Geçim

Keşke nişanlın sana da okuma yazma ogretse ((((

Geçim derdine dustuysen elini taşın altına koy, sen de çalış. Ya da senin ailen de o kadar para yollasın.miss gibi gecinirsiniz canım :))))
Yine soyluyorum. Yabanciyim anlatim yazim yanlislari o yuzden. Ben is basvurusunda bulundum sadece en kotu ihtimalle bulamazsam diye soruyorum. Benim ailemde bi tek annem var malasef gonderme durumu yok

Malasef gecis yapamiyor ailesi Azerbaycanda kendisi turkiyede.

Siz de çalışabilirsiniz?
Ya da evliliği biraz daha erteleyin.
Ailesiyle biraz zor olabilir. İlerde bir tartışma olur VS. Gündeme gelir bunlar.

Bu arada siz ne yapacaksınız? Eğer çalışıyorsanız gecinilir , çalışıyorsanız sizin aileniz de destek vermeli

Çünkü insanlar dertlere yorum yapacağına akıl vereceğine , onların anlatımıyla kafayı bozmuş durumda

Geçinirsin rahat

Yine soyluyorum. Yabanciyim anlatim yazim yanlislari o yuzden. Ben is basvurusunda bulundum sadece en kotu ihtimalle bulamazsam diye soruyorum. Benim ailemde bi tek annem var malasef gonderme durumu yok
Elden gelen öğün olmaz, olsa da vaktinde bulunmaz diye bir laf var bilir misin?

Bir iki kişi olsa neyse de kac kişi o on yargili ve cirkin yorumu begenib gulucuk atmis. Yani anlamiyorum insan hic tanimadigi biriyle bu uslupda konusmasi benim garibime gidiyor

Hayır kız böyle böyle oldu evlenmedim ayrıldık dese nankör nasıl fedakarlık yapmadın dersiniz fedakarlık yapıp yanında gitse niye işi olmayan adamla gidiyosun dersiniz. Derdini o düşünsün bizebe anlaşır geçinir ayrılır ne ilgilendirir bizi. Sorduğu soru geçinebilir miyim? Abimde trabzonda okudu o parayla bence çok rahat geçinirsiniz hem asgari ücretle geçinen çocuk bakan aileler var takma kafana. Eşin çalışmaya başlayınca da aileye aldığınız parayı bir şekilde ödersiniz . Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun.

üzüldügüm nokta kizimiz yabanci. bende yurt disindanim yazarken korkuyorum resmen....

konuya gelirsek madem bu kadar ciddi hastalik ilerde calisa bilcek mi?

Konuya Turk olmadiginizi, sizinde is basvurusu yaptiginizi falan ekleyebilirsiniz.
Yorumlarinizi okuyarak tam meseleyi anladim.

Cnku benim aklima da ilk ihtimal siz neden calismiyorsunuz demek geldi...

Neyse durumlar duzelmeden boyle baskasinin gonderdigi parayla evlilik zor bence
Bir sure sonra o para surekli soylenir
Baska bir yolu yok mu onlari dusunun.
Sizde gelin once is bulun. Biraz para biriktirin. Biraz durumlari toparlayin once.

Ailesi tutar yapmasaydin fedakarlik der biz baktik size der.

Hayırda yazıyı anlatımı begenmediysen geç başka bir konuya herkesde Bi yazını düzelt sen oku falan sanki hepiniz tazım kuralları uzmanı konu sahibi bişey sormuş fikrin varsa söyle yoksa on kez aynı şeyler yazılmış.. Tuhaf insanlar var gerçekten

Bu yorumu gormesem cidden uzgun olarak uyuyucaktim gelen yorumlardan sonra. Iyi ki varsiniz sadece yaklasiminizla mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…