• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçimsizlik

Tutkuuuu

Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
3.574
340
163
34
iyi akşamlar benim bi sorunum var öncelikle 3.5 senelik evliyim eşim kahve köşelerinden eve girmiyor bu ay geçti bidahaki ayımın garantisi yok yalan söyler yaptim der yapmaz yapmadim der yapar cıkmazdayim anlayacağınız bi oğlum var evlenmeden önce pesimden çok koştu bi nevi mantık evliliği yaptım deli gibi aşık olarak evlenmedim çok baskı gördüm ailemden anneme babama. söz nişan atılır evlenirsem geri dönüşü zor olur dedim dinlemediler bi kere aileler tanıştı diye beni ona mecbur ettiler bi şekilde evlendik evliligimizi. 5. 6. ayinda eve gec gelmeye basladi aksam 8 9 10 hergün böyle artarak ilerledi geç gelişleri gecelerin 2 3lerine kadar gelmedi sabahlara kadar gelmedigi günler oldu hamileligimi yalniz geçirdim çocuğum 2 yaşında neredeyse yalnız buyuttum annem babam her aksam aradiginda nerde diye sordular 1 sakladım -2 sakladım anladilar artık eve gelmedigini yalan soyleyemedim aile içi olanlari dışa yansitti oldum benim annem babam beni gurbete gelin yollayip beni hic aramayacaklarmi her aradiklarinda evde yoktu ve bi sekilde anladılar suanda bile halen ayni seylet devam ediyor bana yaklaşmaya çalıştı izin vermedim diye kötü oldum bi kere gönlümü almaya çalışmadı herkes muhattap oldu duzeltmeye çalıştı konuştular iki taraftanda 2 3 gün sonra yine aynisini yapmaya başladı anlaşamıyoruz cikmazdayim ve soğudum artık yanima yaklasmasini dahi istemiyorum ne yapabilirim bosanmak istiyorum 30 yaşında adam bu saatten sonra düzeleceğini düşünmüyorum zaten bende sevgi saygı sadakat güven hiç biri kalmadi

düzelmez zatn o kesin onu aklından çıkar ya boşanacaksn ya da çekmeye devam edeceksin iki seçenek

Siz zaten kararınızı vermişsiniz. Bence eşinizle adam akıllı konuşmayı deneyin. Kavga etmeden, ciddiyetle. O da sizin ciddiyetinizi anlasın. Düzelirse ne ala, düzelmezse de yapacak bir şey yok.

Sadakatsizlikte yaptıysa aldattıysa zaten at gitsin

Bir cacık olmaz senin adamdan... Boşan kendi ayaklarının üstünde dur üç günlük dünya ne diye ilgisiz, sevgisiz, sorumsuz birini cekeceksinki? Ne zamana kadar!

Mesleginiz var mi calisiyor musunuz ?

Aileniz ne diyor
annem bende çektim bak buda cekmis simdi dört dörtlük hayatlari var evi var arabası var sabret felan diyordu bahsettigi insanlarda 40 50 yasina kadar cekmis insanlar aslinda arkamdalar ama annem babama guvenemedigi için gel demiyor cocuk babasiz büyüdü zaten neredeyse bi gezmemis tozmamiz yok bu ay maaş gelecek garantisi yok fatura odemez hic bir sorumlugugu yok ev gecindirmekden haberi yok evi ben ayakta tutuyorum bi para kazanip gelior oda dedigim gibi bu ay getirdiyse bidahaki ay garantisi yok

Bir cacık olmaz senin adamdan... Boşan kendi ayaklarının üstünde dur üç günlük dünya ne diye ilgisiz, sevgisiz, sorumsuz birini cekeceksinki? Ne zamana kadar!
40 50 yasima geldigimde duzelse ne anlicam ben ondan o saateb sonra duzelse ne olur benim ömrüm geçmiş o saaten sonra zaten düzelir gelmiş 50 yasina yorgun düşer zaten

sabredin düzelir diyebilmek isterdim mamafih umut yok yazık etmeyin ömrünüzün geri kalanına

Düzelmez gibi alışmış artık bu duruma en başta ağırlığınızı koymalıydınız hep küçük hatalar büyük hataları doğurur

Düzelmez gibi alışmış artık bu duruma en başta ağırlığınızı koymalıydınız hep küçük hatalar büyük hataları doğurur
evlenmeden oncede böyleymiş kafami nerelere vurayim bilmiyorum ailemi dinlememeliydim

evlenmeden oncede böyleymiş kafami nerelere vurayim bilmiyorum ailemi dinlememeliydim
Benm eşimde 12 den önce gelmezmiş eve evlendiğim zaman dedin 10u 1 dk geçsin glme diye kaç yıl oldu hala kolay koly geçmz ayda yılda 1 anck ama siz ağırlığınızı yine koyun kararlı durun

mesleğim yok ama hastane tecrubem var rahatlikla is bulabilirim
kimseye bosan denmez kardesim ama babalikta duzeltmediyse eve baglanmadiysa duzelmez daha
Ben o etrafin lafina gicigim insan en guzel yillarini gencligini yanliz basina ot gibi gecirip 45 yasinda rahata kavusacaksa tukureyim oyle evlilige niye evlenirki insan
Hayat arkadasi olsun hayati paylassin yanliz kalmasin cocugunu birlikte buyutsun diye.E sen herseyde tekmissin zaten bosanmis olarakta bir zorlugun olmaz maddi olarak degil de manen soyluyorum evi otel gibi kullanan bir adam anladigim
Yasin genc sanirim yoluna bak giden yil geri gelmiyor adam gibi biriyle bir hayat sansin olur
Hersey ev araba degildir hersey mutluluktur annenizede bunu deyin
Baba evinede donmeyin kendinize bir duzen kurun anladigim babaniz biraz basindan atar gibi evlendirmis ordada huzur bulamazsiniz sanirim biraz destek olsunlar bir duzen kurun girin calisin

sorunlar belli, aslında kararınızda belli ama galiba cesaret arıyorsunuz, burdaki birçok bayan emin olun boşanın der. yanlış bişey yapmıyorsunuz, cesaretinizi toplayın yeni bir hayata merhaba deyin

3 senedir ne.iftarimdan ne sahurumdan birsey anlamadim yeni ailemin yanindaydim geri donerken bilet almaya elim gitmedi aglaya aglaya aldım bileti

sahurda da tektim iftarda da tektim kendi ann2si babasi geldi tektim benim annem babam geldi ttektim annem.kahve bastı kadin haliyle onu orda rezil etti yine duzelmedi baş agrisindan kendi akrabalarinin yaninda kivrandim yine getiremediler eve sanci çektim sabahlara kadar kivrandim ellerimden tutup destek olmadi uyudu simdi sogudum ve soguk davranıyorum diye suçlu benim

Benm eşimde 12 den önce gelmezmiş eve evlendiğim zaman dedin 10u 1 dk geçsin glme diye kaç yıl oldu hala kolay koly geçmz ayda yılda 1 anck ama siz ağırlığınızı yine koyun kararlı durun
dinlemiyorduki tamam deyip yine yapiyodu

Back
X