- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
cesaret arıyorumsorunlar belli, aslında kararınızda belli ama galiba cesaret arıyorsunuz, burdaki birçok bayan emin olun boşanın der. yanlış bişey yapmıyorsunuz, cesaretinizi toplayın yeni bir hayata merhaba deyin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cesaret arıyorumsorunlar belli, aslında kararınızda belli ama galiba cesaret arıyorsunuz, burdaki birçok bayan emin olun boşanın der. yanlış bişey yapmıyorsunuz, cesaretinizi toplayın yeni bir hayata merhaba deyin
konu tek.bende kalmadi babami felan zabdedemiyorum gelip.almaktan bahsediyor beni istedigimde bu zaten adama ulasamiyorumki alip karsima konusayimKonu bosanma raddesine kadar geldigine gore umuyorum ki esinizle bu konuyu karsilikli konustunuz. Eger hala ayni sekilde devam ediyorsa bosanmak istediginizi soyleyin.
cesaret arıyorum![]()
yurt disinda degilim canim ama ailemden uzağımMilleti götürüyorlar yurt dışına ondan sonra mağdur ediyorlar böyleciddi bir şekilde konuşmalısın bence.
icimde zerre bisey kalmadiBence karşına al çok sakin ve soguk bir şekilde konusma yap.
Sebeplerini anlat. En sonunda ben bosanmak istiyorum de. Bu surecte zorluk cikmazsa kisa surede bitirebiliriz anlasmali de. Ya is bul oyle konusma yap yada is bulmadan konus. Is bulucam diye belirtirsin.
Bu sekilde konusma yaptığında her sey kafasina dank edecektir bence. Ama is isten geçmiş olacak.
dinlemiyorduki tamam deyip yine yapiyodu
Birazcık daha kararlı olabilir ve daha katı yk olmadı çeker giderm dersen susacaksın ya da boşanacaksın kavga dövüş ömür mü geçerdinlemiyorduki tamam deyip yine yapiyodu