Bu durumda eşinize vreceğiniz dersin konusu ne olacak merak ediyorum.
Adamcağız çabalamasa,gayret göstermese haklısınız.
Bunalmanız normal tabiki ama emin olun eşinizin içinde de ne fırtınalar kopuyordur.
Bir sözün doğruluğuna çok inanırım.''Erkeğin iyisi para çokken,kadının iyisi para yokken anlaşılırmış''
hepimiz o imzayı "iyi günde, kötü günde...." deyip atmadık mı?
şu zor durumda eşinize destek olmak yerine ders vermekten bahsediyorsunuz..
Adam çalışmayıp aylak aylak geziyor olsa haklısın derim
her kışın ardında bir bahar vardır
sabredin, eşinize manevi destekte bulunun
Bazı hemcinslerimden utanıyorum, evet utanıyorum
Erkeği yolunacak kaz olarak görüyorlar herhalde, yahu bari eşin olduktan sonra öyle görme
Biz mi çok aptalız bilmiyorum, sabahtan akşama kadar en az eşim kadar çalışıyorum gerekli zemini hazırlamaya çalışıyorum çocuk için
Öyle hem çocuk yapayım nasılsa eşim bize bakmak zorunda, bakamazsa da şantaj yaparım mantığını hiç anlayamayacağım..
tam üstüne bastın guççuğum çek ayağını.
bende öküzüm , sabahın köründe evden çıkıyorum yollara düşüyorum çalışıyorum eşşek gibi, çocuk yapmaktan bile korkuyorum güzel bir hayat sunamam ona diye.
bende isterdim istediğim saatte kalkıp kahvaltı yapmayı, kahvaltıdan sonra tekrar şekerleme yapmayı ondan sonra öğlen yemeğini rahat rahat mutfağımda yemeyi, akşamları arkadaşlarla saat 5'teki sütlü çayımı içip altın gününe katılmayı
ama bütün hepsini feda ediyorum
niye? olmayan çocuğum için.
şimdi düşünüyorumda acaba hangimiz çocuğunu daha çok seviyor?
bence ben olmayan çocuğumu daha çok seviyorum.
tam üstüne bastın guççuğum çek ayağını.
bende öküzüm , sabahın köründe evden çıkıyorum yollara düşüyorum çalışıyorum eşşek gibi, çocuk yapmaktan bile korkuyorum güzel bir hayat sunamam ona diye.
bende isterdim istediğim saatte kalkıp kahvaltı yapmayı, kahvaltıdan sonra tekrar şekerleme yapmayı ondan sonra öğlen yemeğini rahat rahat mutfağımda yemeyi, akşamları arkadaşlarla saat 5'teki sütlü çayımı içip altın gününe katılmayı
ama bütün hepsini feda ediyorum
niye? olmayan çocuğum için.
şimdi düşünüyorumda acaba hangimiz çocuğunu daha çok seviyor?
bence ben olmayan çocuğumu daha çok seviyorum.
Sorma...
Ben mesela şu an hastayım.
Öğle yemeğinde bi çorba içtim, ıhlamur, tylolhot ne bulsam da içmeye devam ediyorum
Hasta da olsam paşa paşa işe geliyorum
Birçok şeyden feragat etmemin sebebi aynı şekilde henüz olmayan çocuğum
O zaman ben hastayım vah tüh eşim bana bakamıyo bende işe gitmem , giderim annemin evine mi diyeyim ?
Kaç yaşında insanlarız, evlendik artık öyle kafam bozulursa ağlayıp annemin eteklerine sarılamam ben..
Keri sütlü çay ne olaBen biraz geri kafalıyımdır da
Buarada sen çok düşünceli bi anne olacaksın bu mesajından görüyorum.
Konu sahibi peki diyelim annenin evine gittin eşin adam akıllı bir işe girince mi döneceksin.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?