Geçinemeyenler kulübü

Ya ne dikkatimi çekti arkadaşlarım hep oğlan doğurdu
Bana mı tesadüf acaba
Yoksa gerçekten erkek bebek doğumu mu daha fazla
aynen hatta 4 tane aliyosun 2 serli alsan normal fiyatina tekabul ediyo, indirim yokken ucretsiz kargoyla yolluyo o fiyata tek paketi, 2 katini aldim 30 lira kargo diyo indirim degil bindirim

Ya ne dikkatimi çekti arkadaşlarım hep oğlan doğurdu
Bana mı tesadüf acaba
Yoksa gerçekten erkek bebek doğumu mu daha fazla
aynen hatta 4 tane aliyosun 2 serli alsan normal fiyatina tekabul ediyo, indirim yokken ucretsiz kargoyla yolluyo o fiyata tek paketi, 2 katini aldim 30 lira kargo diyo indirim degil bindirim

Bazı seneler oğlan bazı senelerde kız senesi oluyor derler . Gerçeklik payı varmı bilmiyorum
Bende folio da denk geldim
Şey bilgisi vardı yumurtlama döneminizden 3-gün önce kıza hamile kalırsınız .
Yumurtlama gününden birgün önce bu tam yumurtlama döneminde oğlana hamile kalırsınız .

Ne kadar doğru bilemiyorum tabi

erkek cocuk spermeleri daha dayaniksiz olurmus o oyuzden

Ben ona hiç dikkat etmedim ama benim oğlan tam adetim geldi gelecek derken korunmadıydım icin oldu

Öf sorma ya babama 2bin tl lik telefon aldim bi baktim kargo ucreti var o ladar para verip kargo ücreti cikması beni deli ediyor cogu gez almiyorum hatta
Geçen aliexpresten kalıcı oje set isteyeyim dedim aletli falan, tüm set çok uygun 300 tl mi ne.
Yahu kargo ücreti çıktı 130 tl, anında kapattım.
Halbuki bizim ülkeye göre gene ucuz ama kargo parası 5 tl bile olsa koyuyor arkadaş insana

Wish var mesela , sanırım Asya’dan geliyor Çin Kore gibi ülkelerden . Onun kargosu bedava mesela ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…