- 17 Aralık 2015
- 27.159
- 49.685
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.061
taktigi bu en gec saat aksam 7 saniyorum gece nekadar gec kapatirsan sabah o kadar gec yiyosun 16 saat ac kalma mantigi7 den sonra çok aç kalıyorsun ama erkende yatmiyorsun baska saat dilimi yok mu
Benim ablam da 7 sene sonunda nihayet bu sene boşandı. O da çalışıyor bir çocuğu var 14 yaşında. Ne desek bir bahanesi vardı en son da seviyorum diyordu insan bir şey diyemiyor o zaman. Çok şükür kurtuldu. İnşallah senin ablan da kurtulur.Bulur umarım yorum yapa yapa yapa ikna edemiyorum ablacığımi
çocuklarım var oy çocuklarım .
cocuklarinin başında duruyor mu peki o adam?
İnan durmuyor her akşam bı kadın var onunla görüşüyor .
Artık ne diyebilecegimi bilemiyorum bdv de okuduklarimizda daha ablamin hikayesi gibisine ben rastlamadım.inan sizde rastlamadiniz Allah yardımcısı olsun çalışan mertebeli bir kadın üstelik .
Hani calismayanin bahanesi oluyor ya ondan vurguluyorum yanlis anlasilmak istemem
Kilolu dediğinde 68 miydi ne dimiesimde yatarken levrek cupra sogan falan biseyler dedi zaten
neden ben ya neden ben kiloluyum halbu ki su hayatta yemenin hakkini verecek nadide insanlardan biriydim
hayir o goz nasil takiliyo mesela kendi gobegi benimkinden buyukken kendi gobegini asip nasil benimkini gorebiliyosunAy çok güldüm ya
Bide bu anneler böyle lak diye söylüyor gözüm takılıyor diye
Ablama da annem çok takılır
Ablam diyetisyene başladı kasimdan bu yana 14 kilo vermiş bakalım.
İnşallah başarılı sonuclanir
Ben diyorum bu if diyeti yalan dolan, senelerdir o sistemde yaşıyorum aksine birden bire aynı yeme düzeni hatta daha azında kilo almaya başladım.7 den sonra çok aç kalıyorsun ama erkende yatmiyorsun baska saat dilimi yok mu
evet 68 ama iste boya orantilayinca ve ketcap gibi alttan sıkilıp sadece uste cikmis bir kilo dusununce baya kotu duruyoKilolu dediğinde 68 miydi ne dimi
Canım hiç kışın zamanı var diye bişey duymadık bizim kendi hayvanlarimiz ve bittikçe kestirip yiyoruz .keçinin zamani yokmu ?
kisin mi ne yeniyodu sanki, hic yemedim nasil tadi var
hic bilmiyorum valla ne eti yedigini marketten aliyodu iste
bu kadar acliga kilo alirsam bir daha kimse beni diyete falan sokamazBen diyorum bu if diyeti yalan dolan, senelerdir o sistemde yaşıyorum aksine birden bire aynı yeme düzeni hatta daha azında kilo almaya başladım.
Gençken metabolizma yakıyor uzun süre açlığı ama artık o sistemle durma noktasına geliyor ve su içsen o göbek çıkıyor arkadaş.
Kara lahana dediğin bizim oraların lahanası mı şu yaprak seklinde rizeliyim ben bizim meşhur yemeklerimizdendirAnkaraliyim.
Bilmem ki annem yapardı
Bende yapıyorum
Kavurup yogurtlarim da arada
keci yazin ishal yapar derler bizde yemezlerde, koyun etinin kokusuna bende dayanamiyorum ama, yogurduna bayilirimCanım hiç kışın zamanı var diye bişey duymadık bizim kendi hayvanlarimiz ve bittikçe kestirip yiyoruz .
Keçi formuna erisince yemiyoruz ama
Oğlak kesilir hacme ulaştığında kecilesmeden yani daha fazla büyümeden yiyoruz
Keciyle oglagin tadı farkedebilir bak.
Oğlak etini ben dana etinden ayiramadim lezzetli mi desen tatlarida aynı geliyor bana danayla oglakin .
Koyun etini asla yemem ama .
O nasıl bı kokudur Allah'ım aç kalaydim dersin
Yav he hetlc de çok yiyenler mi asiri simanlarmi ne oyle bi program vardi, benim gelecegim bence onlar gibi
Kurtulur inşallah 16 yıllık azabının son üç yılı daha şiddetli .Benim ablam da 7 sene sonunda nihayet bu sene boşandı. O da çalışıyor bir çocuğu var 14 yaşında. Ne desek bir bahanesi vardı en son da seviyorum diyordu insan bir şey diyemiyor o zaman. Çok şükür kurtuldu. İnşallah senin ablan da kurtulur.
Ayy olsa da yesek yogurdunu.ne zaman cikacak koyun sütü .keci yazin ishal yapar derler bizde yemezlerde, koyun etinin kokusuna bende dayanamiyorum ama, yogurduna bayilirim
benim annem cok izler orayi ordayken denk geliyorum sadece ama ben mesela onlari gorunce ben fitim ayol azicik daha yiyim moduna giriyorumYav he heben 120 kiloyken izler üzülürdüm onlarada kendimede hala izleyip üzuluyorum dr now benim adamım
Evvet evvet sizinki .Kara lahana dediğin bizim oraların lahanası mı şu yaprak seklinde rizeliyim ben bizim meşhur yemeklerimizdendirbu akşam hatta yemeğini yedik
emin degilim ama sanirim baharda oluyor o bilemedim, biz buyuk bas hayvanciligi biliriz keciden koyundan pek anlamamAyy olsa da yesek yogurdunu.ne zaman cikacak koyun sütü .
Burada sütçü de manda sütü var koyunun yerini tutar mı acaba mayalasam mmmmmm
dayak mi yiyo ?Kurtulur inşallah 16 yıllık azabının son üç yılı daha şiddetli .
Amin güzel duan için
Beklicem o zamanemin degilim ama sanirim baharda oluyor o bilemedim, biz buyuk bas hayvanciligi biliriz keciden koyundan pek anlamam
Sağlıklı insanlarda ise yariyor acaba senin insulin direncin olabilir mi varsa senin sürekli az az yemek yemen lazım bak nasıl zayıfliyorsunBen diyorum bu if diyeti yalan dolan, senelerdir o sistemde yaşıyorum aksine birden bire aynı yeme düzeni hatta daha azında kilo almaya başladım.
Gençken metabolizma yakıyor uzun süre açlığı ama artık o sistemle durma noktasına geliyor ve su içsen o göbek çıkıyor arkadaş.
Aç kaldıkça kilo alıyorsun inan bana.bu kadar acliga kilo alirsam bir daha kimse beni diyete falan sokamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?