- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.041
Güzel duruyormuş, ben makyaj yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki, önceleri işte hafifte olsam renklenirdim orda kestim, dışarı da kestim. Yemin ederim bb krem eyeliner rimel ruj sürmeye hasretim ama hiç yapmaya da halim yokDeli kizz.
Baksana abartıp papaganlasmadigin sürece güzel durmuyor mu ?
Ben taktım bı bu ara
Neon taytlar da alasım varr
Eki Görüntüle 2831373
yürek yiyecekler sanirim iftarda, bende bugun annemin o tarafa gittim parkta 1 saat belki 1.5 saat oturdum geldim.Millet kafayı yemiş.
Aldıktan sonra farkettim, ödemeyi yaptıktan sonra bir anormallik var deyip baktım.Kasada neden bırakmadınki
Ya bu maskeden ötürü bizde yapamaz oldukGüzel duruyormuş, ben makyaj yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki, önceleri işte hafifte olsam renklenirdim orda kestim, dışarı da kestim. Yemin ederim bb krem eyeliner rimel ruj sürmeye hasretim ama hiç yapmaya da halim yok
başlarini yesinlerde bitsin gitsin şu hastalik yeter artikBenimde karşı komşumun evinde her gün bı dolusma var
İranlılar gibi göze vurgu yapın.Ya bu maskeden ötürü bizde yapamaz olduk
Yapsak nereye yapcaz maskeden anca gözler görünüyor
Ki zaten maske olmasa da sosyallesebildigimiz ortam yok kime yapcaz
Kirpik lifting yaptırıyorum, evde de o yetiyo abdest alırken yıka tekrra rimel sur derdi olmuyo bari .
Gerçi ta Şubat sonu Ankara'ya giderken yaptırmıştım bak halen duruyor.
Yasaklardan heryer kapali , durmasaydi nereye yaptircaktim tekrar...bilmem.
İnsanlar artık ölsekte ölelim böyle hayat geçmez felsefesine büründüler. İlk zamanlar bütün arkadaşlarım bakanlığın verdiği otellerde kaldılar, ailelerine geçmesin diye. Şimdi herkes evine geçti artık, herkes artık bitti ne olacaksa olsun diyor.yürek yiyecekler sanirim iftarda, bende bugun annemin o tarafa gittim parkta 1 saat belki 1.5 saat oturdum geldim.
benmi aptalim bu insanlar mi akilli bilmiyorum.
birde aksama aradim komsusuyla parkta yuruyorlardi, komsusu bana insan gelirde anasinda 5 dk oturmaz mi biz bizimkilerle hep ic iceyiz ne olmus diyor, ve bunu diyen insan 2 kez covit atlatti.
anneme yedi sulalesiyle yiyip icip kalkan insanlar yuruyusmu yapiyosun maasallah sana sen boyle devam et dahada parka bile getirmem denizi dedim kapattim
Anladım canım..Aldıktan sonra farkettim, ödemeyi yaptıktan sonra bir anormallik var deyip baktım.
Bekar değilim allahtan, insanın cafe de yandaki adamla bakışmak bile çekiyor canı valla.Ya bu maskeden ötürü bizde yapamaz olduk
Yapsak nereye yapcaz maskeden anca gözler görünüyor
Ki zaten maske olmasa da sosyallesebildigimiz ortam yok kime yapcaz
Kirpik lifting yaptırıyorum, evde de o yetiyo abdest alırken yıka tekrra rimel sur derdi olmuyo bari .
Gerçi ta Şubat sonu Ankara'ya giderken yaptırmıştım bak halen duruyor.
Yasaklardan heryer kapali , durmasaydi nereye yaptircaktim tekrar...bilmem.
Gözüm yese o kadar sırayı, iptal işlemi yaptırırdım da çok kalabalıktı, kovid mi 40 tl mi diye düşünüp sağlığımı tercih ettimAnladım canım..
üşenmedim saydim tam 7 ton far kullanmış
bdv de bir konu vardi kiz sevgili bulamiyordu pandemiden kargocuya atla sucuya yavsa diyenler bile olduBekar değilim allahtan, insanın cafe de yandaki adamla bakışmak bile çekiyor canı valla.
Onu birgün denedim biliyormusun.İranlılar gibi göze vurgu yapın.
40 tl nın de degerı kalmadı..marketler astı fıyatlardaGözüm yese o kadar sırayı, iptal işlemi yaptırırdım da çok kalabalıktı, kovid mi 40 tl mi diye düşünüp sağlığımı tercih ettim
Aksine çok daha basit, koyu renkleri en sona bırakırsan ve altına sağlam sabitleyici sürersen çubuk gibi iz bırakıp dağıtma fırçasıyla hafif geç, böyle olur.üşenmedim saydim tam 7 ton far kullanmış
o makyaji yapmak gecisleri tamamlamak surekli yapmayan insan icin eziyet
Yok artık kargocuya kadar yoklukta mı milletbdv de bir konu vardi kiz sevgili bulamiyordu pandemiden kargocuya atla sucuya yavsa diyenler bile oldu
Ay keşke görseydim. Eve bilgisayarcı da çağırılabilirbdv de bir konu vardi kiz sevgili bulamiyordu pandemiden kargocuya atla sucuya yavsa diyenler bile oldu
Para artık gerçekten pul olmuş.40 tl nın de degerı kalmadı..marketler astı fıyatlarda
Ay yandaki adamla bakismak demisken şu klipteki ilk adamla klibin sonlarına doğru gelen adama bakınca attan inip essege binilir mi dedim.Bekar değilim allahtan, insanın cafe de yandaki adamla bakışmak bile çekiyor canı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?