Geçim

Cok tesekkur ederim daha iyi ozetliyemezdim. Zaten oyle insanlar da degiller su an tek amacimiz onun sagligi

Taşıma suyla değirmen dönmez derler, kim olursa olsun bir başkasının her ay yolladığı parayla karı koca ev geçindirmeniz sizi psikolojik olarak yıpratır. Sizin iş bulacağımızın garantisi bile yok üstelik başka bir ülkeden geleceksiniz. Sağlığa ek olarak son sene çok yoğun, ağır geçer bir de her evlilikte olan evliliğe uyum süreci eklenince durum çok zorlaşır. Benim şahsi fikrim annesi veya babası gelsin yanına. Siz ve eşiniz eliniz ekmek tutar duruma gelmeden evlenmeyin, kimse evlenmemeli. Bir sene daha beklemenizi öneririm. Geçinmek konusunda da Trabzon’da geçinirsiniz o parayla ama tekrar düşünün derim.

Haklisiniz ama başka şansimiz yok. Annesi babasi calisiyor biri gelse o zaman da turkiyeye para gonderemezler digerine. Bi sekilde gondere bilseler de benim aklim kalicak nisanlimda. Annesi bakar da babasi benm titizligimde bakamaz. Tesekkur ederim oneriniz icin yine de

Bu ne hadsiz bir yorum böyle! Hadi kızı Türk sandiniz yazimini elestirdiniz tamam. Ama bunun da bir adabı var. Akıl vermeyi herkes biliyor da had bilmeyi bilen yok.

Bu ne hadsiz bir yorum böyle! Hadi kızı Türk sandiniz yazimini elestirdiniz tamam. Ama bunun da bir adabı var. Akıl vermeyi herkes biliyor da had bilmeyi bilen yok.
Bir kişi olsa neyse de 20+ fazla kişi de beğenmiş. Böyle insanlarin olduğuna üzüluyorum sadece, ne deseniz fayda etmez

Trabzonu bilmiyorum cok iyi ama küçük bir ev tutar dikkatli harcama yaparsanız tabii geçinirsiniz. Gaddarligin alemi yok. Kimseye evleneyim mi diye de sormamışsınız bence evlenme demek de yersiz olur. Allah hayırlı geçimler versin. Nişanliniza da acil şifalar diliyorum

Tesekkur ederim.

Su an Azerbaycanda hastanede sigortada calisiyorum ,aslinda bi sigorta sirketiyle gorusdum asgari ucretle ise aliriz dediler. Ben her ihtimali hesaba katarak is bulamazsam dige soruyordum. Tesekkur ederim
Açıkçası insan oğlu her şartta yaşamaya planlanmış bi varlıktır.yasarsiniz elbet ama standartlarınız çok düşük olur. Allah kolaylık y

Hanım abla nişanlının DOKTOR olmasına bozuldu sanırım. Zira yazıda da anlatımda da vasat bi hal göremedim ben tanımadığı birine bu denli nefret besleyerek cevap yazmanın başka açıklaması yok!! Bence gayetde geçinilir ve güzel bi fikir. biriside sanmıyorum ama mutluluklar demiş gerçekten nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz niye mutlu olamasın sen mutlu değilsin diye mi??

3000-3500 ile geçinilir neden geçinilmesin

zaten öğrenciler kaç liraya geçiniyor

istanbul dışındaki tüm şehirlerde 1000 TL altında eli yüzü düzgün ev bulunur öğrenci semtleri az daha pahalıdır

kalan para ile de yenir içilir

eşya vs sıkıntı olursa vardır öğrenci evleri eşyalı onlardan tutarsınız olur biter

lakin evde en önemli şey stres yöentimi olmalı

adam zaten nöbetli vs çalışacak yoğun yorgun

siz başka ülkeden geleceksiniz tanıdık yok zaten yaşam kısıtlı

mümkünse küçük bir iş bulun yani alanınız olmasa da olur ne bileyim kafede garsonbluk vs de olur part time

sürekli evde yalnız oturmayın eşinize sararsınız ister istemez hem ilişkiyi yıpratır hem de okulun bitmesi de zorlaşır

Ben anlamıyorum bu sitede herkes 10.000+ maaşla ev mi geçindiriyor ? Bi biz mi fakiriz arkadaş İstanbul dahil her yerde geçinirsin bacım evet biraz zorlar. Dışarı yemeğe gitmezsin tatile çıkmazsın hep et yemezsin ama geçinirsin. İstanbul dışı bi yerse hayli hayli geçinirsin bişeycik olmaz 1 yıl sonuçta

Yorumunuzu görünce yazmadan gecemedim, ne kadar ukala, kırıc,ı ön yargıli bir insansınız umarım hayatta hep kenidiniz gibi kötü niyetli insanlarla karşılaşırsınız, anlarsınız derdini anlatan bir insana nasıl davranacağınızı

Ne kadar kırıcı, on yargıli, kötü niyetli insan var ya. Kız burda derdini anlatmış yazım yanlışından çok konuya dikkat çekinde boş yapmayin..
Benim fikrime gelirsek adam zaten doktor olacak kendine ne kadar dikkat etmesinin farkındadir diye düşünüyorum, eğer siz illaki gidicem diye düşünüyorsaniz mutlaka işinizi garatiye alıp öyle gidin, bir aksilik terslik olur ailesi para göndermez bu ihtimalleri hep düşünün ne kadar iyi olurlarsa olsunlar tartışmaniz olur çünkü etraftan bunun örneklerini gördüm yani aileye güvenip işsiz evlenip ortada kalanı bu yüzden dikkat edin.
Hem nişanlıniz siz olmadan gitse daha iyi gecinir bosuna iki kişilik masraf çıkarmayın derim naçizane tavsiye. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bence evlenmeyin
Gecinip gecinememek icin degil ama. Adam once okulu bitirsin ve kendi parasini kazansin oyle evlenin. Tut ki ailesi para yollamadi,tut ki öldü gittiler o zaman nolacak? Gereksiz macera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…