- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.961
Benim tencerelerim.. Ali expressten bagimsiz bı mevzu tabi ama kayıp... Kargo şirketi teslimmm ettiğini iddia ediyomus.Ya zaten ucuzdu bide kupon vermisti onla almistım o mühim değil soruyorum yerel postanenize sorun diyor buralarda biyerde ama nerde
Arkadaşım yapıyor. Normalde cerrah ama bu işi hobi olarak yapıyor . Çokta maharetli, hastaları çok memnun.İnanılmaz ise yarayacak.tereddutsuz yaptır .
Ama yapan yerle ilgili bı araştırma yap
Kullandığı dolgu malzemesi elbette çok mühim
Evet oymuş ismi .Işık dolgusu mu o?
Işık dolgusu şöyle, gözaltı morarma ve koyu halka problemini gidermiyor ama çöküşleri topluyor.Evet oymuş ismi .
En iyisi öyle biliyomusun.Aman istemem, ben bıktım bebeden, yatılı okul düşünüyorum
O zaman muhakkak yaptır tereddüt edilecek bişey değil .Arkadaşım yapıyor. Normalde cerrah ama bu işi hobi olarak yapıyor . Çokta maharetli, hastaları çok memnun.
Yanarcık nasıl bişey ? Beze gibi bişey mi ?Işık dolgusu şöyle, gözaltı morarma ve koyu halka problemini gidermiyor ama çöküşleri topluyor.
İşin ehli biri yapmazsa alt göz kapağından bombidik bir yanacık ortaya çıkıyor, doktor çok önemli.
Bence gitsin başka birini bulsunO zaman muhakkak yaptır tereddüt edilecek bişey değil .
Ablam esmer göz altları mor ve çok zor günler geçirdiği için epey çöktü de garibimin göz altları yaptiriyor .misler gibide oluyor köpek kocası kurban olsun hain.
Yine dellendim bakellerim titredi
Yok yok, göz bitiminden itibaren yanak başlıyor gibi. Şuan kime baksak öyle mesela inanılmaz şiş gibi görünen elmacık kemiğiyle birleşen gözaltları var.Yanarcık nasıl bişey ? Beze gibi bişey mi ?
hadi bakalim inşallahSene sonuna sözteyze yapacam sizi
Arkadaşımın dediğine göre bazı göz atlarına yapılan uygulama eriyip elmacık kemiklerine iniyor. Zaten iri olan elmacıklar dahada iri görünüyormuşYok yok, göz bitiminden itibaren yanak başlıyor gibi. Şuan kime baksak öyle mesela inanılmaz şiş gibi görünen elmacık kemiğiyle birleşen gözaltları var.
Bulur umarım yorum yapa yapa yapa ikna edemiyorum ablacığımiBence gitsin başka birini bulsun
Evet evet tam olarak demek istediğim buydu, örnek görsel arıyorum.Arkadaşımın dediğine göre bazı göz atlarına yapılan uygulama eriyip elmacık kemiklerine iniyor. Zaten iri olan elmacıklar dahada iri görünüyormuş
ucretsiz gonderim olani yokmuydu kiGeçen aliexpresten kalıcı oje set isteyeyim dedim aletli falan, tüm set çok uygun 300 tl mi ne.
Yahu kargo ücreti çıktı 130 tl, anında kapattım.
Halbuki bizim ülkeye göre gene ucuz ama kargo parası 5 tl bile olsa koyuyor arkadaş insana
Göz altı ışık dolgusu da kullanılan malzeme ile elmaciga yapılan dolgu malzemesinin farklı olduğunu biliyorum ben.Arkadaşımın dediğine göre bazı göz atlarına yapılan uygulama eriyip elmacık kemiklerine iniyor. Zaten iri olan elmacıklar dahada iri görünüyormuş
Bulabilirsen sevinirimEvet evet tam olarak demek istediğim buydu, örnek görsel arıyorum.
Neresine yorum yapılır bilmiyorum . Umarım ablan için en hayırlısı olurBulur umarım yorum yapa yapa yapa ikna edemiyorum ablacığımi
çocuklarım var oy çocuklarım .
cocuklarinin başında duruyor mu peki o adam?
İnan durmuyor her akşam bı kadın var onunla görüşüyor .
Artık ne diyebilecegimi bilemiyorum bdv de okuduklarimizda daha ablamin hikayesi gibisine ben rastlamadım.inan sizde rastlamadiniz Allah yardımcısı olsun çalışan mertebeli bir kadın üstelik .
Hani calismayanin bahanesi oluyor ya ondan vurguluyorum yanlis anlasilmak istemem
Evet farklı dolgularmış. Kaysa bile farketmez zaten kemiklerim dolgun sayılmazGöz altı ışık dolgusu da kullanılan malzeme ile elmaciga yapılan dolgu malzemesinin farklı olduğunu biliyorum ben.
Ama arkadaşın işin ehli olduğuna göre doğru diyodur .
Ama elmaciklara yapılan dolgulara zaten bayılıyorum ben .
Boşver kayarsa kaysin sonuçta erimiş kaybolmuş olmayacağı için bir kaybın yok.
Hem denemiş tecrübe etmiş olursun hemde yeni elmaciklarin olur noolmus .
Elmaciklarimla döverim sizi diye hergun yazarsın artık buraya
Ben böyle kişilere üzülmüyorum maalesef üzgünüm canım çalışan kadın ne diye çekiyor bunuBulur umarım yorum yapa yapa yapa ikna edemiyorum ablacığımi
çocuklarım var oy çocuklarım .
cocuklarinin başında duruyor mu peki o adam?
İnan durmuyor her akşam bı kadın var onunla görüşüyor .
Artık ne diyebilecegimi bilemiyorum bdv de okuduklarimizda daha ablamin hikayesi gibisine ben rastlamadım.inan sizde rastlamadiniz Allah yardımcısı olsun çalışan mertebeli bir kadın üstelik .
Hani calismayanin bahanesi oluyor ya ondan vurguluyorum yanlis anlasilmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?