• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Yok artık beta dan cinsiyet tahmini mi millet işi iyice büyütmüş 😁 ben kendi açımdan konusuyum kaç senedir uğraşıyordum ilaç iğne en sonunda Rabbim nasip etti hamileyim ve hiç fark etmez oğlan kız sağlıkla doğsun da kuzum herşey kabulüm. Bazı teoriler var bebeğin kesedeki durumuna göre o da yüzde 70 falan sanırım ihtimal. Kii şöyle de birsey var 12 hafta gibi öğreniliyor sanırım cinsiyet 16 18 de değişen bile olabiliyor göstermeyip gösteren yada kordonu erkek sanılan falan
Sanırsın ki kdd cunun yanında çalıştı KBB de çalıştı 🤣🤣 evet kabulüm ama iki kızı var kimsenin oğlu olmasını istemeyen birisi 🙄😡

Çok teşekkür ederim anlayışınız için dün ben ultrason a gittim bi arkadaşım 4 hafta 4 günlükmüş daha betadan cinsiyet tahminini yaptı ben zaten erkeğinde kızında değilim ama size foto atsam özelden olur mu baksanız bi olmaz derseniz de sorun yok ☺️

Çok teşekkür ederim anlayışınız için dün ben ultrason a gittim bi arkadaşım 4 hafta 4 günlükmüş daha betadan cinsiyet tahminini yaptı ben zaten erkeğinde kızında değilim ama size foto atsam özelden olur mu baksanız bi olmaz derseniz de sorun yok ☺️
nub teorisinde kaynakli anlayacagim kanisina vardiniz sanirim bakarim tabi aba buyuk oran sallamis olurum, bildigim kadariyla 12.haftaya kadar butun bebekler anne karnina kiz olarak duser cinseyet 12.haftadan sonra belirlenir.
suan ne soylesek yalan yani :)

nub teorisinde kaynakli anlayacagim kanisina vardiniz sanirim bakarim tabi aba buyuk oran sallamis olurum, bildigim kadariyla 12.haftaya kadar butun bebekler anne karnina kiz olarak duser cinseyet 12.haftadan sonra belirlenir.
suan ne soylesek yalan yani :)
Gönderiyim mi 🙈

Sadece keseyle belli olmuyor o, kesede bir minik bebeğin de görünmesi gerekiyor

Back
X