- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi chamallows
-
- #9.121
goz gezdırıken ablanla ılgılı gordum arkadasım..ben ablanın yerınde olsam benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem..kocasından bır seyler talep ederek bosanma konusunda anlassa..ama enıstenın durumu nasıl
sipariş uzerıne yapıyorum can. orta kalımlıkta cocuk hırkaları oluyor daha cokPeki sipariş üzerine yapabiliyormusun? Örneğin uzun kalın yün hırka ?
nekadar ıyı bır kardessınız...oyle bır kardesım olsun ısterdım..Sevmiyo ki
O bilmem ne kadini mi sevecem. Parasını yiyorum yicem tabi ki filan diyor ben anlayamadım gerçekten.
İçinizi şişirmek istemem Allah yardımcısı olsun ablamin.
Kararını versin biz destekciyiz yanındayız muhakkak
1 buçuk yıldır her fırsatta söylüyorum kendi bilir artık .Ben de inanmıyorum hepsi aynı. Ablanda iş, onun koparıp atması lazım. Siz cesaretlendirin. Aslında bir adım atsa neden şimdiye kadar yapmadım diye pişman olacak. Çocukları için de böyle bir baba ile büyümeseleri hayırlarına, ablan artık iyi düşünmeli. Aslında çocukları için boşanmalı.
Anlaşamıyor tehdit ediyor adamgoz gezdırıken ablanla ılgılı gordum arkadasım..ben ablanın yerınde olsam benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem..kocasından bır seyler talep ederek bosanma konusunda anlassa..ama enıstenın durumu nasıl
Teşekkür ederimnekadar ıyı bır kardessınız...oyle bır kardesım olsun ısterdım..
korkutmak ıcın yapıyordur..aslında bırsey yapamaz,ne kadar okusada ınsan okumakla adam olunmuyormus demekkı..ablanızda ne yapsınkı..herkesin bır derdı bır sıkıntısı ılla oluyor..dort dortluk yasam yok sanırımTeşekkür ederim
Para yollarım dedim
Boş evim var gel kocan bilmiyor nasıl olsa nerde neyim var e oraya siginirsiniz dedim işini alır devlet bence zaten kocandan korumak için bu taraflara dedim.
biz yanındayız dedim
Eşimde dedi.
Ablam pek oralı olmadı tehdit aldığı için sanırım.
Elbette canım bende inanmıyorum zaten çok özgürlükçü bı adam .korkutmak ıcın yapıyordur..aslında bırsey yapamaz,ne kadar okusada ınsan okumakla adam olunmuyormus demekkı..ablanızda ne yapsınkı..herkesin bır derdı bır sıkıntısı ılla oluyor..dort dortluk yasam yok sanırım
amim arkadasım..rabbım kotulere fırsat vermesin..Elbette canım bende inanmıyorum zaten çok özgürlükçü bı adam .
Herkesin Allah yardımcısı olsun ne diyelim
Hayırlı geceleramin arkadasım..rabbım kotulere fırsat vermesin..
Hayırlı geceler
uyuya kalmisim
çise kaldirdim hanimi, cenesi dustu gece gece tamam hadi yatalim diyip uyuma numarasi cekeeken gitmisimÇocuk uyanmış olabilir
Anaların böyle ani kaybolmaları var ise uyanmıştır, başka sebep aramayınız
Sanırım hiç uyumadınızuyuya kalmisim
nasıl yaniSanırım hiç uyumadınız
Gerci saat farkıda var belki ondan karıştırıyorum. Burda gönderim saati sabah 7 küsür görünüyor yani buradaki saatin 5 küsürü falan oluyor .nasıl yani
9 da gonderdim mesaji :) orda saat 7 iken burda 9 oluyor 2 saat ileri atmaniz gerekiyorGerci saat farkıda var belki ondan karıştırıyorum. Burda gönderim saati sabah 7 küsür görünüyor yani buradaki saatin 5 küsürü falan oluyor .
Demekki buradaki saati gösteriyormuş9 da gonderdim mesaji :) orda saat 7 iken burda 9 oluyor 2 saat ileri atmaniz gerekiyor
aynen internet ve telefonunuz sizin bulundugunuz ortamin saat guncellemesini gosteriyorDemekki buradaki saati gösteriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?