• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçimsizlik

sorunlar belli, aslında kararınızda belli ama galiba cesaret arıyorsunuz, burdaki birçok bayan emin olun boşanın der. yanlış bişey yapmıyorsunuz, cesaretinizi toplayın yeni bir hayata merhaba deyin
cesaret arıyorum :cry:

Konu bosanma raddesine kadar geldigine gore umuyorum ki esinizle bu konuyu karsilikli konustunuz. Eger hala ayni sekilde devam ediyorsa bosanmak istediginizi soyleyin.

Konu bosanma raddesine kadar geldigine gore umuyorum ki esinizle bu konuyu karsilikli konustunuz. Eger hala ayni sekilde devam ediyorsa bosanmak istediginizi soyleyin.
konu tek.bende kalmadi babami felan zabdedemiyorum gelip.almaktan bahsediyor beni istedigimde bu zaten adama ulasamiyorumki alip karsima konusayim

cesaret arıyorum :cry:

kimseden destek beklemeyin, ortam oluşmuşsa ki oluşmuş, ben kendi ayaklarım üstünde dururum böyle ömür bitmez diyebiliyorsanız kararınızı uygulayın, fikir almak istemen normal ama sorumluluklar altında tek kalacaksın

Milleti götürüyorlar yurt dışına ondan sonra mağdur ediyorlar böyle :( ciddi bir şekilde konuşmalısın bence.

Bence karşına al çok sakin ve soguk bir şekilde konusma yap.
Sebeplerini anlat. En sonunda ben bosanmak istiyorum de. Bu surecte zorluk cikmazsa kisa surede bitirebiliriz anlasmali de. Ya is bul oyle konusma yap yada is bulmadan konus. Is bulucam diye belirtirsin.
Bu sekilde konusma yaptığında her sey kafasina dank edecektir bence. Ama is isten geçmiş olacak.

Bence karşına al çok sakin ve soguk bir şekilde konusma yap.
Sebeplerini anlat. En sonunda ben bosanmak istiyorum de. Bu surecte zorluk cikmazsa kisa surede bitirebiliriz anlasmali de. Ya is bul oyle konusma yap yada is bulmadan konus. Is bulucam diye belirtirsin.
Bu sekilde konusma yaptığında her sey kafasina dank edecektir bence. Ama is isten geçmiş olacak.
icimde zerre bisey kalmadi

Ne kadar zor bir durum ya.
Zaten başkaları da yazmış sakince karşına alıp konuş diye ama sanırım bu bile imkansız.
Bence şunu düşünün, bir şekilde sizi anlasaydı, hatasını kabullenseydi, değişmek için çabalamaya başlasaydı ve sizi ikna etmeye çalışsaydı içinizdeki soğukluk geçer miydi? Evet ihtimal olurdu diyorsanız, ne yapın ne edin, ona durumun ciddiyetini düzgünce anlatmaya çalışın. Belki de işin ciddiyetinin farkına varamıyor şuan. Belki göremiyor boşanma kararı verme aşamasında olduğunuzu.
Son bir ciddi konuşmadan sonra, hala daha değişmiyorsa, yeter deyip, bir şekilde kendinizi cesaretlendirip, yeni bir hayat kurma aşamasına atılmalısınız. Evet eminim çok zor bir aşama olucaktır bu, ama bu şekilde ömür geçmez. Hiçbirimiz mutsuz bir hayat sürmek için dünyaya gelmedik.Buna fokuslanmak gerekiyor...

Yaşın genç kimin ne diyeceğine bakmadan hayatına yeni bir yön vermelisin artık. Keşke aileler şu elalem ne der kafasından uzaklaşabilse en başından böyle bir yaşantının içine girmemiş olurdun.

24 yasindayim 7 8 senedir beraberiz 3.5 senedir evliyizve ben gerçekten cekemicem artık bunaldim biktim sogudum zaten

Allah yardımcınız olsun. Zaten eşiniz hayatınız da yok gibi. Ayrilirsaniz en azından sitresiniz azalır. ..

Back
X