Geçim

Denizyildizlik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2019
38
47
38
29
Merhaba. Grubu eskiden takip ederim ama üyelik açmak şimdiye kismetmiş. Nişanlim tip fakultesi son sınıf, malasef sağlık sorunundan dolayı bitiremeden ara vermek zorunda kaldı. Tekrar geri donub bitirecekdi ama ben de ailesi de tek başına gitmesine karşı çıktık. Çünki nerdeyse ölumden döndü bundan sonra mutlaka beslenmesine sagligina dikkat etmeli. Neyse cok uzatdim okulu bitirib işe başlayinca planladigimiz dugunu erkene cekib birlikte gitmeye karar verdik. Simdi bize 1 sene ailesi bakicak mecbur. Tahmini 3000-3500 arasi para gondere bilicekler. Bu parayla gecine bilirmiyiz? Disari falan cikmayi saymayin, sadece yemek kira falan.

Gelen kirici yorumlari gordukden sonra eklemek istiyorum Azerbaycanliyim anlatim yazim hatalarimin sebebi bu

Son düzenleme:
Ilkokulda Sizin Türkçe derslerinize Fransizca hocanız mi girdi yahu.Bu nasil bir yazim. Gozlerim kanadi.
Ayrica o tip okuyan adam da bu anlatima ragmen sizinle evlilik düşünüyorsa adini sanini verinde mezun olunca yanlislikla hastasi olmayalim.

Konuya yoruma gelirsek gecinilmez o parayla. En azından siz gecinemezsiniz..

Nerede yaşadığınıza bağlı. İstanbul ise zor mesela.

Tıp son sınıfta intörnlere para veriliyor mu? Canım 1 yıl bence bir şekilde idare edilir. Az bir borçlada çıksanız bile tıp mezunları işsiz kalmıyor diye biliyorum.

Neden daha öğrenci olan sevgilinizle evleniyorsunuz? Yanlız kalamayacak durumdaysa ailesinden birileri gitsin yanına. Okulunu bitirip çalışmaya başlayınca evlenirsiniz. Ailenin verdiği parayla geçinmek mantıklı değil bana kalırsa.

O parayla geçinilir mi, hangi şehirde olduğunuza bağlı.

Ne kadar ön yargılı ve cirkin bir yaklaşım. Azerbaycan vatandaşı olduğum ve orda yaşadığım icin anlatımım bozuk ola bilir. Yine de bu kadar kötü yorum yapılmaz.

Öğrenci adamla evlenip başını yakmak neden?
Okulunu bitirsin öyle evlenin.

Anne baba çalışıyor. Babası işden ayrilip gitmek istedi ama ben istemedim. Hastalaninca cok zor gunler gecirdik bensiz gitmesine gonlum el vermiyor.aklim onda kalicak cunki

Ayrıca intörn ve stajyerlik yapacak bir doktorun yaşam standartını evlenerek nasıl yükseltmeyi planlıyorsunuz bunu çok merak ettim ayrıca. Tamamen sağlıklı olan erkek arkadaşım bu dönemlerindeyken defalarca kez istifayı düşündü çünkü çok zorlayıcı oluyor. Bir de ev geçindirme stresiniz olacak, ne kadar mantıklı bilemedim. Ailesinin yanına geçiş yapsa daha rahat olur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…