• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçim sıkıntisi

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...geçim derdi beni çok yordu memurum maaş aldığım gün ödemelere gidiyor ve bitiyor...doyasıya alışveriş yapmak istiyorum hesapta biraz para görmek istiyorum..eşim esnaf ama asgari ücret kadar bile kazanmıyor her ne kadar o bunu inkar etse de ortada baska bi ise de girmiyor...saçımı boyatacaktım tüm para bitince vazgeçtim..içimi dökmek istedim..

Allah yardimciniz olsun devir cok fena yasam kosullari agir evden haftasonu yapilabilecek seylerle belki kozmetik bakim gibi heveslerinize butce ayirabilirsiniz (kek borek dolma isi,el beceriniz varsa boncuk nikahlara seker vs )
Sacinizdada beyazi iz yoksa ana renge donun boya hem kimyasal hem erken beyazlatiyor

Slm kızlar...geçim derdi beni çok yordu memurum maaş aldığım gün ödemelere gidiyor ve bitiyor...doyasıya alışveriş yapmak istiyorum hesapta biraz para görmek istiyorum..eşim esnaf ama asgari ücret kadar bile kazanmıyor her ne kadar o bunu inkar etse de ortada baska bi ise de girmiyor...saçımı boyatacaktım tüm para bitince vazgeçtim..içimi dökmek istedim..

Allah yardımcınız olsun
Devir zor , geçinmek gerçekten mucize
Paranın alım gücü yok maalesef

Eh maaşın bekçisiyiz sahibi değil. 15 inde maaş yatar borçlar dağıtılır bir dahaki ay beklenir.
Hamdolsun geliyor da gidiyor.
Masraf her şekilde olacak. Ya hiç kazanamasaydık?

En azindan bir carki cevirebiliyorsunuz. Memur olupta maasim olsun, yaptigim borclari odiyim diye dusunen nice insan var. Uzulmeyin. Minimal yasamaya calisin en azindan bir sure

Çok zor haklısınız 1 ay çalış didin sonra elde var 0 . Gün gece eşimin maaşı yattı şimdi bizde borçlardan geriye ne kalıyor onu hesaplıyoruz kahvaltıda allah herkesin yardımcısı olsun yaşamak çok zor.

Memur maaşları çok kötü değil bence ama erkeklerin kadınları para makinası olarak görmesi sonucunda biz daralıyoruz.
Dünde bir konuya yazmıştım. Eski eşimle evliyken hiç param olmazdı. Hep borç borç... ayrıldım. Çok şükür param kalıyor bile. Çünkü kendim borcumu biliyorum. Arkamdan birisi sürekli borçlar bulmuyor.

Back
X