Geçim sıkıntımız da mı benim suçum

Keri herkesi beğenmen ama beni beğeniyon dimi

Konu sahibi kötü günde olmayacaksa iyi günde olmasının esprisi kalmıyorki..

Buarada konu.sahibi neden yazmıyorsun :44:

:

evet herhalde o zaman dönecek ama ben eşi olsam kabul etmem geri..

Bende etmem, yarın birgün işim aksar bu beni yine terkeder diye düşünürüm
Gerçek anlamda 'iyi günde - kötü günde ' yanımda olabilecek biri çıkarsa karşıma, bu kez onunla izdivaç yaparım

Son düzenleme:
Keri herkesi beğenmen ama beni beğeniyon dimi

Konu sahibi kötü günde olmayacaksa iyi günde olmasının esprisi kalmıyorki..

Buarada konu.sahibi neden yazmıyorsun :44:

bence bu konu böyle eğlencesine açılmış.
açanda erkek, yoksa hangi bayan nickini mukoko yapar.

beni cezbettin string

Bende etmem, yarın birgün işim aksar bu beni yine terkeder diye düşünürüm
Gerçek anlamda 'iyi günde - kötü günde ' yanımda olabilecek biri çıkarsa karşıma, bu kez onunla izdivaç yaparım

hani işi aksasa yine iyi
ya hastalanırsa? o zaman hiç dönmez.

Son düzenleme:
belli ki sizin sinirler tavan yapmış..

anlıyorum, annem anlatırdı ekmek almaya bile para bulamadıklarını. cidden zordur allah yardımcınız olsun.

kendi evinizde çocuk baksan? hem kendi çocuğununa hemde para kazanmış olursun.. el işin varsa lif falan yapıp satsan.

yani demek istediğim madem çalşışamıyorsun, ufakta olsa bişeyler yapmak senide rahatlatır.

ama bu konuda eşinin üstüne gidersen zararlı sen olursun diye düşünüyorum. çünkü eşin alkolik kahveye giden bir tip değil anladığım kadarıyla. adamın suçu yok bence. destek ver, bence eşinden özür bile die. sinirlerim yıpranmıştı kusura bakma de.

ve beraber çıkar yol bulun. böyle bulamazsınız.

ee madem geçim sıkıntınız var, eşinin doğru düzgün bi kazancı yok ne diye çocuk yapıyorsunuz. yazık değilmi o çocuğa şimdi?

yaşımız 30u geçince doğrulmaya doğrulamıyacaz yaptık çocuğumuzu..Ama bana ne diyim çözüm lazım beni yargılamnızdan ziyade çözüm çocuğum dünyaya geldi allah bağışlasın uzun sağlıklı ömrü olsun allah hepimizinkini bağışlasın da niye yaptın niye doğurdun çözüm olmuyor

bence bu konu böyle eğlencesine açılmış.
açanda erkek, yoksa hangi bayan nickini mukoko yapar.

beni cezbettin string

hani işi aksana yine iyi
ya hastalanırsa? o zaman hiç dönmez.

Kerim niki mukoko değilki mokoko :26:
Erkek olabilceği aklıma gelmedi valla.
Konu sahibi teşrifini bekliyoruz

kızlar çözüm yolu gösterdiler sana zaten
madem dışarda çalışamıyorsun o zaman evde çalış
bi çocuğa bak, el işi boncuk işi falan yap

ama adı mokoko ve ben her ismini yazdığımda yanaklarım kızarıyor

Sen ve utanmak

Mokoko kerimin dediği gibi nikinin anlamını biliyomusun sen ?
Buarada çözüm demişsin.Terketmenin çözüm olacağını hala düşünüyor musun?

Ben o kadar şey yazdım
Sen sadece bunu mu çıkardın yani ?

Diyoruz ki hastalıkta sağlıkta , iyi günde kötü günde yanında olmalısın
Annenin evine gitmen çözüm değil
Eşine gerek maddi gerek manevi destekte bulunmalısın
Kavga ile şantaj ile bi yere gelemezsin

Zira bunun bi de yarını var, sen hasta olunca ona yemek yapmazsan o da kendi annesinin evine gitsin seni tek mi bıraksın ?
Hayat müşterek o çalıştığı halde yeterli gelmiyorsa sende çalışırsın
Sen hastaysan yemeği o yapar..

zor gününde bırakıp gitmeyi düşünüyorsunuz. nasıl evlilik bu? kusura bakmayın. açlıktan ölsem eşimin yanında dururum.
ben evlendiğimden beri tam 1 sene aldığım maaşı aynı gün borçlara verdim, eşim de öyle. yeri geldi 1 ay sadece makarna yedik. eşimin üstünde sadece 1 pantolon 1 kazak ile 4-5 ay geçirdi. ama geçti bu günler.
çocuğunuz için anneanneden babaanneden destek isteyebilirsiniz geçici bir süre.

nie ananın evine gidiyormuşun eşin sıkıntıda faturalar birikmiş eve dogru dürüst ekmek getiremiyor diyemi bumu iyi gün kötü gün aradaşlıgı .hem adam asabiyse zaten bunları dert etdigi için öyledir üzerine gitmemelisin .diyosunki surat asıp durdum günlerce en son dayanamadım patladım .iyi halt etdin kusuruma bakma tatlım böle yapacagına tatlı dille destek cıkar tavırlarıyla o faturalarıda o ihtiyaclarıda ona hatırlata bilirdin .kötü günün ömrü azdır sabr etsen nebilim calışıp sende destek cıksan tbi calışmak imkanın varsa .sıkıntıları beraber aşmaya calışşanız daha iyi olurdu

Ne erkeği ya iyi misiniz mokoko öylesine bir kelime olsun diye almıştım yıllardırda bu sitedeyim bir derdimi paylaşayım dedim yaptığınıza bak

Ne erkeği ya iyi misiniz mokoko öylesine bir kelime olsun diye almıştım yıllardırda bu sitedeyim bir derdimi paylaşayım dedim yaptığınıza bak

mokoko ve mukoko öylesine kelimeler değil işte
sana kim öğretmişse bu kelimeyi senle kafa yapmış

Son düzenleme:
Arkadaşım çok daralıp bunalmışsın, biraz daha sık dişini eşinde biraz daha gayret etsin o iş olmuyorsa başka bir işe yönelsin. Sende bebişini annene bırakıp bir işe başlayabilirsin, en azından evde çaresiz oturmaktan iyidir. Ama sakın evi bırakıp gitme, bu daha kötü olur adam yıkılır, işe tutunmak için giriştiği mücadeledende vazgeçer

Valla ben size o cevabı yazmamıştım carrieye yazmıştım ama her şey o kadar karıştıki bir yandan da bebeğimle ilgileniyorum hareketli durmuyor

Onca yorum yaptık.
Neden kızıyorsun şimdi?
İmzayı atarken iyi günde kötü günde demiyor muyuz.
Sıkıntılı anlarda kapıyı vurup gideceksek ne anlamı var o evliliğin.
Ben ilk zamanlar ne sıkıntılar çektim.
Aileme de ağzımı açmadım.
Kendi yağımızla kavrulup geldik bugüne.
Sana tavsiyem hep eşinin yanında ol.
Erkekler üzülürler ama hep içlerine atarlar.
Bizler gibi paylaşamaz ağlayamazlar.
Sen geldin buraya konu açtın paylaştın.
O napsın kimle konuşsun.
Halinden anlayacak olan sensin.
Az yumuşak başlı olman gerek.
Bu günleriniz kötü günler karanlık günler.
Ama elbet aydınlık olacak.Ama aydınlığı elele göğüs göğüse getireceksiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…