- 19 Mayıs 2020
- 48.168
- 216.873
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.941
Hiç donmadım.hamileykenkiz cocuga hamile olan kadin üşürmüs bende donuyordum
Yok dolandırlmazsın ama ekrandaki şeyler gerçektekinden farklı olabiliyormuş . Ben hiç ordan alışveriş yapmadım ama yapan çok kişi tanıyorumBende o wishten çok korkuyorum dolandirilcam diye
benim hamilelik yaz ayina denk geldi, ellerim ona ragmen buz gibiydi yorganla yatiyodumHiç donmadım.
Shetless yontemi %75 oranda etkili olduğu söylenmektedir. Bu yöntemin temeli X kromozomunun Y kromozomundan daha uzun yaşadığı gerçeğine dayanmaktadır.Ben ona hiç dikkat etmedim ama benim oğlan tam adetim geldi gelecek derken korunmadıydım icin oldu
Bedava olanlar var ama ben cesaret edip alamıyorum artık zaten bide vergi cikacak ona canım maalesefGeçen aliexpresten kalıcı oje set isteyeyim dedim aletli falan, tüm set çok uygun 300 tl mi ne.
Yahu kargo ücreti çıktı 130 tl, anında kapattım.
Halbuki bizim ülkeye göre gene ucuz ama kargo parası 5 tl bile olsa koyuyor arkadaş insana
Bu bilimsel kanıya göre yap sen bakalım süpriz yumurtadan ne çıkacakShetless yontemi %75 oranda etkili olduğu söylenmektedir. Bu yöntemin temeli X kromozomunun Y kromozomundan daha uzun yaşadığı gerçeğine dayanmaktadır.
Bu bilgi ışığında kız çocuk olması için yumurtlama gününüzü hesaplayıp, belirlenen yumurtlama gününden 2-4 gün öncesinde ilişkiye girip sonraki günler cinsel perhizde bulunabilirsiniz.
İnşallah sene sonuna kadar dagilmazsak haber ederim bu yılın sonuna doğruBu bilimsel kanıya göre yap sen bakalım süpriz yumurtadan ne çıkacak
Parani kurtarabildin mi?Bedava olanlar var ama ben cesaret edip alamıyorum artık zaten bide vergi cikacak ona canım maalesefha bide gecen sene tam pandemi yeni başlamişken akıllı saatim için kordon söyledim gelmedi öncesinde hep sipariş verirdim gelirdi çok güzeldi ya
Heyecanla haberleri bekliyorumİnşallah sene sonuna kadar dagilmazsak haber ederim bu yılın sonuna doğru
Onun yorumları bizim ülkede iyi değil maalesef, gümrükte çok takılma yaşanıyormuş, neden bilmiyorum.Wish var mesela , sanırım Asya’dan geliyor Çin Kore gibi ülkelerden . Onun kargosu bedava mesela ..
Gene mi çocuk, konuşa konuşa hamile kalacaksınShetless yontemi %75 oranda etkili olduğu söylenmektedir. Bu yöntemin temeli X kromozomunun Y kromozomundan daha uzun yaşadığı gerçeğine dayanmaktadır.
Bu bilgi ışığında kız çocuk olması için yumurtlama gününüzü hesaplayıp, belirlenen yumurtlama gününden 2-4 gün öncesinde ilişkiye girip sonraki günler cinsel perhizde bulunabilirsiniz.
Ney, yorganla mı?benim hamilelik yaz ayina denk geldi, ellerim ona ragmen buz gibiydi yorganla yatiyodum
Ya zaten ucuzdu bide kupon vermisti onla almistım o mühim değil soruyorum yerel postanenize sorun diyor buralarda biyerde ama nerdeParani kurtarabildin mi?
Gene mi çocuk, konuşa konuşa hamile kalacaksın
Kızlar uykusuzluk yorgunluk ve stresten göz altlarım çökmüş . Arkadaşım gel tear through yani dolgu yapalım diyor . Sizce işe yararmı? Güvenilir bir yöntemmi? Bu uygulamayı duyan varmı ?
Işık dolgusu güzel sonuçlar veriyor o ise yaptırda biZede at bakak nasıl olmuş diyeKızlar uykusuzluk yorgunluk ve stresten göz altlarım çökmüş . Arkadaşım gel tear through yani dolgu yapalım diyor . Sizce işe yararmı? Güvenilir bir yöntemmi? Bu uygulamayı duyan varmı ?
Aman istemem, ben bıktım bebeden, yatılı okul düşünüyorumSene sonuna sözteyze yapacam sizi
Işık dolgusu mu o?Kızlar uykusuzluk yorgunluk ve stresten göz altlarım çökmüş . Arkadaşım gel tear through yani dolgu yapalım diyor . Sizce işe yararmı? Güvenilir bir yöntemmi? Bu uygulamayı duyan varmı ?
İnanılmaz ise yarayacak.tereddutsuz yaptır .
Ama yapan yerle ilgili bı araştırma yap
Kullandığı dolgu malzemesi elbette çok mühim
İsmi Türkiye’de o sanırım . Tamam yapınca özelde in atarım fotoyuIşık dolgusu güzel sonuçlar veriyor o ise yaptırda biZede at bakak nasıl olmuş diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?