Geçinemeyenler kulübü

Ya zaten ucuzdu bide kupon vermisti onla almistım o mühim değil soruyorum yerel postanenize sorun diyor buralarda biyerde ama nerde
Benim tencerelerim.. Ali expressten bagimsiz bı mevzu tabi ama kayıp... Kargo şirketi teslimmm ettiğini iddia ediyomus.
E teslim ettikleri kişi ben veya eşim değil.zaten o tarihte yurt dışındaydik .

Hayır uyduruktu da aldığım tencereler marka filan değildi .kim niye üstüne yattı bilmem.kayip.

Firma yeniden bize gönderim sağladı ama halen merak ediyorum kafamdadir.

Aman istemem, ben bıktım bebeden, yatılı okul düşünüyorum
En iyisi öyle biliyomusun.
Teyzem iki cocugunuda yatılı fen lisesine yolladı İzmir'e.
Teyzem iç Anadolu'da çocuklar ta nerde derken sonra üni kazandilar .
Unide bitti şimdi çocuklar İstanbul'da yaşıyor .

Çok rahat yaşadı teyzem akıllı kadınmış takdir ediyorum

Arkadaşım yapıyor. Normalde cerrah ama bu işi hobi olarak yapıyor . Çokta maharetli, hastaları çok memnun.
O zaman muhakkak yaptır tereddüt edilecek bişey değil .

Ablam esmer göz altları mor ve çok zor günler geçirdiği için epey çöktü de garibimin göz altları yaptiriyor .misler gibide oluyor köpek kocası kurban olsun hain.

Yine dellendim bak ellerim titredi

Yanarcık nasıl bişey ? Beze gibi bişey mi ?

Bence gitsin başka birini bulsun

Yok yok, göz bitiminden itibaren yanak başlıyor gibi. Şuan kime baksak öyle mesela inanılmaz şiş gibi görünen elmacık kemiğiyle birleşen gözaltları var.
Arkadaşımın dediğine göre bazı göz atlarına yapılan uygulama eriyip elmacık kemiklerine iniyor. Zaten iri olan elmacıklar dahada iri görünüyormuş

Bence gitsin başka birini bulsun
Bulur umarım yorum yapa yapa yapa ikna edemiyorum ablacığımi
çocuklarım var oy çocuklarım .
cocuklarinin başında duruyor mu peki o adam?
İnan durmuyor her akşam bı kadın var onunla görüşüyor .

Artık ne diyebilecegimi bilemiyorum bdv de okuduklarimizda daha ablamin hikayesi gibisine ben rastlamadım.inan sizde rastlamadiniz Allah yardımcısı olsun çalışan mertebeli bir kadın üstelik .

Hani calismayanin bahanesi oluyor ya ondan vurguluyorum yanlis anlasilmak istemem

ucretsiz gonderim olani yokmuydu ki

Arkadaşımın dediğine göre bazı göz atlarına yapılan uygulama eriyip elmacık kemiklerine iniyor. Zaten iri olan elmacıklar dahada iri görünüyormuş
Göz altı ışık dolgusu da kullanılan malzeme ile elmaciga yapılan dolgu malzemesinin farklı olduğunu biliyorum ben.
Ama arkadaşın işin ehli olduğuna göre doğru diyodur .

Ama elmaciklara yapılan dolgulara zaten bayılıyorum ben .
Boşver kayarsa kaysin sonuçta erimiş kaybolmuş olmayacağı için bir kaybın yok.
Hem denemiş tecrübe etmiş olursun hemde yeni elmaciklarin olur noolmus .
Elmaciklarimla döverim sizi diye hergun yazarsın artık buraya

Neresine yorum yapılır bilmiyorum . Umarım ablan için en hayırlısı olur

Evet farklı dolgularmış. Kaysa bile farketmez zaten kemiklerim dolgun sayılmaz

Ben böyle kişilere üzülmüyorum maalesef üzgünüm canım çalışan kadın ne diye çekiyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…