Geçim sıkıntımız da mı benim suçum

yok carrie cocugumu annem dısında kımseye emanet edemem.hem para lazım bıze ucretlı bakmak ılk etapda uymaz..esıme gelınce ıkıncı ayıda boyle gecerse artık baska ıse gecıcek zaten daha fazla zaman kaybına gerek yok

ben boyle bir durumda olsak asla esime bu laflari soylemezdim, evde tuz yoksa yok tuzsuz yerim
ekmek mi yok? gerekirse ac dururum
yani sonucta durumu cok bilmiyorum madem is degisikligine gitti riskleri hic hesaba katmadiniz mi
veya hic mi bi kenara 3 kurus ayirmadiniz
isi onceden hic mi arastirmadiniz ne getirir ne goturur diye

annem yillarca hem calisti para kazanip eve destek oldu hem yemek bulasik camasir temzlik her seyle ugrasti, o bile bi kere hem kari hem kocayim dememistir, siz calismayan evde oturan halinizle bence bunu hic dememelisiniz

ne dersi vereceksiniz ki, bu adam sizin koleniz degil esiniz, sorun varsa guzel guzel konusun cozmeye calisin bence bosuna yipratmayin adami da kendinizi de

dedigim gibi, esime asla boyle seyler soylemezdim
eminim ki bi erkek asla esinin ve cocugunun masraflarini karsilayamamaktan haz almaz, eminim ki o erkegin zaten ici yaniyordur bu yuzden
hani aylak aylak gezen tipler ayri tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…