- 23 Ağustos 2020
- 6.759
- 12.740
- 248
- Konu Sahibi chamallows
-
- #8.981
Varmış am gümrükte sorun olabiliyormuş . Burdada öyle bir durum var . Örneğin belli bir miktarın üstünde alışveriş yaparsan vergi ödüyorsun .ucretsiz gonderim olani yokmuydu ki
gumrukte falan mi takildi acabaBenim tencerelerim.. Ali expressten bagimsiz bı mevzu tabi ama kayıp... Kargo şirketi teslimmm ettiğini iddia ediyomus.
E teslim ettikleri kişi ben veya eşim değil.zaten o tarihte yurt dışındaydik .
Hayır uyduruktu da aldığım tencereler marka filan değildi .kim niye üstüne yattı bilmem.kayip.
Firma yeniden bize gönderim sağladı ama halen merak ediyorum kafamdadir.
Çok çok çok katılıyorum her satırına.Ben böyle kişilere üzülmüyorum maalesef üzgünüm canım çalışan kadın ne diye çekiyor bunu
burda da gumrukte sorun cıkıyor takilmalar oluyor.bazsn hic gelmiyor vsVarmış am gümrükte sorun olabiliyormuş . Burdada öyle bir durum var . Örneğin belli bir miktarın üstünde alışveriş yaparsan vergi ödüyorsun .
Teslim ettik diyollaaagumrukte falan mi takildi acaba
ablank getir buraya biz 3 gunde soguturuz onuÇok çok çok katılıyorum her satırına.
efendim canım
Çok çağırdım.ablank getir buraya biz 3 gunde soguturuz onu
Uyuyormuydun kız ?efendim canım
Ablan ank da mı?Çok çağırdım.
-Gel bize katıl
Parcalarlar seni orada 3 yıldır oturup katlaniyosun diye dedim
gecen annem benide uye etsene oraya bende konusayim diyo banaÇok çağırdım.
-Gel bize katıl
Parcalarlar seni orada 3 yıldır oturup katlaniyosun diye dedim
Hırka kazakta falanda örüyormusun ?yok kız el işi yapıyordum..
Ba ba ba terlikle girisecek kıza .direkt Ankara'da mi dediğine göreAblan ank da mı?
baskin bile yaparizBa ba ba terlikle girisecek kıza .direkt Ankara'da mi dediğine göre
Evet canım ogluma yapıyorum. hep suan igne oyası yapıyorumHırka kazakta falanda örüyormusun ?
Yaziiiik. Gelsin ne güzel teknolojik kadınmışgecen annem benide uye etsene oraya bende konusayim diyo banaevde tek sıkılıyomus
Neden olmasınBa ba ba terlikle girisecek kıza .direkt Ankara'da mi dediğine göre
aman yok ya gelecek sonra bana surekli whatsaptan ne bicim konusuyosun, neler soyluyosun, niye kocanla yatmiyon bla bla bla diyip duracakYaziiiik. Gelsin ne güzel teknolojik kadınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?