- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
iyi akşamlar benim bi sorunum var öncelikle 3.5 senelik evliyim eşim kahve köşelerinden eve girmiyor bu ay geçti bidahaki ayımın garantisi yok yalan söyler yaptim der yapmaz yapmadim der yapar cıkmazdayim anlayacağınız bi oğlum var evlenmeden önce pesimden çok koştu bi nevi mantık evliliği yaptım deli gibi aşık olarak evlenmedim çok baskı gördüm ailemden anneme babama. söz nişan atılır evlenirsem geri dönüşü zor olur dedim dinlemediler bi kere aileler tanıştı diye beni ona mecbur ettiler bi şekilde evlendik evliligimizi. 5. 6. ayinda eve gec gelmeye basladi aksam 8 9 10 hergün böyle artarak ilerledi geç gelişleri gecelerin 2 3lerine kadar gelmedi sabahlara kadar gelmedigi günler oldu hamileligimi yalniz geçirdim çocuğum 2 yaşında neredeyse yalnız buyuttum annem babam her aksam aradiginda nerde diye sordular 1 sakladım -2 sakladım anladilar artık eve gelmedigini yalan soyleyemedim aile içi olanlari dışa yansitti oldum benim annem babam beni gurbete gelin yollayip beni hic aramayacaklarmi her aradiklarinda evde yoktu ve bi sekilde anladılar suanda bile halen ayni seylet devam ediyor bana yaklaşmaya çalıştı izin vermedim diye kötü oldum bi kere gönlümü almaya çalışmadı herkes muhattap oldu duzeltmeye çalıştı konuştular iki taraftanda 2 3 gün sonra yine aynisini yapmaya başladı anlaşamıyoruz cikmazdayim ve soğudum artık yanima yaklasmasini dahi istemiyorum ne yapabilirim bosanmak istiyorum 30 yaşında adam bu saatten sonra düzeleceğini düşünmüyorum zaten bende sevgi saygı sadakat güven hiç biri kalmadi