Geçinemeyenler kulübü

ben direk kendi evime geldim ona ragmen boyle oldu.
senin ki alisamamaktan bence daha yeni.
Deniz muhiti değiştirmen lazım. Ondan da olabilir. Daha nezih bir muhit arıyorsun bence. Çünkü biz ilk evlendik 2 aileden uzak biraz da gerici bir ilde üç sene görev yaptık. Evden çıkıp sosyalleşecek yer yoktu. Ona rağmen benim evim canım evim diye gezerdim. Utanmasam pembik gelin olurdum Mutlaka bir sebebi olmalı ya

Ben de sapık ev sahibime rağmen severdim evimi. Öğretmenevinden selam

Ben de sapık ev sahibime rağmen severdim evimi. Öğretmenevinden selam
Bak ablam boşandı, annemler oldukça büyük bir evdeler. Kızıyla aynı evde devam. Yada bir arkadaşım var bekar, başka ilde görevliydi. Bir şekilde ailesinin yaşadığı ile atandı. Kendi evimden aile evine dönemem dedi bekar ama kendine 1+1 ev tuttu. Annesine de arada uğruyor.

Aile evi kesinlikle ve kesinlikle yalnız yaşanıp döndükten sonra olmuyor. Bir mutfağa iki kadın fazla illa ki çatışmalar oluyor.

Bence mantıklı canım ya bende boşansam Allah korusun temelli gelemem herhalde ekonomik özgürlük bu yüzden çok önemli

Bence mantıklı canım ya bende boşansam Allah korusun temelli gelemem herhalde ekonomik özgürlük bu yüzden çok önemli
Cuma geçti gittin mi ultrasona, bebek nerde sağda mı solda mı? Bu denizinki, sağdaydı oğlan oldu?

Eklentiler

• 245EDEC4-DB11-413D-A10C-74CC7EA4749D.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 32
Gidemedim ankaraya gelince erteledim salı gününe Aa dur Bi inceleyim kaçınca hafta Khomyuk
Burda 7 haftalıktı sanıyorum. Doktora kesede yerine göre yüzde 75 erkek dedi. Ben yıkıldım tabii inanmadım, 11. Haftada gösterdi koca kafalım

Burda 7 haftalıktı sanıyorum. Doktora kesede yerine göre yüzde 75 erkek dedi. Ben yıkıldım tabii inanmadım, 11. Haftada gösterdi koca kafalım
Erkekler erken gösteriyormuş genelde demi ama bak senin kese tam yuvarlak benimki fasülye gibiydi en son salı günü görürüm inşallah bidaha

Kesenin içinde bebeğin konumundan anlıyor. Oğlanlar sağda kızlar solda duruyor sanırım.
Khomyuk Bi yerde okumuştum doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama doktorlar ilk Bi kaç muayenede hemen hemen anlarmış cinsiyeti ama söylemezlermiş onlar da mı böyle bakıyo acaba

Khomyuk Bi yerde okumuştum doğruluğu ne kadar bilmiyorum ama doktorlar ilk Bi kaç muayenede hemen hemen anlarmış cinsiyeti ama söylemezlermiş onlar da mı böyle bakıyo acaba
Benim doktorum annemin arkadaşıydı. Beni doğurtan doktordu yani öyle söyleyeyim. Ondan bana erken bilgi verdi. Diğer gebelerine o da yasal kürtaj süresi dolunca söyler tabii. Bu bana özel nir durumdu

Benim doktorum annemin arkadaşıydı. Beni doğurtan doktordu yani öyle söyleyeyim. Ondan bana erken bilgi verdi. Diğer gebelerine o da yasal kürtaj süresi dolunca söyler tabii. Bu bana özel nir durumdu
Bide Khomyuk ben özel doktorun muayenehanesine gidiyorum acayip net ultrason fotosu bide devlete gidiyim dedi allahımmm kese bile net anlaşılmıyor hangi çağda kalmış o makina lar ya

Bence de evlilik sevmemenden kaynaklanıyor deniz. Hadi ilk aylarda dediğin yaşanır belki de sonrasında insan kendi evini daha çok benimsiyor, kendi evini arıyor.
nasil seveyim bilmiyorum ki evliligi, bugun evlilik yil donumum bilin bakalim kim unuttu
hediye falan beklemiyorum yanliş anlasilmasin ozel gun kutlamalarini sevmem zaten de insan bir evlilik yil donumumuz kutlu olsun falan der.

nasil seveyim bilmiyorum ki evliligi, bugun evlilik yil donumum bilin bakalim kim unuttu
hediye falan beklemiyorum yanliş anlasilmasin ozel gun kutlamalarini sevmem zaten de insan bir evlilik yil donumumuz kutlu olsun falan der.
Hediye bekleyebilirsin tabiki ki bekle de yani. Ben olsam kartını alır gidip kendime hediye alırdım. Nasıl alısırsa öyle gidiyor adamlar maalesef

Hediye bekleyebilirsin tabiki ki bekle de yani. Ben olsam kartını alır gidip kendime hediye alırdım. Nasıl alısırsa öyle gidiyor adamlar maalesef
aman onun olsun hediyesi, hatirlamadigi gunu ben neden yuceltip birde kendime hediye alip taçlandirayim ki.

Ya deniz siz ipin ucunu nerede kaçırdınız?
Hediye beklemek hakkın.
Ben sevgili olduğumuz gün de evlendiğimiz günde beklerim. Hele unutsun alnını da karışlarım. Sen içine attıkça o da sorun yol sanıyor bence. Konuşmalısın.

Hep mi böyleydi? Mesela ilk evlilik yıldönümünüz nasıldı ne zaman unutulmaya başlandı
ilk evlendigimiz sene dogum gunumde evlendikten yaklasik 4 ay sonra al dogum gunu hediyen diye fatura tutusturmustu elime, gercekten hediye getirmese bir dogum gunun kutlu olsun dese bir hediye bile almadin demem, fatura getirip elime tutusturmakda ne yani?
sonra ben bu olayi her yerde anlatip kendini rezil edince bir ozel gunde cicek yolladi.
sonra bi ara isin afedersin boku cikti kışın limon yeriz diye koca limon agaci yollamis eve
limon agaci gelince o kadar sinir oldum ki oda bitleniyormuymus,pireleniyormuymus neymis 1 hafta duramadi evde.
sonuc olarak hep hanzoydu.
gorumcem 2 3 gun onceden arayip abi yengeme ne aldin su gune demese hatirlamaz.
bak bi sene ramazana denk geldi onlarda unuttu sanirim normalde hic es gecmezler boyle seylero haklarini yemeyeyim hatirlatan olmayinca unuttu

Bir de unutulacak gün de değil, 23 nisandan iki gün sonra. Normalde bir insanın bu bayram geldi mi en azından iki gün kala uyanması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…