- Konu Sahibi chamallows
-
- #28.381
Aaa ilk defa duyuyorum arastiriyim bi teşekkür ederimKiraz çekirdeği diye aratırsanız, yastık patik vb ürünleri görürsünüz.
Gaz sancısında rahatlatıcı olarak kullanılıyorz.
İşin özü bildiğimiz kirazın çekirdeği, biraz ısıtılıp, bebeğin karnına ya da ayaklarına koyularak gaz konusunda yardımcı takviye oluyor.
Sinirliyim chamm. Sen nasilsinCaaanım hanımlar nasılsınız ?
Biz kimse değilmiyizSinirliyim chamm. Sen nasilsin
Sen yazmasan kimse yazmamış be
Senin yazdığını soneadan gördüm ifade attım hatta da . Yine de kimse yazmamış, alıntı vs yapilmamis, durağan sayfaBiz kimse değilmiyiz
Bende iyiyim, hayirdir insallah meye sinirlendinSinirliyim chamm. Sen nasilsin
Sen yazmasan kimse yazmamış be
Yasaklar kalktığında beri böyleSenin yazdığını soneadan gördüm ifade attım hatta da . Yine de kimse yazmamış, alıntı vs yapilmamis, durağan sayfa
teyzemle konuşmuyorum ben biliyosundur anlatmisimdir heralde.Bende iyiyim, hayirdir insallah meye sinirlendin
Öfff ne sinir hareket ya, muhattap olmak istesem senin telefonu vermeni beklemem kendim ararım zaten.teyzemle konuşmuyorum ben biliyosundur anlatmisimdir heralde.
Bı ara seninle teyzelerimizi konuşmuştuk.
Neyse telefonda aannemle konuşuyordum, bı anda telefonu teyzeme verdi
Kan beynime sıçradı yaolayın sicagiyla o an yazdım sinirliyim diye buraya
Sen naparsın burcuuu, minnoşun nasılBiz kimse değilmiyiz
İsteeeeee. Bide halbuki anneannem teyzem de şuan .annem ara deyip duruyordu iki aydır .bende telefonu teyzem açacak hayatta arayamam dedim.Öfff ne sinir hareket ya, muhattap olmak istesem senin telefonu vermeni beklemem kendim ararım zaten.
Napıyım deniz kp geldiSen naparsın burcuuu, minnoşun nasıl
Napıyım deniz kp geldibakalım neler bekliyo bizi ilerleyen günlerde
Minnoşum iyi hissetmeye başladım çok güzel bi duyguBi detaylı kaldı aşımı falan oldum da sen napıyosun
Yok kuzu sıcak seni çarptı herhaldeMinnoşun kiiiiim
Minnoşum, iyi hissetmeye başladım .Yok kuzu sıcak seni çarptı herhaldehamileyim ya bebeği soruyo
Bende dün dısarda yaptim kahvaltiyi khomyuk, kizida anneme sattimSelam, ben iyiyim sizler nasılsınız kızlar? Pazar kahvaltısını dışarda yapıp tüm gün gezmeyi özlemişim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?