- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #27.141
Benim var lekemİlk çıktığı zaman çok cazipti ya
Marketteyiz karpuzu yeni farkettim gözlerim büyümüş karpuzzzz diye yok zaten yeni çıkmış tadı olmaz kucağına almış tarttırdı 68 TL
Şimdi 6 tane alırım o fiyata diyo
Siz inanıyomusunuz bu leke olayına ni yerine sürer kaşırsan izi çıkıyormuş ya
Artık elmalı gazoz gibi bişey iciriyorlar canım seve seve içersinNormal şekerli su mu hiç bi fikrim yok niye kötü ki tadi
Sabah Bi bakıyım iyi hatırlattınız kızlar
Kizilayda onur carsisinin yaninda çop sisciler var bilirmisin bilmiyorum.Ayyy senle löplöp yoğurtlu tantuniler kebaplar gomsek Ohh.anlattikca buraya bağladım ama
Sanırım oluyo ama ne garip demi mesela bide gül koklama diyolar bu da kardeşim de var ensesinde ne alakaysa annem ensesini mi kaşıdı naptıysa artıkBenim var lekem
Annem denemiş vişne mi erik mi ne. Kasimis sonra çok gorunmeyecek genital bölgeye yakın bı kısmını bacağının.
Tamda orada bacağımda çiçek açmış gbi bı leke var.
Tenim beyaz .
O leken buğday ten renginde.
Kesin burda eski o şekerli şey vardırArtık elmalı gazoz gibi bişey iciriyorlar canım seve seve içersin
Yaaa ben bilmiyorum adı ne ki .gideyimKizilayda onur carsisinin yaninda çop sisciler var bilirmisin bilmiyorum.
Masaya yagli kagidi serer onune alabildigine kozlenmis sebze ve yesillik koyarlar, salaş bir ortam.
Çok ozledim be pandemi bitsin gidip 3 4 porsiyon yiyecegim kopuklu ayranla hopurdete hopurdete
Bence heryerde artık öyledir .Kesin burda eski o şekerli şey vardırnuri alço uğramamıştır daha buraya
Adini hic bilmiyorum bakmam zaten orda bir suru oyle yer var.Yaaa ben bilmiyorum adı ne ki .gideyim
Hem öyleyse bile amaaan hiç mi pekmez içmedikKesin burda eski o şekerli şey vardırnuri alço uğramamıştır daha buraya
Haa evet annem gül koklamiiiiis.Sanırım oluyo ama ne garip demi mesela bide gül koklama diyolar bu da kardeşim de var ensesinde ne alakaysa annem ensesini mi kaşıdı naptıysa artık
Ama bu leke sanırım büyüdükçe geçiyo denizde hiç küçülme farkettin mi lekesinde benim kuzenimde vardı böyle sen atınca ona benzettim yüzündeydi doktora gitti 7 8 yaşlarında doktor korkulacak birsey değil zamanla büyüyüp derin genişledikçe kaybolur demişti ilaç falan vermedi cidden şimdi 15 16yaşlarında leke falan kalmamışEki Görüntüle 2866989
Tam olarak boyle bisey.
Dogum lekesi hafif kahve rengi olur.
Mongol lekeleri mor yada kirmizi
Sever misin zorunlu benim pek aram yok çocukluğumdan beri anca yoğurda falan dökünceHem öyleyse bile amaaan hiç mi pekmez içmedik
Ya çok değişik bebeğe nasıl geçiyoHaa evet annem gül koklamiiiiis.
Bişey yeyince değil gül koklayıp kasimis
Bacağımda ki ondan çiçek açmış gbiymis
Denizin poposuyla ensesinde saclarinin arasinda var.Ama bu leke sanırım büyüdükçe geçiyo denizde hiç küçülme farkettin mi lekesinde benim kuzenimde vardı böyle sen atınca ona benzettim yüzündeydi doktora gitti 7 8 yaşlarında doktor korkulacak birsey değil zamanla büyüyüp derin genişledikçe kaybolur demişti ilaç falan vermedi cidden şimdi 15 16yaşlarında leke falan kalmamış
Ayy hiç bekleme git ye hepimizin yerinebebeklinick dürüm sarayı
Severim kuzumSever misin zorunlu benim pek aram yok çocukluğumdan beri anca yoğurda falan dökünce
Ya çok değişik bebeğe nasıl geçiyo
E göbekte çıksaydı kötüydü ama .Denizin poposuyla ensesinde saclarinin arasinda var.
Sadece rengi bu kadar kirmizi degil artik.
Bende kayseride bir gul koklayip karnimi kasimistim, kaynanam hemen baslamisti bebede leke birakacaksiniz diye
Gece gece acıktık mı biz acabaSeverim kuzum
Ama yoğurda dökmeyi.
Yada tereyağını eritip içine bazlamalari minik minik dograyip bı iki. Çevirip sonra pekmezi üstüne boşaltıp karıştıra karıştıra bı dk cik filan.
Tabağa koyuyorum öyle seviyorum
Benim olsa umursamazdım herhalde zorunlu yaE göbekte çıksaydı kötüydü ama .
Artık ömür boyu sadece mayo giyecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?