Merhaba hanımlar,eski konularımdan bilen bilir; eşim iş değişikliğine gitti ve yepyeni bir işe başladı. 3 hafta oldu..Alarm satış işinde tanıdık vasıtasıyla ele geçen fırsatı değerlendirelim dedik kendisini geliştirmesi açısından çok hevesliydi dışardan liseyi de bitirme fikri benim aklıma çok yatmıştı.Gel gelelim bir tane bile satışı yok ,çevresindekiler kuru kalabalık kimseye birkendi ailesi de dail satış yapamadı.Evde beş kuruş kalmadı,faturalar birikti,eşim çok geç saatler de geliyor,koşuşturuyor bu iş için bu işte yapanların ortak görüşü 2 ay sağlam lazım ki çevre edinebilsin.Neyse kaç gündür bende surat asık geldiğinde konuşmak içimden bile gelmiyor.Çocuğun bir sürü ihtiyacı var evin ihtiyacı yüklen kredi kartına sabah artık dayanamadım patladım hiç sormuyorsun dimi evde ne var ne yok tuz bile kalmadı tuzsuz yaptım yemeği,ekmek yok v.s,faturalar gelmiş her şeyi mokoko düşünsün dedim''Bu da sesini yükselterekten hep kendi düşüncelerine inanıyorsun dimi?Ben aylak aylak mı dolaşıyorum diyor. Ben görmüyormuyum v.s gider ayak konuşuyor benim umrumda değil sanıyorsun hep dedi.Al dedi adam gibi iş beni soktun demez mi evet ben destekledim ama sanki bununda suçlusu benmişim gibi üzerime yıktı... Herşey, bütün sorumluluk üzerimdeymiş gibi geliyor kızlar ya evet çalışıyor aylaklık etmiyor çırpınıyor eşim ama o faturalar ödenmesi,çocuğun ihtiyaçları sanki hem karı hem kocayım ne bilim çok mu üzerine geliyorum nasıl bir ders vermeliyim çekim anamın evine mi gitsem otobüs param bile yok bugün çok düşündüm gideyim diye ordada duvarlar geliyor üstüme ne konuşayım ne yapayım bir akıl verin bilmiyorum
bence Maklakukla bir çok konuda özellikle yazıyor bunları,aslında ironi yapıyor.
Merhaba hanımlar,eski konularımdan bilen bilir; eşim iş değişikliğine gitti ve yepyeni bir işe başladı. 3 hafta oldu..Alarm satış işinde tanıdık vasıtasıyla ele geçen fırsatı değerlendirelim dedik kendisini geliştirmesi açısından çok hevesliydi dışardan liseyi de bitirme fikri benim aklıma çok yatmıştı.Gel gelelim bir tane bile satışı yok ,çevresindekiler kuru kalabalık kimseye birkendi ailesi de dail satış yapamadı.Evde beş kuruş kalmadı,faturalar birikti,eşim çok geç saatler de geliyor,koşuşturuyor bu iş için bu işte yapanların ortak görüşü 2 ay sağlam lazım ki çevre edinebilsin.Neyse kaç gündür bende surat asık geldiğinde konuşmak içimden bile gelmiyor.Çocuğun bir sürü ihtiyacı var evin ihtiyacı yüklen kredi kartına sabah artık dayanamadım patladım hiç sormuyorsun dimi evde ne var ne yok tuz bile kalmadı tuzsuz yaptım yemeği,ekmek yok v.s,faturalar gelmiş her şeyi mokoko düşünsün dedim''Bu da sesini yükselterekten hep kendi düşüncelerine inanıyorsun dimi?Ben aylak aylak mı dolaşıyorum diyor. Ben görmüyormuyum v.s gider ayak konuşuyor benim umrumda değil sanıyorsun hep dedi.Al dedi adam gibi iş beni soktun demez mi evet ben destekledim ama sanki bununda suçlusu benmişim gibi üzerime yıktı... Herşey, bütün sorumluluk üzerimdeymiş gibi geliyor kızlar ya evet çalışıyor aylaklık etmiyor çırpınıyor eşim ama o faturalar ödenmesi,çocuğun ihtiyaçları sanki hem karı hem kocayım ne bilim çok mu üzerine geliyorum nasıl bir ders vermeliyim çekim anamın evine mi gitsem otobüs param bile yok bugün çok düşündüm gideyim diye ordada duvarlar geliyor üstüme ne konuşayım ne yapayım bir akıl verin bilmiyorum
Bence kocana bas tekmeyi gitsin, boşan ondan. Çabalamak yetmez başarması lazım ama beceremiyor. Zaten sen de ders verme ayağına kararını vermişin. Bazı arkadaşların tuzu kuru tabi neymiş efendim "iyi günde kötü günde"... Yahu bırakın bu işleri. Ne diye kötü günlerin cefasını çekecekmiş? Hayat kısa, göz açıp kapayıncaya kadar geçer, sonra fakir ama gururlu diye millet arkandan laf eder.
Aslında en başında zengin birini bulacaktın rahat edecektin. Bak bakalım şu forumda senden başka işsiz fakirle evlenen var mı? Problem sende... "Hatanın neresinden dönersen kardır" deyip gerilip gerilip kocana tekmeyi basacaksın, rahat edeceksin.
Biyolojik saat aleyhine işliyor, bence çabuk ol...
evlendikten sonra bizde çok sıkıntılar çektik.ama çok daha iyiyiz.ben eşimi o kötü günlerde hiç bırakmadım.cebimde param olmazdı ekmek alamazdık.yada pazara gidip bişey canım çekse istemezdim.sadece en lazım olanları alır dönerdik.
ben o dönemlerde kurdele nakışı yapıp sattım.sende interetten öğrenebilirsin açıklamalı anlatılıyor.hatta sattıklarımın parasını gizliden eşimin cüzdanına koyardım.
birgün arkadaşına anlatmış;
elalemin karısı kocasının cüzdanından gizlice para alır.benim karım benim cüzdanıma kendi kazandığı parayı koyuyor demiş.çok hoşuma gitti.
çocuğun var anlıyorum benimde kızım 1.5 yaşında ve çok hareketli şu anda elişi yapamıyorum zaten.ama sen onun uyuduğu saatleri kollayıp yada sabah eşinle erken kalkıp sonra el işi yapıp satabilirsin.
herşey yoluna girer inşallah.
Benmde eşim aynı sektörde..
Önce işi çok cazip gösteriyorlar sonra olayın içine girince fark ediorsun ki hiçte öyle değil ..
Ama benm eşimin sabit maaşı var satışı olmazsa sadece pirim verilmiyor sizde bu yok mu ? ayrıca eğer ilk ay geçmiş ve hiç satış yapamamışsa bu ona uygun bir iş olmayabilir bu da ne kadar çırpınırsa çırpınsın fayda vermez..
evlilik iyi günde kötü günde destek olmaktır canım eşin çalışıyor çabalıyormuş evdse otursa hiçbirşeyi umursamasa yada kazandığını içkiye kumara verse bırakıp gitmeyi düşünmekte haklısın ama şu durumda değilsin senin içinde zor bir durum kabul ediyorum yokluk zordur ama her ailde böyle dönemler olabilir kenetlenip çıkar yol bulmaya çalışmak gerekir.inşallah yakın zamanda eşinin işi yoluna girer canım
tatlım merhaba..evet çok zor bir durumdasın belli...ee buda seni haliyle üzüyor sinirli yapıyor...sen sakin olmaya çalış ve eşininn üstüne çok gitme..anladığım kadarıylaa eşinde koşturup duruyor adam...
sakın çekip gidersen sonsuza kadar kaybedersin onu.. zor gününde yanında olmazsan iyi günde olmanın bi anlamı kalmaz ki.. bizde 2 defa iflas ettik çok zor günler geçirdik ama kenetlendik birbirimize.. ve şimdi bazen konusu olunca hep beni korur eşim bnm hep yanımda oldu der ..ve adam çok çalışıyoo koşturuyoo diyorsun .. çalışmazsa ona ders ver ama çalışan koşturan adama destek olman lazım ve sana çok güzel bir dua söyleyeceğim sıkı bi şekilde sıkılmadan hergün oku bak nasıl değişiyor herşey ben yaptım ve çok şükür çok güzelliklerle karşılaştık.. başta uzun sürer ama sonra dilin alışıyoo koca bi günün yarım saatini alıyor..güzelce abdest al ve 100 "estagfurullah" ardından 500 defa " LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM"... bu duayı yaptım ve yürekten eşime rızk için dua ettim ve 2 hafta içinde hiç ummadığımız şeylerle karşılaştık ama hergün yapman lazım.. şimdi ben 500 ü 1001 e çıkardım ve şükürler olsun eşimin işleri çok yoluna girdi..kainat dualarla dönüyor .. Rabbim yardımcın olsun..
kusura bakma yani böle eleştiriyo gb yazmışımda ne bilim işte haklısın aslında kimse kimsenin hayatını bilemez olan olmuş artık sen bazı şeyleri kabul ederek evlenmişsin bu kişiyle sevdin dmekki o zman arkasında dur eşinin eğer sen onun omuzlarını düşürüsen dışarda asla tutunamaz yapamaz başarılı olamaz ama sen onu yüreklendirirsen güvenini hissettirirsen bence başarılı olabilir allah iş raslığı vesin bol müşteri versin başını kaşıcak zamanı olmasın aminnnnnnnnneşine desteğini sürdür maddi konular çok zor benim çok gücüme gidiyo mesela eşimden para istemek eve pazara amrkete harcadım halde bittimi geçen verdim dese bile ağlıyorum düşün çok çok zor eminim ama nabalım çocunda var eşin de çabalıyo destek olcan mecbur... nasıl adamalr var parası osada orda burda yiyen yada karısını çalıştırıp bide onun parasıyla içen vss.. inşallah düzelir işleriniz dua et bol bol ne diyim dua her kapını anahtarıdır sadece dara düştümüzde aklımıza gelmese keşke dua..şükrüde bilmek lazım
makaka daha önceden nerde çalıştın?
Çağrı merkezinde TLidim carrie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?