- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.921
aynen hatta 4 tane aliyosun 2 serli alsan normal fiyatina tekabul ediyo, indirim yokken ucretsiz kargoyla yolluyo o fiyata tek paketi, 2 katini aldim 30 lira kargo diyoindirim degil bindirim
Bence daha iyi olmuşevet ekonomiydi 2 hafta once falan geyik topigine tasindi.
ekonomiyle alakali konusma kalmadi ortada :)
aynen hatta 4 tane aliyosun 2 serli alsan normal fiyatina tekabul ediyo, indirim yokken ucretsiz kargoyla yolluyo o fiyata tek paketi, 2 katini aldim 30 lira kargo diyoindirim degil bindirim
Bazı seneler oğlan bazı senelerde kız senesi oluyor derler . Gerçeklik payı varmı bilmiyorumYa ne dikkatimi çekti arkadaşlarım hep oğlan doğurdu
Bana mı tesadüf acaba
Yoksa gerçekten erkek bebek doğumu mu daha fazla
ne kadar dogru bilmiyorum ama genel olarak bir sene kiz cocuk bir sene erkek cocuk fazla dogum olurmus, uydurmada olabilirYa ne dikkatimi çekti arkadaşlarım hep oğlan doğurdu
Bana mı tesadüf acaba
Yoksa gerçekten erkek bebek doğumu mu daha fazla
aynen gecinemiyoruz diyip sonra laylayloma donunce olmuyodu ekonomi basligindaBence daha iyi olmuş
Bende folio da denk geldimBazı seneler oğlan bazı senelerde kız senesi oluyor derler . Gerçeklik payı varmı bilmiyorum
Yani , zaten geçinemiyoruz bari bunla kafayı sıyırmayalımaynen gecinemiyoruz diyip sonra laylayloma donunce olmuyodu
erkek cocuk spermeleri daha dayaniksiz olurmus o oyuzdenBende folio da denk geldim
Şey bilgisi vardı yumurtlama döneminizden 3-gün önce kıza hamile kalırsınız .
Yumurtlama gününden birgün önce bu tam yumurtlama döneminde oğlana hamile kalırsınız .
Ne kadar doğru bilemiyorum tabi
gecinemiyoruz diyip fiyatlardan bahsedip psikolojimizi bozup hep birlikte guzelce deliriyoduk sanirimYani , zaten geçinemiyoruz bari bunla kafayı sıyırmayalım
Kadınlar olarak spermken bile güçlüyüz ya şuna bak.erkek cocuk spermeleri daha dayaniksiz olurmus o oyuzden
Ben ona hiç dikkat etmedim ama benim oğlan tam adetim geldi gelecek derken korunmadıydım icin olduBende folio da denk geldim
Şey bilgisi vardı yumurtlama döneminizden 3-gün önce kıza hamile kalırsınız .
Yumurtlama gününden birgün önce bu tam yumurtlama döneminde oğlana hamile kalırsınız .
Ne kadar doğru bilemiyorum tabi
Geçen aliexpresten kalıcı oje set isteyeyim dedim aletli falan, tüm set çok uygun 300 tl mi ne.Öf sorma ya babama 2bin tl lik telefon aldim bi baktim kargo ucreti var o ladar para verip kargo ücreti cikması beni deli ediyor cogu gez almiyorum hatta
erkek cocuk spermi sicaga dayanamiyormus sanirim uzun sure, kiz cocugu sicagi sever deyimide ordan geliyoe heraldeKadınlar olarak spermken bile güçlüyüz ya şuna bak.
Ben sıcak sevmiyorum, demek ki ben Mahmut um.erkek cocuk spermi sicaga dayanamiyormus sanirim uzun sure, kiz cocugu sicagi sever deyimide ordan geliyoe heralde
Galiba tam erkek olacakmistim benerkek cocuk spermi sicaga dayanamiyormus sanirim
Wish var mesela , sanırım Asya’dan geliyor Çin Kore gibi ülkelerden . Onun kargosu bedava mesela ..Geçen aliexpresten kalıcı oje set isteyeyim dedim aletli falan, tüm set çok uygun 300 tl mi ne.
Yahu kargo ücreti çıktı 130 tl, anında kapattım.
Halbuki bizim ülkeye göre gene ucuz ama kargo parası 5 tl bile olsa koyuyor arkadaş insana
AyyBen sıcak sevmiyorum, demek ki ben Mahmut um.
hamileykenBen sıcak sevmiyorum, demek ki ben Mahmut um.
Bende o wishten çok korkuyorum dolandirilcam diyeWish var mesela , sanırım Asya’dan geliyor Çin Kore gibi ülkelerden . Onun kargosu bedava mesela ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?