- 17 Aralık 2015
- 27.291
- 50.273
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #22.021
buyuk bebek arabasi gercekten dert.Simdi yazilanlardan bakiyorum da aslinda bebege alınacaklar çok kişisel. Ben mesela bebekle ayni odada yatmam yatmiyorum. Anne yani besik bana hic lazim olmadi. Her yere toplayıp goturebilecegim o park yatak su an 3. Yü büyütüyor. Yaz olunca sadece beyaz kolsuz çıt çıtlı badi giydirdim. Ben çorap manyağıyım. Ilk ogluma aldığım coraplarin her bedeeni bir basket topu olur 3 bile giyiyor kuculenleri baskasina gonderdim. Ben pratik,kullanışlı ve uygunluktan yanayım. E bebekten bolca beyaz badi alıyorum uzun kollu,kolsuz. Benimkiler böyle büyüyor. Yaz olunca alt üst takım bezli bebek için bana gereksiz geliyor daraliyorum. Tulum aliyorum renkli desenli tek parça giydir cikart oksun bitsin. Kışın bile wvde uzun kollu tek çıçıtlı altina bir pijama ve corap bitti gitti. Kat kat hiydirmeyi sevmedigimden benim tercihim bu. Kimi emzirmek zorgelir mama tercih eder, gece uyanmasin der mamaya baslar memeye tutmaz bile. Bebek arabasina gelince travel sistem aldik. Kocaman bagaji olan bir araba yoksa külliyen dert. Taşımak dert, sığdırmak dert. Bir baston puset tarzi araba is görür. Ama araba icin puset oto koltugu ilk seviye olanlar guzel sart zaten. Hep yalniz olduğunu tasimasi temizlemesi kolay bir baskasina ihtiyac duymayacağım sekilde alisveris yapmani tavsiye ederim. Ben slig ya da kanguru kullanmadim ,bilemiyorum. Aklima gelenler bunlar.
biz kayseriye falan gidecegimiz zaman bagaja sadece arabayi sigdirabiliyorduk, ustune belki bir kucuk valiz, geri kalani on koltukta gidiyordu hep ve cidden uzun sureli lazim olan bir sey degil.
birde burcu kisin doguracak, zaten o soguklarda nereye gidebilecek arabayla pandemide malum.
puset daha cok isini gorecek gibi