- 20 Ocak 2010
- 49.752
- 195.815
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.101
Ben tabi reglide hiç olmuyordum insulin direncim troidlerin az çalisması ve gizli seker vardı ameliyattan önce sonra zayifladikca ilk regl olmaya basladı sonra gerisi duzeldiben regl olduktan sonra kilo almaya basladim, bir donem diyetle falan geri zayifladim, sonra pko olunca pufff
Ne diyeyim, ablanın tercihi bu da.Hayır tehdit ediyor bosanirsan neler yaşatacağım göreceksin bak filan hep aynı cümleyi kuruyor .
İçi boş cumleler.
Kadına da ne yazıyor biliyor musun boşanmak istiyorum da ...kuyruk gibi yapıştı bırakmıyor beni ... Yazıyor .
Okudum o mesajını.
Erkeklerin klasik yalanı ayrı yatıyoruz .boşanmak istiyorum ama yapıştı . Vs vs hep aynı çalışıyor kafaları
Ohabenim esim 6 yumurta yiyor yaninda baska seyler ve 1 ekmekle aksam 5 de yine aciktim diyor
Kadın çok şuursuz bı ara benim numaramı nerden bulduysa bana yazmıştı nabiyon nasılsın diyeyuh ya, sacini basini yolacaksin boyle kadinlarin
Sune zararlısı ne demek ? Çok güldüm ama ne demek olduğunu bilmedenOha
Süne zararlısı gibi o ne yahu öyle, sizin evde de yemek dayanmıyor, benim kocam da öyle maalesef.
2 günlük yapsam da bitiyor.
O hepten beni görünce krize giriyor düşüp kalacağım diye peşimde geziyor ama 80 kilo kadınım yahu
Kadına niye bileniyorsun ki?Kadın çok şuursuz bı ara benim numaramı nerden bulduysa bana yazmıştı nabiyon nasılsın diyeşok geçirdim savcılığa gittim taciz diye .
Bı arkadaşımın eşi M.ral Ak....ner in bilmem nesi .nesi olduğunu bilmiyorum da .
Öylelikle hani bı güç baskısı oldu da savcılık ilgilendi şikayetimle.
Kadını emniyete getirmisler ama bişey olmadı tabi korkmadı kadin..görüşmeye devamlar.bana mesajı kesildi sadece.
Bana napiyon yazıyor ay ne demek napiyosun nasılsın ?
Ruh hastası misin sen diye zor sakin kalmıştım
Tarlalara ekinlere dadanır yer, öyle bir böceğimsi tür.Sune zararlısı ne demek ? Çok güldüm ama ne demek olduğunu bilmeden
Bana yazdığı için bileniyorum ya .bana nasıl napiyon nasılsın yazarsın ben kimim sen kimsin. Ne muhabbeti kuracaz seninle .diyeKadına niye bileniyorsun ki?
Ona bu yüzü veren enişten olacak it, ablanı bu duruma düşüren yine o it.
Kadının arsızlığı kendini bağlar.
Kendi varlığını aleni şekilde bildiriyor işte.Bana yazdığı için bileniyorum ya .bana nasıl napiyon nasılsın yazarsın ben kimim sen kimsin. Ne muhabbeti kuracaz seninle .diye
Sevmiyo kiKendi varlığını aleni şekilde bildiriyor işte.
Utanmadan insan içine çıkıp işe güce gidiyorlar değil mi bir de?
Ya tamam sevdin, bir halt yedin boşan gitsin.
Nedir bu evdeki dursun işimi görsün, öbürü gönlümü eğlendirsin merakı...
Şundan 2 3 sene önce koysun kapıya derdim de şuan diyemiyorum.Sevmiyo ki
O bilmem ne kadini mi sevecem. Parasını yiyorum yicem tabi ki filan diyor ben anlayamadım gerçekten.
İçinizi şişirmek istemem Allah yardımcısı olsun ablamin.
Kararını versin biz destekciyiz yanındayız muhakkak
Açıkçası ben hiç inanmiyorum o kadar özgürlüğüne kadına sekse düşkün evinde durunca daralan kendini balkonlara sokaklara çarşılara atan sık sık o tatil senin bu tatil benim gezip para harcayan bir adamın kendini hapse attıracak biseyler yapacağına .Şundan 2 3 sene önce koysun kapıya derdim de şuan diyemiyorum.
Tehdit alıyor şöyle böyle diyorsun, her kadının içinde bir korku var.
Bu pislikler hakettikleri cezaları almadıkları sürece, kanunlar bizleri korumak bir kenara, azılılara yem ettiği için artık öyle konuşamıyorum.
Çocuk uyanmış olabilir
iyi geceler kızlar..arada acıkırsam a101 de var sutun ıcıne katılan gevreklerden..onlarda sute katıp yıyorum tavsıye ederim..tok tutuyo..nasil dayaniyosun ya ben sabah kalkinca var ya kuzuyu ceviresim geliyo bu ara
Granolayi mi diyosun geçen aldım şekerli geldi bana sevemedimiyi geceler kızlar..arada acıkırsam a101 de var sutun ıcıne katılan gevreklerden..onlarda sute katıp yıyorum tavsıye ederim..tok tutuyo..
Hosgeldiiiniyi geceler kızlar..arada acıkırsam a101 de var sutun ıcıne katılan gevreklerden..onlarda sute katıp yıyorum tavsıye ederim..tok tutuyo..
Aç kaldıkça kilo alıyorsun inan bana.
Yahu 24 saati açan açlıklarım var, gram verdiğimi bilmiyorum ben
hosbuldum..nesfıt sade en uygun a de yarım kg ye yakın var ıcınde..bayaga gıdıyor arakadasım..Granolayi mi diyosun geçen aldım şekerli geldi bana sevemedim
Ben de inanmıyorum hepsi aynı. Ablanda iş, onun koparıp atması lazım. Siz cesaretlendirin. Aslında bir adım atsa neden şimdiye kadar yapmadım diye pişman olacak. Çocukları için de böyle bir baba ile büyümeseleri hayırlarına, ablan artık iyi düşünmeli. Aslında çocukları için boşanmalı.Açıkçası ben hiç inanmiyorum o kadar özgürlüğüne kadına sekse düşkün evinde durunca daralan kendini balkonlara sokaklara çarşılara atan sık sık o tatil senin bu tatil benim gezip para harcayan bir adamın kendini hapse attıracak biseyler yapacağına .
Boş atıyor bence korkutmak için.
Çocuğunu kresten almaya gitmeyen adam o ya kadınla geziyorum diye .
Diğer çocuğu okula giderken okuma oğlum napcan okuyup yat bugün sen .diyen adam.
Sırf kadınla buluşacağı için yapıyor bunu evladına.
Kadına düşkün özgürlüğüne düşkün baskıya sorumluluğa gelemeyen .
İnanasim gelmiyor ablamin canına zarar verebileceğine böyle bı adamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?