- 24 Eylül 2019
- 38
- 47
- 38
- 29
- Konu Sahibi Denizyildizlik
-
Ne kadar ön yargılı ve cirkin bir yaklaşım. Azerbaycan vatandaşı olduğum ve orda yaşadığım icin anlatımım bozuk ola bilir. Yine de bu kadar kötü yorum yapılmaz.Ilkokulda Sizin Türkçe derslerinize Fransizca hocanız mi girdi yahu.Bu nasil bir yazim. Gozlerim kanadi.
Ayrica o tip okuyan adam da bu anlatima ragmen sizinle evlilik düşünüyorsa adini sanini verinde mezun olunca yanlislikla hastasi olmayalim.
Konuya yoruma gelirsek gecinilmez o parayla. En azından siz gecinemezsiniz..
TrabzonNerede yaşadığınıza bağlı. İstanbul ise zor mesela.
Azerbaycanda sigortada çalışıyorum Turkiyeye gelince aricam iş. Ben bulamama ihtimaline karşı sordumSiz çalışmıyor musunuz?
500 civari bi şey veriliyor malasef pek degilTıp son sınıfta intörnlere para veriliyor mu? Canım 1 yıl bence bir şekilde idare edilir. Az bir borçlada çıksanız bile tıp mezunları işsiz kalmıyor diye biliyorum.
Anne baba çalışıyor. Babası işden ayrilip gitmek istedi ama ben istemedim. Hastalaninca cok zor gunler gecirdik bensiz gitmesine gonlum el vermiyor.aklim onda kalicak cunkiNeden daha öğrenci olan sevgilinizle evleniyorsunuz? Yanlız kalamayacak durumdaysa ailesinden birileri gitsin yanına. Okulunu bitirip çalışmaya başlayınca evlenirsiniz. Ailenin verdiği parayla geçinmek mantıklı değil bana kalırsa.
O parayla geçinilir mi, hangi şehirde olduğunuza bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?