Geçinemeyenler kulübü

Benim ablam da 7 sene sonunda nihayet bu sene boşandı. O da çalışıyor bir çocuğu var 14 yaşında. Ne desek bir bahanesi vardı en son da seviyorum diyordu insan bir şey diyemiyor o zaman. Çok şükür kurtuldu. İnşallah senin ablan da kurtulur.

hayir o goz nasil takiliyo mesela kendi gobegi benimkinden buyukken kendi gobegini asip nasil benimkini gorebiliyosun

7 den sonra çok aç kalıyorsun ama erkende yatmiyorsun baska saat dilimi yok mu
Ben diyorum bu if diyeti yalan dolan, senelerdir o sistemde yaşıyorum aksine birden bire aynı yeme düzeni hatta daha azında kilo almaya başladım.
Gençken metabolizma yakıyor uzun süre açlığı ama artık o sistemle durma noktasına geliyor ve su içsen o göbek çıkıyor arkadaş.

keçinin zamani yokmu ?
kisin mi ne yeniyodu sanki, hic yemedim nasil tadi var
hic bilmiyorum valla ne eti yedigini marketten aliyodu iste
Canım hiç kışın zamanı var diye bişey duymadık bizim kendi hayvanlarimiz ve bittikçe kestirip yiyoruz .
Keçi formuna erisince yemiyoruz ama
Oğlak kesilir hacme ulaştığında kecilesmeden yani daha fazla büyümeden yiyoruz
Keciyle oglagin tadı farkedebilir bak.

Oğlak etini ben dana etinden ayiramadim lezzetli mi desen tatlarida aynı geliyor bana danayla oglakin .

Koyun etini asla yemem ama .
O nasıl bı kokudur Allah'ım aç kalaydim dersin

bu kadar acliga kilo alirsam bir daha kimse beni diyete falan sokamaz

keci yazin ishal yapar derler bizde yemezlerde, koyun etinin kokusuna bende dayanamiyorum ama, yogurduna bayilirim

Kurtulur inşallah 16 yıllık azabının son üç yılı daha şiddetli .

Amin güzel duan için

keci yazin ishal yapar derler bizde yemezlerde, koyun etinin kokusuna bende dayanamiyorum ama, yogurduna bayilirim
Ayy olsa da yesek yogurdunu.ne zaman cikacak koyun sütü .
Burada sütçü de manda sütü var koyunun yerini tutar mı acaba mayalasam mmmmmm

emin degilim ama sanirim baharda oluyor o bilemedim, biz buyuk bas hayvanciligi biliriz keciden koyundan pek anlamam
Beklicem o zaman
Bereketli de oluyor koyun yoğurdu .

İnek yoğurdu yapsam hemen bitiyor de koyun yoğurdu bı taş gibi tutuyor filan aroması desen zaten cok başka sen de biliyosun

Sağlıklı insanlarda ise yariyor acaba senin insulin direncin olabilir mi varsa senin sürekli az az yemek yemen lazım bak nasıl zayıfliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…