Geçinemeyenler kulübü

hayir o goz nasil takiliyo mesela kendi gobegi benimkinden buyukken kendi gobegini asip nasil benimkini gorebiliyosun
Benim anamda öldü bitti zayıfliyayım diye agzindan hiç düsmezdi şimdide çok zayıflamısım hasta olucam diye korkuyor corona bile atlattim hey yavrum hey koç burcuyum ben yer miyim hastalik falan

Sağlıklı insanlarda ise yariyor acaba senin insulin direncin olabilir mi varsa senin sürekli az az yemek yemen lazım bak nasıl zayıfliyorsun
Yok yok her bir şeyciğim normal, hepsine bakıldı.
Onu da denedik az az sık sık yemeği, kilo aldım

Beklicem o zaman
Bereketli de oluyor koyun yoğurdu .

İnek yoğurdu yapsam hemen bitiyor de koyun yoğurdu bı taş gibi tutuyor filan aroması desen zaten cok başka sen de biliyosun
benim kiz koyun yogurdu gelince tencereyi parmakliyo bacak arasina alip
bize sira gelmiyo ondam

Benim anamda öldü bitti zayıfliyayım diye agzindan hiç düsmezdi şimdide çok zayıflamısım hasta olucam diye korkuyor corona bile atlattim hey yavrum hey koç burcuyum ben yer miyim hastalik falan
Yaaa nasıl bı süreç gecirdin korona da.
Geçmiş zaten ama yine de geçmiş olsunnn

anneler hep boyle iste cocukken de kapi kapi dr gezdirirdi kilo almiyo bu ölecek diye

Yok yok her bir şeyciğim normal, hepsine bakıldı.
Onu da denedik az az sık sık yemeği, kilo aldım
O nasıl oluyor ya hiç normal değil yemiyorsun zayiflamiyorsum yiyorsun gene zayıflamiyorsjn ama uzun süre açlık sıkıntı depolama olayindan bu ifte genelde uyku zamanina denk geliyor açlık

nasil dayaniyosun ya ben sabah kalkinca var ya kuzuyu ceviresim geliyo bu ara
Valla dayanmak değil ki, bana sigara çay ve kahvemi ver, yaşarım öyle.
Ya canım çektiği için yiyorum ya da artık yiyeyim midem yapıştı sırtıma diyorum.
Öyle acıcık yemem ama genelde 3 yumurta kırarım, 80 gram falan peynir zeytin domates, 1 dilim ekmek.
Tüm güne eş değer bir kalori oluyor zaten, nasıl acıkayım

anneler hep boyle iste cocukken de kapi kapi dr gezdirirdi kilo almiyo bu ölecek diye
He buda ben bak kücükken bi isal gecirmisim zatem çok zayıfmısım öluyormusum sonra napti etti beni şismanlatti ilk okuldan sonra hep sişmandım birkac senelik bi dilimde zayıftım muhtemelen :)

benim esim 6 yumurta yiyor yaninda baska seyler ve 1 ekmekle aksam 5 de yine aciktim diyor

O nasıl oluyor ya hiç normal değil yemiyorsun zayiflamiyorsum yiyorsun gene zayıflamiyorsjn ama uzun süre açlık sıkıntı depolama olayindan bu ifte genelde uyku zamanina denk geliyor açlık
Zayıflamamın tek yolu spor, hareket benim.
Bu kadar az yiyip evde bir yaşam sürünce çocuklardan sonra şiştikçe şiştim.

Herkes şaşırıyor nasıl hayatta kaldığıma ama yediğimde iyi yerim yani, 3 öğünün acısı çıkar.

He buda ben bak kücükken bi isal gecirmisim zatem çok zayıfmısım öluyormusum sonra napti etti beni şismanlatti ilk okuldan sonra hep sişmandım birkac senelik bi dilimde zayıftım muhtemelen :)
ben regl olduktan sonra kilo almaya basladim, bir donem diyetle falan geri zayifladim, sonra pko olunca pufff

Yok kız ne var onun kalorisinde sanarsın 1 ekmek yiyor normalde 1.800 kal. Falan alma hakkın vardır az bile soylemiş olabilirim netten günlük kalori ihtiyacına bak

Kocası boşanmak istemiyor mu?
Hayır tehdit ediyor bosanirsan neler yaşatacağım göreceksin bak filan hep aynı cümleyi kuruyor .

İçi boş cumleler.

Kadına da ne yazıyor biliyor musun boşanmak istiyorum da ...kuyruk gibi yapıştı bırakmıyor beni ... Yazıyor .

Okudum o mesajını.

Erkeklerin klasik yalanı ayrı yatıyoruz .boşanmak istiyorum ama yapıştı . Vs vs hep aynı çalışıyor kafaları

Yok kız ne var onun kalorisinde sanarsın 1 ekmek yiyor normalde 1.800 kal. Falan alma hakkın vardır az bile soylemiş olabilirim netten günlük kalori ihtiyacına bak
benim hakkım 1900, ben 1000 kalori alamıyorum.
Nerede zayıflama???
Yok öyle bir şey, hareket olmadıktan sonra asla.
Tatile gidince hemen 3 kilo veririm, yüzüyorum çünkü.
Hareket berekettir dedikleri doğru valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…