- 24 Eylül 2019
- 38
- 47
- 38
- 29
- Konu Sahibi Denizyildizlik
-
Yine soyluyorum. Yabanciyim anlatim yazim yanlislari o yuzden. Ben is basvurusunda bulundum sadece en kotu ihtimalle bulamazsam diye soruyorum. Benim ailemde bi tek annem var malasef gonderme durumu yokKeşke nişanlın sana da okuma yazma ogretse((((
Geçim derdine dustuysen elini taşın altına koy, sen de çalış. Ya da senin ailen de o kadar para yollasın.miss gibi gecinirsiniz canım :))))
Malasef gecis yapamiyor ailesi Azerbaycanda kendisi turkiyede.Ayrıca intörn ve stajyerlik yapacak bir doktorun yaşam standartını evlenerek nasıl yükseltmeyi planlıyorsunuz bunu çok merak ettim ayrıca. Tamamen sağlıklı olan erkek arkadaşım bu dönemlerindeyken defalarca kez istifayı düşündü çünkü çok zorlayıcı oluyor. Bir de ev geçindirme stresiniz olacak, ne kadar mantıklı bilemedim. Ailesinin yanına geçiş yapsa daha rahat olur bence.
Öyle insanlar degiller. Ben kendim bakmazsam ustunde titremezsem aklim onda kalicak. Bi daha nuks ederse durum artik geri donulemez olurSiz de çalışabilirsiniz?
Ya da evliliği biraz daha erteleyin.
Ailesiyle biraz zor olabilir. İlerde bir tartışma olur VS. Gündeme gelir bunlar.
Bu arada siz ne yapacaksınız? Eğer çalışıyorsanız gecinilir , çalışıyorsanız sizin aileniz de destek vermeliMerhaba. Grubu eskiden takip ederim ama üyelik açmak şimdiye kismetmiş. Nişanlim tip fakultesi son sınıf, malasef sağlık sorunundan dolayı bitiremeden ara vermek zorunda kaldı. Tekrar geri donub bitirecekdi ama ben de ailesi de tek başına gitmesine karşı çıktık. Çünki nerdeyse ölumden döndü bundan sonra mutlaka beslenmesine sagligina dikkat etmeli. Neyse cok uzatdim okulu bitirib işe başlayinca planladigimiz dugunu erkene cekib birlikte gitmeye karar verdik. Simdi bize 1 sene ailesi bakicak mecbur. Tahmini 3000-3500 arasi para gondere bilicekler. Bu parayla gecine bilirmiyiz? Disari falan cikmayi saymayin, sadece yemek kira falan.
Çünkü insanlar dertlere yorum yapacağına akıl vereceğine , onların anlatımıyla kafayı bozmuş durumdaİnsanlar şurda dert anlatırken herşeye edebiyat yapmasak keşke,
Bazen tamam hiç anlaşılmıyor yazılan o zaman hak veriyorum,
Ama şimdi şurda 2 yorum okuyayım dedim,
Herkes konudan cok yazıya yorum yapmış.
Geçinirsin rahatMerhaba. Grubu eskiden takip ederim ama üyelik açmak şimdiye kismetmiş. Nişanlim tip fakultesi son sınıf, malasef sağlık sorunundan dolayı bitiremeden ara vermek zorunda kaldı. Tekrar geri donub bitirecekdi ama ben de ailesi de tek başına gitmesine karşı çıktık. Çünki nerdeyse ölumden döndü bundan sonra mutlaka beslenmesine sagligina dikkat etmeli. Neyse cok uzatdim okulu bitirib işe başlayinca planladigimiz dugunu erkene cekib birlikte gitmeye karar verdik. Simdi bize 1 sene ailesi bakicak mecbur. Tahmini 3000-3500 arasi para gondere bilicekler. Bu parayla gecine bilirmiyiz? Disari falan cikmayi saymayin, sadece yemek kira falan.
Anlamadım hastalığı ne kiÖyle insanlar degiller. Ben kendim bakmazsam ustunde titremezsem aklim onda kalicak. Bi daha nuks ederse durum artik geri donulemez olur
Elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz diye bir laf var bilir misin?Yine soyluyorum. Yabanciyim anlatim yazim yanlislari o yuzden. Ben is basvurusunda bulundum sadece en kotu ihtimalle bulamazsam diye soruyorum. Benim ailemde bi tek annem var malasef gonderme durumu yok
Bir iki kişi olsa neyse de kac kişi o on yargili ve cirkin yorumu begenib gulucuk atmis. Yani anlamiyorum insan hic tanimadigi biriyle bu uslupda konusmasi benim garibime gidiyorİnsanlar şurda dert anlatırken herşeye edebiyat yapmasak keşke,
İnsanlar şurda dert anlatırken herşeye edebiyat yapmasak keşke,
Benim babam rahmetli oldu. Annemde emekli maaşi sadece.Bu arada siz ne yapacaksınız? Eğer çalışıyorsanız gecinilir , çalışıyorsanız sizin aileniz de destek vermeli
Öyleyse çalışmalısınız , siz okuyo musunuzBenim babam rahmetli oldu. Annemde emekli maaşi sadece.
Bu yorumu gormesem cidden uzgun olarak uyuyucaktim gelen yorumlardan sonra. Iyi ki varsiniz sadece yaklasiminizla mutlu oldumHayır kız böyle böyle oldu evlenmedim ayrıldık dese nankör nasıl fedakarlık yapmadın dersiniz fedakarlık yapıp yanında gitse niye işi olmayan adamla gidiyosun dersiniz. Derdini o düşünsün bizebe anlaşır geçinir ayrılır ne ilgilendirir bizi. Sorduğu soru geçinebilir miyim? Abimde trabzonda okudu o parayla bence çok rahat geçinirsiniz hem asgari ücretle geçinen çocuk bakan aileler var takma kafana. Eşin çalışmaya başlayınca da aileye aldığınız parayı bir şekilde ödersiniz . Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?