Geçinemeyenler kulübü

Deniiiiiz yemeğe mi gömülduuuun
@filmdelisi nerde buuu
goz gezdırıken ablanla ılgılı gordum arkadasım..ben ablanın yerınde olsam benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem..kocasından bır seyler talep ederek bosanma konusunda anlassa..ama enıstenın durumu nasıl

nekadar ıyı bır kardessınız...oyle bır kardesım olsun ısterdım..

1 buçuk yıldır her fırsatta söylüyorum kendi bilir artık .

goz gezdırıken ablanla ılgılı gordum arkadasım..ben ablanın yerınde olsam benı ıstemeyenı ben hıc ıstemem..kocasından bır seyler talep ederek bosanma konusunda anlassa..ama enıstenın durumu nasıl
Anlaşamıyor tehdit ediyor adam
Kocasi öğretmen üni de.

nekadar ıyı bır kardessınız...oyle bır kardesım olsun ısterdım..
Teşekkür ederim
Para yollarım dedim
Boş evim var gel kocan bilmiyor nasıl olsa nerde neyim var e oraya siginirsiniz dedim işini alır devlet bence zaten kocandan korumak için bu taraflara dedim.
biz yanındayız dedim
Eşimde dedi.
Ablam pek oralı olmadı tehdit aldığı için sanırım.

korkutmak ıcın yapıyordur..aslında bırsey yapamaz,ne kadar okusada ınsan okumakla adam olunmuyormus demekkı..ablanızda ne yapsınkı..herkesin bır derdı bır sıkıntısı ılla oluyor..dort dortluk yasam yok sanırım

Elbette canım bende inanmıyorum zaten çok özgürlükçü bı adam .

Herkesin Allah yardımcısı olsun ne diyelim

Gerci saat farkıda var belki ondan karıştırıyorum. Burda gönderim saati sabah 7 küsür görünüyor yani buradaki saatin 5 küsürü falan oluyor .
9 da gonderdim mesaji :) orda saat 7 iken burda 9 oluyor 2 saat ileri atmaniz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…