Merhaba hanımlar,eski konularımdan bilen bilir; eşim iş değişikliğine gitti ve yepyeni bir işe başladı. 3 hafta oldu..Alarm satış işinde tanıdık vasıtasıyla ele geçen fırsatı değerlendirelim dedik kendisini geliştirmesi açısından çok hevesliydi dışardan liseyi de bitirme fikri benim aklıma çok yatmıştı.Gel gelelim bir tane bile satışı yok ,çevresindekiler kuru kalabalık kimseye birkendi ailesi de dail satış yapamadı.Evde beş kuruş kalmadı,faturalar birikti,eşim çok geç saatler de geliyor,koşuşturuyor bu iş için bu işte yapanların ortak görüşü 2 ay sağlam lazım ki çevre edinebilsin.Neyse kaç gündür bende surat asık geldiğinde konuşmak içimden bile gelmiyor.Çocuğun bir sürü ihtiyacı var evin ihtiyacı yüklen kredi kartına sabah artık dayanamadım patladım hiç sormuyorsun dimi evde ne var ne yok tuz bile kalmadı tuzsuz yaptım yemeği,ekmek yok v.s,faturalar gelmiş her şeyi mokoko düşünsün dedim''Bu da sesini yükselterekten hep kendi düşüncelerine inanıyorsun dimi?Ben aylak aylak mı dolaşıyorum diyor. Ben görmüyormuyum v.s gider ayak konuşuyor benim umrumda değil sanıyorsun hep dedi.Al dedi adam gibi iş beni soktun demez mi evet ben destekledim ama sanki bununda suçlusu benmişim gibi üzerime yıktı... Herşey, bütün sorumluluk üzerimdeymiş gibi geliyor kızlar ya evet çalışıyor aylaklık etmiyor çırpınıyor eşim ama o faturalar ödenmesi,çocuğun ihtiyaçları sanki hem karı hem kocayım ne bilim çok mu üzerine geliyorum nasıl bir ders vermeliyim çekim anamın evine mi gitsem otobüs param bile yok bugün çok düşündüm gideyim diye ordada duvarlar geliyor üstüme ne konuşayım ne yapayım bir akıl verin bilmiyorum
herkez gerekeni sölemiş zaten de... başta allah yardımcınız olsun valla eşinize çok müşteri versin garibimin yoksa eşide evladıda gitcek..zaten bence annenizden yüz bulsanız çoktan gitmiş olurdunuzki annenizde akıllı kadın herelde o yüzden yüz vermiyo..diyodur evimde zaten oturuyolar ohh...
neyse.. siz bu kişiyle evlenirken bi evi olmasa bile bi kira ödücek parası yani en az 300-500tlsi + yemek giderleri en az ennn az 100tl diyelim bide faturalar gene onu en az 100-150 diyelim yani bu kişi en az bi asgari ücret almıyomuydu yani nası körü körüne evleniliyo bilmiyorum aşk karın doyurmuyo malesef ben 17dimde nişanlandım 18imde evlendim ama ne bilim çok şükür öle ahım şahım zengin değiliz hayata herşey olabilir ama sağlam basmalı insan ayanı yere..
evlendiğimde eşimin evi vardı işi vardı arabası vardı... hayatta herşey olabilir ama evlendiğin ana bakmak lazım... noldu eşim arabasını sattı onun parasıyla özlede aşılama yaptık bildin tipoydu yani araba öle 9binlik bi araba lüks bişi hayal etmeyin diye sölüyorum sonra işinden çıktı sırf yapmak istemediği için fabrikada karşı cıktım çünkü ben garantici bi insanım nabım huyum böle .. ama ayanı sağlam bastı zorluk tabiki oluyo şimdi fabrikadan verilen tazminatı ve büyük bi kredi cekerek tır alıp nakliyat işine girdi şöföre verdi o kullanıyo eşimde kalebodur fayans yapıyo bazen işller olmuyo tır anca kendi borcunu ödüyo ama çok şükür hiç zor duruma düşürmedi beni dayanmak cok zor bi ekmek bile alamıcak duruma düşürmesin rabbim kimseyi yavrunuza yazık ne bilim yani ama herşey düşünmek lazım biraz ..bi hata yokki ardı ardına bisrü hata var..evliliğe hazır değilmiş bence eşin en baştaki denge orda bozulmuş sırasıylada gelmiş hepsi...[/QUOT
Eşimin bir mesleği var konfeksiyon alanında sadece biraz daha geliştirmek istedi kendini bende destek oldum.Evet çocuk biraz acele oldu bizim hayatımız zaten inanılır gibi bir hikaye değilde çok uzun anlatmam lazım
Bence kocana bas tekmeyi gitsin, boşan ondan. Çabalamak yetmez başarması lazım ama beceremiyor. Zaten sen de ders verme ayağına kararını vermişin. Bazı arkadaşların tuzu kuru tabi neymiş efendim "iyi günde kötü günde"... Yahu bırakın bu işleri. Ne diye kötü günlerin cefasını çekecekmiş? Hayat kısa, göz açıp kapayıncaya kadar geçer, sonra fakir ama gururlu diye millet arkandan laf eder.
Aslında en başında zengin birini bulacaktın rahat edecektin. Bak bakalım şu forumda senden başka işsiz fakirle evlenen var mı? Problem sende... "Hatanın neresinden dönersen kardır" deyip gerilip gerilip kocana tekmeyi basacaksın, rahat edeceksin.
Biyolojik saat aleyhine işliyor, bence çabuk ol...
Eşimin bir mesleği var konfeksiyon alanında sadece biraz daha geliştirmek istedi kendini bende destek oldum.Evet çocuk biraz acele oldu bizim hayatımız zaten inanılır gibi bir hikaye değilde çok uzun anlatmam lazım
Bence kocana bas tekmeyi gitsin, boşan ondan. Çabalamak yetmez başarması lazım ama beceremiyor. Zaten sen de ders verme ayağına kararını vermişin. Bazı arkadaşların tuzu kuru tabi neymiş efendim "iyi günde kötü günde"... Yahu bırakın bu işleri. Ne diye kötü günlerin cefasını çekecekmiş? Hayat kısa, göz açıp kapayıncaya kadar geçer, sonra fakir ama gururlu diye millet arkandan laf eder.
Aslında en başında zengin birini bulacaktın rahat edecektin. Bak bakalım şu forumda senden başka işsiz fakirle evlenen var mı? Problem sende... "Hatanın neresinden dönersen kardır" deyip gerilip gerilip kocana tekmeyi basacaksın, rahat edeceksin.
şoktayım şuan
adam aldatmış mı? HAYIR!!!
adam kazandını dışarda mı yemiş içmiş? HAYIR!!!
BU ADAM NABMIŞ? SUÇ NE ALLAH AŞKINA!!!
bu formda herkez zengin kocaylamı evliyok artık daha neler
siz bekar mısınız? bi söz geldi aklıma bekara karı boşamak kolay derler miş te...
evliyseniz zengin koca buldunuz herelde ,,yada bekarsanızevleneceginiz kişi baya zengin olmalı ...
''FAKİR AMA GURURLU'' denmesindense ''ADAMIN CÜZDANI İÇİN EVLENDİ'' lafı daha çok koyar bi insana bence tabi......... sizin fikriniz belli
aslında muklakuklanın kocası o kadar uzun boylu değil ama cüzdanın üstüne bindi
aman boşver, banlanıcaz şimdi haksever takma
aaa mune hanımcım merahaba şimdi gördüm mesajı.
öptüm kendinize iyi bakın
bas tekmeyi gitsin diyorsun herkese
neden valla cok merak ediyorum
sanirim sen böyle birsey yasadin
bence Maklakukla bir çok konuda özellikle yazıyor bunları,aslında ironi yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?