- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #27.101
Ay ondan bende hep var.Göbeğimde sanki yemeği kaçırırsın soda falan fayda etmez ayva göbek mi ne diyolar çıkar ya ondan oldu
Yakın arkadaşım benim evime kalmaya geldiğinde beş aylık hamileydi ve göbeği hiç yoktu .Göbeğimde sanki yemeği kaçırırsın soda falan fayda etmez ayva göbek mi ne diyolar çıkar ya ondan oldu
Benim maşalahım var canım kilo olarak aynıyım ama nedense göbek oluştuYakın arkadaşım benim evime kalmaya geldiğinde beş aylık hamileydi ve göbeği hiç yoktu .
Ablaminda öyle .
Beş bucuktan sonra oldular hemen hemen
Sağlıklı olsun da annesiBenim maşalahım var canım kilo olarak aynıyım ama nedense göbek oluştuhareketsizlikten de olabilir zaten kiloya da meyilliyim tosuncuk olmasaydım doğuma kadar
Amann hic dusunemeyecegim valla burdaki stres yetiyor.Bende ya dur cennetlik oldugumdan emin olmadan kıyamet kopsun istemiyorum diyecektim
Hergun korkudan catliyorum zaten oh bugünde olmemisim diyerek uyanıyorum
Ben güvenmiyorum da neyseSağlıklı olsun da annesi
Hiiiic önemli değil iki aya kilolarını verirsin dogurunca hadi maksimum üç ay .
Sana guveniyoruz
Deniz korkutuyorsun beniAmann hic dusunemeyecegim valla burdaki stres yetiyor.
Birde orayimi dusuneyim.
Belkide hepimiz bu dunyaya cehennemi yaşamaya gelmişizdir.
Burdayim canim.chamallows nere gittin
Napayim yahu birde orayimi dusuneyim yanacam mi yanmayacam miDeniz korkutuyorsun beni
Sana her biseyler yakışır beybiBen güvenmiyorum da neyse
Ah zorunlu sağlıklı olsun da 100 kilo oluyum isterse
Ayy ne güzelAmann hic dusunemeyecegim valla burdaki stres yetiyor.
Birde orayimi dusuneyim.
Belkide hepimiz bu dunyaya cehennemi yaşamaya gelmişizdir.
Ta ta ta taaaanNapayim yahu birde orayimi dusuneyim yanacam mi yanmayacam mi
Gidince görürüz süprizi
Yanacak mi belli değil .Ta ta ta taaaankız ne süprizi güzel şeye sürpriz denir yanmanın nesi güzel
Bizim grubun kadınlarına herşey yakışırSana her biseyler yakışır beybi
Belki yanmamTa ta ta taaaankız ne süprizi güzel şeye sürpriz denir yanmanın nesi güzel
Yüzde olmazsın artık gözünü seveyim etmeBizim grubun kadınlarına herşey yakışırdaaaaaaa az önce gaza geldim 100 kilo kime yakışır ya
Herkes bir dal alacak bebisim kurtulus yok hafif bronzluk iyidirYanacak mi belli değil .
Nereye gideceği sürpriz
Onu kastediyor
Onlar dini bilmiyordu diye muaf tutulur olan yine sana bana olur da neyseBelki yanmam
Bana sira gelene kadar af cikar zaten.
Daha ilk kafileler falan var
Ahahah iyi gaza geldim uğraş dur kaç senede verilir o kilolar ayyy yok iyiyim ben ayda 1 idealmişYüzde olmazsın artık gözünü seveyim etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?