- 24 Eylül 2019
- 38
- 47
- 38
- 29
- Konu Sahibi Denizyildizlik
-
Calismasinda sıkıntı yok. Hastalik aslinda cok sukur kanser falan degil ama bundan sonra vucut direncinin dusmemesi lazimüzüldügüm nokta kizimiz yabanci. bende yurt disindanim yazarken korkuyorum resmen....
konuya gelirsek madem bu kadar ciddi hastalik ilerde calisa bilcek mi?
Ben oyle dusunmuyorum acikcasi. El dedigimiz esim olacak kisimin ailesi ve dogal olarak benim de ailem. Ki bu durumun boyle olmasin benim icin degil kendi cocuklari icinElden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz diye bir laf var bilir misin?
E o zaman verilen harçlıkla geçin bi şekilde. Şiir ao her şeye yaparız ederiz deyip de iş ciddiye binince ortalıkta görünmeyen ailelerden değildir bu kadar guvendiginiz kişiler. Başkasına güvenerek is yapılmayacağını acı tecrubelerle ogrenmezsin inşallah .Ben oyle dusunmuyorum acikcasi. El dedigimiz esim olacak kisimin ailesi ve dogal olarak benim de ailem. Ki bu durumun boyle olmasin benim icin degil kendi cocuklari icin
Agresiv yazmazsaniz sevinirim. Gecinmeye bi sekilde geciniriz insaAllah. Ben sadece Turkiyede yasamadigim icin gecim acisinda biraz bilgi almak istemisdimE o zaman verilen harçlıkla geçin bi şekilde. Şiir ao her şeye yaparız ederiz deyip de iş ciddiye binince ortalıkta görünmeyen ailelerden değildir bu kadar guvendiginiz kişiler. Başkasına güvenerek is yapılmayacağını acı tecrubelerle ogrenmezsin inşallah .
Mesele ben degilim mesele nisanlimin sagligiEvlenip 1 sene kv deye kp e kendinizi baktırıcaksıniz öyle mi 1 cocukları varken 2 olmuş yazık insanlara
Bitirdim sayilir cevre muhendisligiÖyleyse çalışmalısınız , siz okuyo musunuz
Nesi agresif? Sürekli burada yorum yazanlar cikisan sizsiniz. Detay vermeden yazıyorsunuz, her yazılan bi kılıf buluyorsunuz. Sizin amacınız üzüm yemek değil bagciyi dövmek..Agresiv yazmazsaniz sevinirim. Gecinmeye bi sekilde geciniriz insaAllah. Ben sadece Turkiyede yasamadigim icin gecim acisinda biraz bilgi almak istemisdim
Tesekkur ederim. Zaten butun aktiviteleri yok sayarak sadece kira yemek falan bilmek istiyordum.Tatlım eğer istanbul değilse 3000 3500 ile geçinebilirsiniz tabiki disarda yemek yemek yerine evde yerseniz..çünkü dışarda cok para gidiyor ister istemez..şimdiden mutluluklar
Tamam oyle olsun ben kanaatimce kimseye cikismadim. Tesekkur ederim yine deNesi agresif? Sürekli burada yorum yazanlar cikisan sizsiniz. Detay vermeden yazıyorsunuz, her yazılan bi kılıf buluyorsunuz. Sizin amacınız üzüm yemek değil bagciyi dövmek..
Sanmıyorum ama yine de mutluluklar.
Tesekkur ederim. Zaten butun aktiviteleri yok sayarak sadece kira yemek falan bilmek istiyordum.
Kendi alanınızda hemen bulamazsınız bile girip çalışmanız gerekicek bir yandan da kendi alanınızda iş aramaya devam edersinizBitirdim sayilir cevre muhendisligi
Tekrar tesekkur ederimBiraz zorlanırsinız ama sonucta birbirinizi seviyorsunuz önemli olanda budur..rica ederim tatlım
Cok tesekkur ederim.Çok geçmiş olsun, inşallah ciddi bir hastalık değildir. Ben de imla kuralarına takarım ama sizin yazınız o kadar da anlaşılmayacak derecede değil, ne yazılar gördük forumda.
Yani eşyalı bir ev kiralarsanız geçinip gidersiniz. Tabi fazla gezip tozamazsınız, biraz idareli harcayarak geçinebilirsiniz. Bundan 10 sene önce Ankara’da asgari ücretten biraz fazla maaşla geçindik biz.
Su an Azerbaycanda hastanede sigortada calisiyorum ,aslinda bi sigorta sirketiyle gorusdum asgari ucretle ise aliriz dediler. Ben her ihtimali hesaba katarak is bulamazsam dige soruyordum. Tesekkur ederimKendi alanınızda hemen bulamazsınız bile girip çalışmanız gerekicek bir yandan da kendi alanınızda iş aramaya devam edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?