• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ne kadar güzel, bir hayat belirtiniz var işte elecda.
Biz etkisiz eleman resmen bu ülkede, yaşıyor muyuz ölü müyüz farkımız yok.
Hadi ülkede yok tamam ama kendimizde de yok😂
Arkadaşların kreşlerinden yavaş yavaş mesajlar gelmeye başladı kapanma saati 16:30 oldu diye, belki gelirse o kararla 1 saat erken gelecek çocuklar, o kadar.
Birazcık yaşıyor hissederiz:)
Ben de sürekli koştur koştur yaşamaktan fenalık geçirmek üzereyim:) Sabah kızların kahvaltısını yaptırdım, küçüğü kreşe bıraktım. Büyük ile beraber işe gittik. 1 saat sürüyor gidiş zaten. Kızı yan masama yerleştirdim. Online ders yaparken ben de işlerimi hallettim ama beyin ölümüm gerçekleşti. Dersleri bitince yola çıktık, yine 1 saat araba kullan. Küçüğü kreşten aldım. Eve gelişimiz 18:00 oldu. Eşim oruçlu. Gelir gelmez mutfağa girdim, zor yetiştirdim yemekleri.

Görülür canım. Şöyle ki hafta sonu hareketliliğin azalması ✅ akşam 7de yasakların olması özel sektörde çalışıp ailesel ziyaret için iftara gitmeleri bir ölçüde düşürür %90 gezecekse %40 gezer, cafe restaurant zaten çok önemli. Düşüşler bu hafta görülmez, bir hafta sonra ancak gösterir kendini.
Artık inancımı kaybettim ben evim şehir merkezinde şöyle balkondan Bi bakıyım diyorum hangi yaşdan ararsan dolu yaşlı orta yaşlı amcalar gruplar halinde sohbet ediyo Bi ara banklar yasaklanmıştı şu sıralar onlar da kalktı oturup sohbet etme fırsatları buldular 😁 izin kağıdını yada sağlık çalışanı olup yada adliyede memur vs bunun rahatlığı ile gezmeye bile gidenleri gördüm yasaklarda. iyimser olmaya çalışıyorum da cidden çok zor gibi geliyo bana

Artık inancımı kaybettim ben evim şehir merkezinde şöyle balkondan Bi bakıyım diyorum hangi yaşdan ararsan dolu yaşlı orta yaşlı amcalar gruplar halinde sohbet ediyo Bi ara banklar yasaklanmıştı şu sıralar onlar da kalktı oturup sohbet etme fırsatları buldular 😁 izin kağıdını yada sağlık çalışanı olup yada adliyede memur vs bunun rahatlığı ile gezmeye bile gidenleri gördüm yasaklarda. iyimser olmaya çalışıyorum da cidden çok zor gibi geliyo bana
Ben hafta sonu yasaklarında sağlık personellerine pozitif ayrımcılık yapılması taraftarıyım açıkçası. Mesai+nöbet ile çalışanlar haftanın 5günü covid ile içiçeyken (psikolojik+fiziksel) hafta sonu en azından bir yürüme yürüyüş hava alma ayrıcalıklarının olması gerekirdi.

Ben hafta sonu yasaklarında sağlık personellerine pozitif ayrımcılık yapılması taraftarıyım açıkçası. Mesai+nöbet ile çalışanlar haftanın 5günü covid ile içiçeyken (psikolojik+fiziksel) hafta sonu en azından bir yürüme yürüyüş hava alma ayrıcalıklarının olması gerekirdi.
yapilmiyorsa da alacaklar ellerine bir poset markete gidiyorum diye cikacaklar.

khomyuk neden banlanmış anlayan var mı acaba 🤦
Gelin kaynanalı bir konuda polemikten yemiştir sanıyorum.
Tabii ki sadece cevap vermek bile polemik sayılmış.
Anlamıyorum ya, karşı taraf seviye düşürüyor, ona usulünce hakaretsiz, kinayesiz cevap bile ban sebebi.
Resmen cevap hakkını kullandığın için banlanıyorsun, öyle bir durum/

Gelin kaynanalı bir konuda polemikten yemiştir sanıyorum.
Tabii ki sadece cevap vermek bile polemik sayılmış.
Anlamıyorum ya, karşı taraf seviye düşürüyor, ona usulünce hakaretsiz, kinayesiz cevap bile ban sebebi.
Resmen cevap hakkını kullandığın için banlanıyorsun, öyle bir durum/
şikayet etmiştir muhtemelen biri 🤦
bdv çok sıkıntılı ya bu konuda birisi hoşuna gitmeyen bir yorum yaptiysa usturubuna falan bakmadan, sırf bana yorum yapti diye sikayet edebiliyolar cidden.

şikayet etmiştir muhtemelen biri 🤦
bdv çok sıkıntılı ya bu konuda birisi hoşuna gitmeyen bir yorum yaptiysa usturubuna falan bakmadan, sırf bana yorum yapti diye sikayet edebiliyolar cidden.
Şimdi ben anlamıyorum.
Biri bana laf soktu, ben de ona hiçbir kusur içermeyen cevap verdim düzgünce, neden banlanıyorum ki?

İyi de biri sana hitaben aleni şekilde bir şey söylüyorsa, dünyanın her yerinde cevap hakkın vardır.
her yerinde yok demek ki 😁
sonsuz cevap hakki tanisalar polemige baş edemezler burda bir yerde dur demek gerekir.
ya polemige dahil olur sende banlanirsin, yada sikayet edersin o banlanir 😁
ayy bana salak dedi seninle muhattap olmayacagim mahkemede gorusuruz diyip mahkemeye hakaret davasi actigini dusun ☺️

her yerinde yok demek ki 😁
sonsuz cevap hakki tanisalar polemige baş edemezler burda bir yerde dur demek gerekir.
ya polemige dahil olur sende banlanirsin, yada sikayet edersin o banlanir 😁
ayy bana salak dedi seninle muhattap olmayacagim mahkemede gorusuruz diyip mahkemeye hakaret davasi actigini dusun ☺️
Ben doğru bulmuyorum ya.
Verdiğin cevapta herhangi bir suç işlemiyor, kimliğine hakaret etmiyor isen sesinin kesilmesini aklım almıyor.
Tabii serde biraz habercilik var, o sebeple her türlü susturuluyor olmak kanıma ayrıca dokunuyor😂

Son düzenleme:
Ben doğru bulmuyorum ya.
Verdiğin cevapta herhangi bir suç işlemiyor, kimliğine hakaret etmiyor isen sesinin kesilmesini aklım almıyor.
Tabii serde biraz habercilik var, o sebeple her türlü susturuluyor olmak kanıma ayrıca dokunuyor😂
banlaninca temelli susuyoruz 😁
haberlerde oyle zaten azicik sivrilince emekli ediyolar hemen ☺️

Screenshot_20210414_013314_com.facebook.katana.webp Screenshot_20210414_013440_com.facebook.katana.webp Screenshot_20210414_013749_com.facebook.katana.webp

Back
X