hemcinslerimden utanıyorum, evet utanıyorum
Erkeği yolunacak kaz olarak görüyorlar herhalde, yahu bari eşin olduktan sonra öyle görme
Biz mi çok aptalız bilmiyorum, sabahtan akşama kadar en az eşim kadar çalışıyorum gerekli zemini hazırlamaya çalışıyorum çocuk için

Öyle hem çocuk yapayım nasılsa eşim bize bakmak zorunda, bakamazsa da şantaj yaparım mantığını hiç anlayamayacağım..

tam üstüne bastın guççuğum çek ayağını.

bende öküzüm , sabahın köründe evden çıkıyorum yollara düşüyorum çalışıyorum eşşek gibi, çocuk yapmaktan bile korkuyorum güzel bir hayat sunamam ona diye.
bende isterdim istediğim saatte kalkıp kahvaltı yapmayı, kahvaltıdan sonra tekrar şekerleme yapmayı ondan sonra öğlen yemeğini rahat rahat mutfağımda yemeyi, akşamları arkadaşlarla saat 5'teki sütlü çayımı içip altın gününe katılmayı

ama bütün hepsini feda ediyorum
niye? olmayan çocuğum için.
şimdi düşünüyorumda acaba hangimiz çocuğunu daha çok seviyor?
bence ben olmayan çocuğumu daha çok seviyorum. en azından annelik egomu tatmin etmek için bir masumun hayatıyla oynamıyorum

Son düzenleme:

Sorma...
Ben mesela şu an hastayım.
Öğle yemeğinde bi çorba içtim, ıhlamur, tylolhot ne bulsam da içmeye devam ediyorum
Hasta da olsam paşa paşa işe geliyorum
Birçok şeyden feragat etmemin sebebi aynı şekilde henüz olmayan çocuğum

O zaman ben hastayım vah tüh eşim bana bakamıyo bende işe gitmem , giderim annemin evine mi diyeyim ?
Kaç yaşında insanlarız, evlendik artık öyle kafam bozulursa ağlayıp annemin eteklerine sarılamam ben..

Keri sütlü çay ne ola Ben biraz geri kafalıyımdır da
Buarada sen çok düşünceli bi anne olacaksın bu mesajından görüyorum.

Konu sahibi peki diyelim annenin evine gittin eşin adam akıllı bir işe girince mi döneceksin.?

bu arada benim bildiğim kadarıyla mokoko aganigi naganigi demek
argo yani

ananın evine gidicende ne olacak, onlara yük olacan sonuçta
sen onlara bakacağına onlar sana bakacaklar..
neyse, kanka özelden yaz bana neyin var
reçete yazıcam sana

ben her çayı içmem, herkeside beğenmem

teşekkür ederim sexy aygırım :13:

evet herhalde o zaman dönecek ama ben eşi olsam kabul etmem geri..

mokoko bana neden bu kullanıcı ismini seçtiğini söylermisin lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…