- 23 Ağustos 2020
- 6.759
- 12.740
- 248
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.021
Ne bilim benim oglanınkide gür ama teke gibide kokuyorNiye koksun yahu, mis gibi kalın gür saçları var adamın, bir işe yarasın
Tam benim yediğim saatlerde sen paydos ediyorsun, aferin bacım devam.diyetisyenin verdigi listeler beni cildirtiyo ya ben hergun kendime oglen baska yemek aksam baska yemek yapabilecek insanmiyim
aralikli oruc diyeti yapiyorum aksam 7 de yemeyi kesiyorum ertesi gun oglen 12 ye kadar
ikinci uyelik yok kiAnneni ikinci üyelikten idare edersin
Bizle buradan konuş
Oluyor mu öyle
İçtikten sonra oluyor kuzum.Alerjin olsa sadece bagırsaklarda hissederdin . Seninki tadıyla alakalıdır
AhahahahshNe bilim benim oglanınkide gür ama teke gibide kokuyor
dilim ama kime gore dilim mesela bir ekmekte bir dilim olabilirBence gayet sağlıklı, ekmeği kepek ya da çavdar ve 1 dilim tutarsan
Peynir, yoğurt , süzme yoğurt çok güzel yerim hiç sıkıntı yasamamDiğer süt ürünlerinde yaşıyor musun bunu?
İnek sütüne belki alerjin olabilir.
Ayva yedik bizde ama boğuluyorumkarnım aç benim ya
Ozaman laktoz yada süt ürünleri alerjin vardır . Benim mesela tüm süt ürünlerine alerjim varİçtikten sonra oluyor kuzum.
Öyle bir gaz oluyor ki midemde.
O gaz da bulantı yapıyor direkt .
Çok fena .
O yüzden çiğköfte lahmacun filan yerken ayran tuketmiyorum yanında.
chamallows çiğ köfte lahmacun demişken denize duyurulur
esimde yatarken levrek cupra sogan falan biseyler dedi zatenİçtikten sonra oluyor kuzum.
Öyle bir gaz oluyor ki midemde.
O gaz da bulantı yapıyor direkt .
Çok fena .
O yüzden çiğköfte lahmacun filan yerken ayran tuketmiyorum yanında.
chamallows çiğ köfte lahmacun demişken denize duyurulur
Akşama kadar lavabo ile uğraştık, yemek falan yapmadım dışarıdan yedik, öküz gibi tokum hala.dilim ama kime gore dilim mesela bir ekmekte bir dilim olabilir
limonla yersen takilmaz buyuk ihtimalAyva yedik bizde ama boğuluyorumniye boğuyor bu şey insanı ya
Nereliydin sen kara lahana sarmasını nerden biliyonYine ben çayla ikram tüketiyorum gelll.
Karalahana sardım yarının yemeği olarak ..pisti ve dokunmadık yani
Yersen ?
Enteresan, mayalanınca sıkıntı yaşamıyorsun.Peynir, yoğurt , süzme yoğurt çok güzel yerim hiç sıkıntı yasamamne ki benim sorunum acaba
Tuzlayip limonlayincs durmaz derler.Ayva yedik bizde ama boğuluyorumniye boğuyor bu şey insanı ya
Limon tuz la ye bacım, ay mis gibi canım çekti.Ayva yedik bizde ama boğuluyorumniye boğuyor bu şey insanı ya
Süt ve meyve baya doyurucu veya süt ve çerezdiyet
sütle karin moi doyar ya ekmek arasi tulum peynir roka maydonoz yapmak istiyorum suan
diyeti bozacagim da basladigimdan beri daha yeni yeni sabahlari ac uyanmaya basladim, birde ayin biri muayyen gun tarihi ondan mi bu kadar aciktim ki.Akşama kadar lavabo ile uğraştık, yemek falan yapmadım dışarıdan yedik, öküz gibi tokum hala.
Yoksa senin şu roka peynire ben şuan dolabın içindeki fare idim.
Ankaraliyim.Nereliydin sen kara lahana sarmasını nerden biliyon
benim favori menüm tok karnina bile yerimOfff canımı cektirdinnn
Rokayla tulum peynirini bı ben yakistiriyorum saniyodumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?