- 17 Ocak 2020
- 28.169
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.913
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.081
İhanet daha şiddetli boyutta demek istedimdayak mi yiyo ?
Benim anamda öldü bitti zayıfliyayım diye agzindan hiç düsmezdi şimdide çok zayıflamısım hasta olucam diye korkuyorhayir o goz nasil takiliyo mesela kendi gobegi benimkinden buyukken kendi gobegini asip nasil benimkini gorebiliyosun
Yok yok her bir şeyciğim normal, hepsine bakıldı.Sağlıklı insanlarda ise yariyor acaba senin insulin direncin olabilir mi varsa senin sürekli az az yemek yemen lazım bak nasıl zayıfliyorsun
benim kiz koyun yogurdu gelince tencereyi parmakliyo bacak arasina alipBeklicem o zaman
Bereketli de oluyor koyun yoğurdu .
İnek yoğurdu yapsam hemen bitiyor de koyun yoğurdu bı taş gibi tutuyor filan aroması desen zaten cok başka sen de biliyosun
Boy neduevet 68 ama iste boya orantilayinca ve ketcap gibi alttan sıkilıp sadece uste cikmis bir kilo dusununce baya kotu duruyo
Yaaa nasıl bı süreç gecirdin korona da.Benim anamda öldü bitti zayıfliyayım diye agzindan hiç düsmezdi şimdide çok zayıflamısım hasta olucam diye korkuyorcorona bile atlattim hey yavrum hey koç burcuyum ben yer miyim hastalik falan
Kocası boşanmak istemiyor mu?İhanet daha şiddetli boyutta demek istedim
2017 den beri takıldığı bir kadın var
Kadın kocasından bosandi daha rahat görüşebilmek için.
anneler hep boyle iste cocukken de kapi kapi dr gezdirirdi kilo almiyo bu ölecek diyeBenim anamda öldü bitti zayıfliyayım diye agzindan hiç düsmezdi şimdide çok zayıflamısım hasta olucam diye korkuyorcorona bile atlattim hey yavrum hey koç burcuyum ben yer miyim hastalik falan
Keşke çocuk olsaydık, bizde kafamızı sokardikbenim kiz koyun yogurdu gelince tencereyi parmakliyo bacak arasina alip
bize sira gelmiyo ondam
nasil dayaniyosun ya ben sabah kalkinca var ya kuzuyu ceviresim geliyo bu araAç kaldıkça kilo alıyorsun inan bana.
Yahu 24 saati açan açlıklarım var, gram verdiğimi bilmiyorum ben
O nasıl oluyor ya hiç normal değil yemiyorsun zayiflamiyorsum yiyorsun gene zayıflamiyorsjnYok yok her bir şeyciğim normal, hepsine bakıldı.
Onu da denedik az az sık sık yemeği, kilo aldım
yuh ya, sacini basini yolacaksin boyle kadinlarinİhanet daha şiddetli boyutta demek istedim
2017 den beri takıldığı bir kadın var
Kadın kocasından bosandi daha rahat görüşebilmek için.
Valla dayanmak değil ki, bana sigara çay ve kahvemi ver, yaşarım öyle.nasil dayaniyosun ya ben sabah kalkinca var ya kuzuyu ceviresim geliyo bu ara
He buda ben bak kücükken bi isal gecirmisim zatem çok zayıfmısım öluyormusumanneler hep boyle iste cocukken de kapi kapi dr gezdirirdi kilo almiyo bu ölecek diye
benim esim 6 yumurta yiyor yaninda baska seyler ve 1 ekmekle aksam 5 de yine aciktim diyorValla dayanmak değil ki, bana sigara çay ve kahvemi ver, yaşarım öyle.
Ya canım çektiği için yiyorum ya da artık yiyeyim midem yapıştı sırtıma diyorum.
Öyle acıcık yemem ama genelde 3 yumurta kırarım, 80 gram falan peynir zeytin domates, 1 dilim ekmek.
Tüm güne eş değer bir kalori oluyor zaten, nasıl acıkayım
Zayıflamamın tek yolu spor, hareket benim.O nasıl oluyor ya hiç normal değil yemiyorsun zayiflamiyorsum yiyorsun gene zayıflamiyorsjnama uzun süre açlık sıkıntı depolama olayindan bu ifte genelde uyku zamanina denk geliyor açlık
ben regl olduktan sonra kilo almaya basladim, bir donem diyetle falan geri zayifladim, sonra pko olunca pufffHe buda ben bak kücükken bi isal gecirmisim zatem çok zayıfmısım öluyormusumsonra napti etti beni şismanlatti ilk okuldan sonra hep sişmandım birkac senelik bi dilimde zayıftım muhtemelen :)
Yok kız ne var onun kalorisinde sanarsın 1 ekmek yiyor normalde 1.800 kal. Falan alma hakkın vardır az bile soylemiş olabilirim netten günlük kalori ihtiyacına bakValla dayanmak değil ki, bana sigara çay ve kahvemi ver, yaşarım öyle.
Ya canım çektiği için yiyorum ya da artık yiyeyim midem yapıştı sırtıma diyorum.
Öyle acıcık yemem ama genelde 3 yumurta kırarım, 80 gram falan peynir zeytin domates, 1 dilim ekmek.
Tüm güne eş değer bir kalori oluyor zaten, nasıl acıkayım
Hayır tehdit ediyor bosanirsan neler yaşatacağım göreceksin bak filan hep aynı cümleyi kuruyor .Kocası boşanmak istemiyor mu?
benim hakkım 1900, ben 1000 kalori alamıyorum.Yok kız ne var onun kalorisinde sanarsın 1 ekmek yiyor normalde 1.800 kal. Falan alma hakkın vardır az bile soylemiş olabilirim netten günlük kalori ihtiyacına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?