- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.001
Valla daha yere çömelip bide şuralarima da vursaniza demezse bende bişey bilmiyorumNeden olmasın
Peki sipariş üzerine yapabiliyormusun? Örneğin uzun kalın yün hırka ?Evet canım ogluma yapıyorum. hep suan igne oyası yapıyorum
Yine ben çayla ikram tüketiyorum gelll.karnım aç benim ya
Ben az önce mutfağı bir ziyaret edip geldimkarnım aç benim ya
Süt iç ya da sütlü kahve.karnım aç benim ya
Anneni ikinci üyelikten idare edersinaman yok ya gelecek sonra bana surekli whatsaptan ne bicim konusuyosun, neler soyluyosun, niye kocanla yatmiyon bla bla bla diyip duracak
Collagen tabletleri alıp bolca saç uzatalım . 10 kutu collagen = 1 kilo saçYeni iş buldum, perukçularda saçım kilosu 10 bine yükselmiş.
Bundan sonra uzun saçlı bir aile olacağız biz
Aa bana süt ve ayran bulantı yapıyorSüt iç ya da sütlü kahve.
yemem mi yaaa suan ne olsa yerim ama iste diyetYine ben çayla ikram tüketiyorum gelll.
Karalahana sardım yarının yemeği olarak ..pisti ve dokunmadık yani
Yersen ?
Bende saç çok şükür ki, bebeleri ve kocamı uzattırırsam tamamdırCollagen tabletleri alıp bolca saç uzatalım . 10 kutu collagen = 1 kilo saç
diyetSüt iç ya da sütlü kahve.
Diğer süt ürünlerinde yaşıyor musun bunu?Aa bana süt ve ayran bulantı yapıyor
Laktoz alerjimmi var dedim laktozsuz süt aldım ona da aynı bak
Diyetisyene gidiyor musun ?yemem mi yaaa suan ne olsa yerim ama iste diyet
Erkek saçının peruk halini düşünemiyorumBende saç çok şükür ki, bebeleri ve kocamı uzattırırsam tamamdır
Bence gayet sağlıklı, ekmeği kepek ya da çavdar ve 1 dilim tutarsandiyet
sütle karin moi doyar ya ekmek arasi tulum peynir roka maydonoz yapmak istiyorum suan
Niye koksun yahu, mis gibi kalın gür saçları var adamın, bir işe yarasınErkek saçının peruk halini düşünemiyorumkokar ayol teke gibi
Alerjin olsa sadece bagırsaklarda hissederdin . Seninki tadıyla alakalıdırAa bana süt ve ayran bulantı yapıyor
Laktoz alerjimmi var dedim laktozsuz süt aldım ona da aynı bak
Offf canımı cektirdinnnya ekmek arasi tulum peynir roka maydonoz yapmak istiyorum suan
diyetisyenin verdigi listeler beni cildirtiyo ya ben hergun kendime oglen baska yemek aksam baska yemek yapabilecek insanmiyimDiyetisyene gidiyor musun ?
Kendi kendine zayıflayabiliyoor musun çok özel değilse ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?