geçim sıkıntısı ve öneriler

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Merhaba bayanlar, bayan kuaförü yum ama şu anda çalısmiyorum.Oturdugum yer merkeze biraz uzak küçük bir de kızım var bu yüzden bende evde bos durmak yerine birseyler yapmak istiyorum.Örgu oruyum satiyim diye düşündüm ama ipler çok pahalı emeğini karşılamıyor malesef,evde paketleme işi vs. Yapiyorlarmis bulundugum yerdede boyle is veren hicbir firma yok instagram dan ic camasiri çorap veya süs eşyaları satan yerler varmış acaba boyle birsey mi yapsam ki en çok ne gider bunu da bilmiyorum sizin cevrenizde varmi boyle seyler satanlar yapanlar fikirlerinizi bekliyorum yeni yıla yeni girişimlerle girmek istiyorum:)))

İnstagram büyük bir pazar fakat hemen para kazanılmıyor. Ve benzer işi yapan yüzlerce belki binlerce sayfa var. Yapacağınız şey ucuz ve farklı olmalı ki tercih edilesiniz. Gerçi siz ucuz da yapsanız birileri çıkıp “çok pahalı” diyor. Bedava yapsanız ‘hmmm demek kargo ücretli’ diyor...

En çok ne gider bilemiyorum ama bence network firmaları iyi gidiyor. Hemde akarı kokarı yok.

İnstagram büyük bir pazar fakat hemen para kazanılmıyor. Ve benzer işi yapan yüzlerce belki binlerce sayfa var. Yapacağınız şey ucuz ve farklı olmalı ki tercih edilesiniz. Gerçi siz ucuz da yapsanız birileri çıkıp “çok pahalı” diyor. Bedava yapsanız ‘hmmm demek kargo ücretli’ diyor...

En çok ne gider bilemiyorum ama bence network firmaları iyi gidiyor. Hemde akarı kokarı yok.
Network derken kataloğ şatislarimj

Mesleğiniz gayet güzel neden onunla ilgili yeni girişimler yapmayı düşünmüyorsunuz
Şimdi farklı bir şehirdeyim ama konyada evlere giden kuaförler vardı özellikle ağda kas bıyık saç kesimi rahatca yapabileceğiniz işler konu komşuya duyurursunuz sadece kendi mahallenizdeki semtinizdeki insanlarla bile başlasanız baya ilerlersiniz
Bir süre piyasanin altında fiyatlarla hizmet verirseniz de müşteri sayısı artar
Çocuğunu da alabilirsin yanına 10 15 dk lık işler sonuçta

ben bazen okulda cok yorulunca “ulan boyle deli gibi ders calisacagima keske kuafor olsaydim ac dukkanini tertemiz para” der bir de kâr hesaplardim.

siz meslegi olmayan biri degilsiniz ki ne guzel isiniz var baska seyleri niye dusunuyorsunuz?

Suan bayan kuaforu en ıyı meslek artık her kadın kuafore gıdıyor. Gelırıde guzel ısyerı acamıyorsan bıle eve gıdebılırsın yada evınde bı odanı kullanabılırsın cevren kas bıyık agda boyamaya gelse yıne yeter cılt bakımı fılanda yaparsın dıye dusundum sacmaladımmı acaba ev ısını bılmıyorum ama

Makyaj malzemesi satabilirsiniz hem sipariş üzere getiriliyor hem de kuaför olduğunuz için çevrenizde daha etkili olursunuz

Merhaba bayanlar, bayan kuaförü yum ama şu anda çalısmiyorum.Oturdugum yer merkeze biraz uzak küçük bir de kızım var bu yüzden bende evde bos durmak yerine birseyler yapmak istiyorum.Örgu oruyum satiyim diye düşündüm ama ipler çok pahalı emeğini karşılamıyor malesef,evde paketleme işi vs. Yapiyorlarmis bulundugum yerdede boyle is veren hicbir firma yok instagram dan ic camasiri çorap veya süs eşyaları satan yerler varmış acaba boyle birsey mi yapsam ki en çok ne gider bunu da bilmiyorum sizin cevrenizde varmi boyle seyler satanlar yapanlar fikirlerinizi bekliyorum yeni yıla yeni girişimlerle girmek istiyorum:)))

neden çalışmıyorsun peki?
yani bayan kuaförü olarak part time bile diğer kuaförlerle anlaşıp gidebilirsin. saatlik, iş üzerine vs.

Network işi yapıyorum, mesleğinizlede uyumlu. Sizin yerinize olsam, evimde ya da yakın evlerde kaş-bıyık-ağda-saç boyama yapardım. Yanımda da network ürünlerim, ohh mis.

bence boyle seylerle pek bir gelir elde edemezsiniz, zira cok vaktiniz de yok, evde kucuk cocuk olunca.

Mumkunse part-time sekilde ise donun,
degilse de konu komsuya haber verin, evde kas biyik alin, sac boyayin ne bileyim iste evde kolay yapabileceginiz ama sizin uzmanlik alaniniza giren seyleri yapin.

Network işi yapıyorum, mesleğinizlede uyumlu. Sizin yerinize olsam, evimde ya da yakın evlerde kaş-bıyık-ağda-saç boyama yapardım. Yanımda da network ürünlerim, ohh mis.
Haklısınız ama eşimin işi geregi köyde oturuyoruz ve öyle bir ccevre yok malesef

Back
X