Geçim sıkıntımız da mı benim suçum

tatlım merhaba..evet çok zor bir durumdasın belli...ee buda seni haliyle üzüyor sinirli yapıyor...sen sakin olmaya çalış ve eşininn üstüne çok gitme..anladığım kadarıylaa eşinde koşturup duruyor adam...

sakın çekip gidersen sonsuza kadar kaybedersin onu.. zor gününde yanında olmazsan iyi günde olmanın bi anlamı kalmaz ki.. bizde 2 defa iflas ettik çok zor günler geçirdik ama kenetlendik birbirimize.. ve şimdi bazen konusu olunca hep beni korur eşim bnm hep yanımda oldu der ..ve adam çok çalışıyoo koşturuyoo diyorsun .. çalışmazsa ona ders ver ama çalışan koşturan adama destek olman lazım ve sana çok güzel bir dua söyleyeceğim sıkı bi şekilde sıkılmadan hergün oku bak nasıl değişiyor herşey ben yaptım ve çok şükür çok güzelliklerle karşılaştık.. başta uzun sürer ama sonra dilin alışıyoo koca bi günün yarım saatini alıyor..güzelce abdest al ve 100 "estagfurullah" ardından 500 defa " LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM"... bu duayı yaptım ve yürekten eşime rızk için dua ettim ve 2 hafta içinde hiç ummadığımız şeylerle karşılaştık ama hergün yapman lazım.. şimdi ben 500 ü 1001 e çıkardım ve şükürler olsun eşimin işleri çok yoluna girdi..kainat dualarla dönüyor .. Rabbim yardımcın olsun..

Bence eşinize haksızlık yapıyorsunuz.Çalışmasa uğraşmasa
tamam haklısınız diyeceğim ama adam çalışıyormuş işte.
Ama hiç birikiminiz olmadan böyle bir risk alması da yanlış olmuş.
Siz de çalışıp eşinize destek olabilirsiniz.

Buna da insan diyorlar...

Buna da..

Sen hangisine benzemek isterdin konu sahibi ? Tercih senin

Kusura bakmayın ama doğruya doğru..

Diğer konunuza da yorum yapmıştım bu devirde üniversite bitirenler, 2 -3 dil bilenler , .çeşitli sınavlardan en yüksek notları alanlar bile işe giremiyor ( tabi kendi alanlarıyla ilgili ), sizin eşiniz açıktan liseyi bitirmeye çalışırken daha çok para var hevesiyle başka bir işe atılıyor. Ne demiş atalarımız "ayağını yorganına göre uzat"..

Garantisi mi vardı bu yeni işin çok para getireceğinin ? Yoktu, ama siz de destek olarak onu motive etmişsiniz nitekim işe girmiş. Şimdi işler beklediğiniz gibi gitmedi diye kocanızı bırakmayı düşünüyorsunuz.. Ne kadar yanlış, evlilik iyi günde kötü günde derler. Siz eşinizin yanında olmalısınız şu zor günlerinde.. Lütfen sadece kendinizi düşünmeyi bırakın..

evet zor bi durum fakat çekip gitmekte neyin nesi. benim eşimde belli bi süre işsiz kaldı. yeri geldi bi kuru ekmeğimiz olmadı ama ben hiç dert yanmadım. herkes herşeyde iyi olacak die bi kural yok. evde stress olur elbette ama sakın çekip gitmeyi düşünme arkadaşım allah bi kapıyı kapatıp bi kapıyı açıyo emin ol. her şerde bi hayır vardır sabırlı olll....

Evlenirken iyi günlerimizin olacağını bildiğimiz gibi kötü günlerimizinde olacağını bilerek evleniyoruz haklısın zor bir süreç ama sabret biraz inş atlatırsınız bu zor günleri.Rabbim kimseye geçim sıkıntısı vermesin

Siz hiç çalışmayı düşündünüz mü?
Garipsedim yani, eşiniz didiniyor, para peşinde koşuyor ama olmuyor.
Ve siz gitmeyi düşünüyorsunuz hem de bir işin ucundan tutmak yerine...
Şimdi demeyin ki, eşim izin vermiyor veyahut evde çocuk var.
Daha dün bir konu gördüm burada, bir hanımefendi öyle güzel süs sabunlar yapıyor ki...
Özel günler, davetler ve hediye için uygundur diye ibare de eklemişti.
Bu sadece bir örnek, niceleri mevcut kk da.
Belki evinizi geçindirmeye yetmez, büyük paralar kazanmazsınız ama, tuzunuzu ve ekmeğinizi eşinizin yüzüne vurmadan almaya, kapıdan girdiğinde her şeyi unutturacak bir gülümseme ile karşılamanıza yeter...

Büyük Konuşmuyorum sadece fikirlerimi söliyicem ..
Arkadaşım eşin yeni bir işe girmiş işleri yolunda gitmeye bilir birz zamana ihtiyacı olabilir neden hemen atarlanmışsın ki senin eşine son sistem destek olman gerekir ona morel vermen gerekir o yok bu yok diyosun herşeyi eşinden beklemiceksin demekki sende girceksin bi işe çalışcaksın en azından çocuğunu düşünüyosan şu kadınları anlamıyorum zaten kocasının işi düzgün olcak çocuğu olcak altında arabası sürekli gezcek eğlencek para sorunu olmucak ne bu ? herşeyi eşinizden mi bekliceniz .. ben eşinizin size atarlanmasını gayet olumlu düşünüyorum bazen bizim bayanların kafası bile durgun olduğunda kimseyle konuşmak istemiyoruz ki erkekler daha içe dönüktür bu yüzden eşinle daha iyi olmalısın morel vermelisin çocuğu daha bebk olanlar bile çalışıyor artık eskidenmiş öyle evde oturmak eş beklemek o insanlarda zevkten çalışmıyor sıcacık evlerinde oturmak varken eşlerine destek olmak için çalışıyorlar dışarsını istemiyosan evlere bile ne işler veriyorlar dikiş nakış mevlüt süsleri vb. int.bile ayarlanıyor böle şeyler artık . Dobrayımdır kusra bakma..

evlilik iyi günde kötü günde destek olmaktır canım eşin çalışıyor çabalıyormuş evdse otursa hiçbirşeyi umursamasa yada kazandığını içkiye kumara verse bırakıp gitmeyi düşünmekte haklısın ama şu durumda değilsin senin içinde zor bir durum kabul ediyorum yokluk zordur ama her ailde böyle dönemler olabilir kenetlenip çıkar yol bulmaya çalışmak gerekir.inşallah yakın zamanda eşinin işi yoluna girer canım

Benmde eşim aynı sektörde..

Önce işi çok cazip gösteriyorlar sonra olayın içine girince fark ediorsun ki hiçte öyle değil ..

Ama benm eşimin sabit maaşı var satışı olmazsa sadece pirim verilmiyor sizde bu yok mu ? ayrıca eğer ilk ay geçmiş ve hiç satış yapamamışsa bu ona uygun bir iş olmayabilir bu da ne kadar çırpınırsa çırpınsın fayda vermez..

Canım var sabit maaşı yol yemek dail 1200tl eğer satarsa en az ayda 5 tane satacakki geçinelim tek maaş daha bir ay olmadıidemekki senin eşinde aynı sektörde umarım işleri iyidir zor satış işi bende 3 yıl çağrı merk çalıştım bilirim

teşekkür ederim ister istemez genel ihtiyaçlarımızı düşününce paniye kapılıyor insan işte haklısınız Allah razı olsun

gitmemeye çalışıcam yani çalışıyorum aslında ama yani öyle bağırarak konuşunca iyice sinirlerim altüst oldu,yani dedim sen anca artistliğini bize yapıyorsun o da bana diyor sende bana yapıyorsun sanki başka kime yapıcam:44:

Allah razı olsun canım kesinlikle yapıcam Allahtan başka sığınacak kimsem yok çok teşekkürler

Allah razı olsun umarım dualarım kabul olur da düze çıkarız..Allah herkesin gönlüne göre versib ama kimseyi açlıkla geçim sıkıntısıyla çocuğunun ihtiyaçlarını alamayacak duruma düşürmesin ben senin önünde başta sana zaman ayırıp yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

Çağrı merkezinde TLidim carrie

peki güvendiğin birini bulsan çocuğuna ücret karşılığı baksa sende çalışsan ?
veya eşin işin artık başka bir iş bulun...
ama başka işte bulsa hiç kimse ilkten yüklü bir maaş vermezki..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…